2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlarrr bebişinizin hareketi dışarıdan gözüküyor mu karnınıza baktığınızda ben hissediyom ama gözükmüyor dışardan eşime de göstermek istiyorum
Görünecek kadar büyük hareketler çok az oluyor onu da yakalayamıyorum ama elini koyanlar hissediyor. Hatta ben bile içerden pek hissetmediğim hareketleri elimi koyunca farkediyorum.

narinal yüreğini ferah tut lütfen herşey umduğundan daha güzel daha kolay olacak. Dualarımız seninle ve birbirimizle

Tetanoz aşısını geçtiğimiz 5 yıl içinde olduysanız tekrarlamak gerekmiyor. Bugün sordum aile hekimine. Ben 2020'de olmuştum.

Önümüzdeki hafta detaylı ultrasonumuz var... uzun zamandır beni en çok heyecanlandıran doktor randevusu bu. Umarım o da benim umduğumdan güzel geçsin. :)

hepimiz buralara birsüüürüü endişe ile geldik, doğurana kadar daha birsüürü endişemiz olacak elbet... ve sonrasında da :)) biz kendimizi en iyiye şartlayalım, umalım hep iyisi hayırlısı olsun. Elimizden geldiğince de olsa yıllarca hayalini kurduğumuz koca göbeklerimizin, içindeki minik tekmelerin ve bu zamanların tadını çıkaralım.

Zaman çok hızlı akıp gitmiyor mu?

Detaylı benim de 28'inde. Çok heyecanla gideceğim çünkü arada serklaj oldum ve yatarak geçiriyorum artık hamileliği. Herşeye bakılıp güzel denirse içimi çok rahatlatacak. Beni burda bol bol görebilirsiniz artık:) evden doktor dışında çıkmıyorum. Yine de dediğin gibi bebek hareketleri o kadar tatlı ki unutturuyor kısıtlanmış halimi. Bugün rüyamda bebeğim 3 yaşındaydı ve tatile gitmiştik

Ayy hanımlar..yazdıklarınızı okumaya fırsat bulunca içim bir garip oldu. Ben 20. Haftada tetenoz oldum. Doktoruma öncesinde sormuştum tabiki vurun demişti. Öyle piyasadan kalktı filan diyen de olmadı bana hatta bir sonraki aşı için tarih te verdiler. Sonra 22. Hafta başında detaylı ultrason da oldum. Bebek 1 hafta geriden geliyor verdiğin tarihe göre dedi ama onun dışında bebekle alakalı sıkıntı yoktu çok şükür. Benim rahim ağzı acıkmış yani sınırdaymış. Doktorum da vajinal muaneye çağırdı pazartesi gideceğim. Eğer gerekli görülürse dikiş atılacakmış. Biraz tırsıyorum ama çok badireler atlattık bu süreçte inşallah bundan sonrasıda sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri.

Korkma. Benim acil yapıldı üzerine düşünüp korkmaya fırsat kalmadan bitti gitti. Bir de acil olunca bebek için korktum canımın acımasından çok. Ağlayasım gelip duruyordu beklerken, allahtan kafamı dağıttı ablamla eşim. Spinal anesteziyle yapıyorlar hiçbirşey hissedilmiyor. Kan alınırken bile daha çok canım yandı. Çıkınca da ağrı kesici vermişlerdi, etkisi geçince, tuvalete gidince sıkıntı çekerim diye korkmuştum yine hiçbirşey hissetmedim. Ama tabi operasyon konumu nedeniyle sevimsiz oluyor. Bir de ben doğumdaki spinalden korkuyordum, onu da karambolde denemiş oldum sevimsiz ama acılı değil hafif bir sızı oluyor yerini denk getirmeye çalışırlarken.

Kesinlikle çok hızlı akıyor.. daha dün gibi “acaba yolk var mı “ diye endişe ettiğim günler.. ben detaylı ultrason stresini atlattım bebek tam haftasında görünüyor. Benim sıkıntım dışında her şey yolunda hareketini eşim de hissetti dün

Senin kaç mm idi hatırlıyor musun? Benim servikal uzunluk 25 mm olarak ölçülmüş. Yarın gidicem doktora kontrole. Bir de masraflı bir işlem miydi? Bebek gelmeden 0 ı tükettik yani.

Senin kaç mm idi hatırlıyor musun? Benim servikal uzunluk 25 mm olarak ölçülmüş. Yarın gidicem doktora kontrole. Bir de masraflı bir işlem miydi? Bebek gelmeden 0 ı tükettik yani.
Benim hiç uzunluk takip etmeye vaktim olmadı kontrollerde normal görünmüştü ama karından bakılıyordu. Akıntı için gidince doktor şaşırdı aceleyle hastaneye yönlendirdi. 3-4 saate olup bitti. Artık yatıyorum hep, işe de gidemiyorum. Acil olunca masraflı oldu malesef, özel hastaneye gitmemiz gerekti. Hastane açısından da doğum gibi bir operasyon. Yine oda, ameliyahane hemşire tahsis etmeleri gerekiyor. Ama planlı durumda farklı oluyordur.

Sağol cnm bilgi verdiğin için. Bakalım yarın gidince anlaşılacak benim durumumda. İnşallah gerek kalmaz.

Merhaba kıxlar ben lutinus fitil ve prolutex iğne kullanıyordum 4 ayda bıraktırdı erken mi sizce sizler ne zaman birakmistiniz.

bebeğin değil de benim var. plesenta aşağıda daha önceki sezaryen yerine yerleşiyor gibi. 30. haftada kesin belli olacak. belki ondan devam demiştir
Ben de 14'te bırakmıştım 20. Hafta serklaj yapılınca tekrar başladım. Fitil mi senin de? Doz olarak ne kadar günlük? Progestan bana ağır geliyor başladıktan 1 hafta 10 gün sonra hayata küstürüyor hep uyumak istiyorum ağzımın tadı da kaçıyor. 1. Trimster gibi hissettim bugün. Böyle bir etki yaptı mı sende de? Şu an 200lük fitil günde 2 kullanıyorum. 4 günde bir dex iğne 25 mg.

CANIM NASIL GECTI CİHAN HOCAYLA MUAYENEN.
BIZ HIC MEMNUN KALMADIK COK ILGISIZDI VE DETAYLI HICBIR BILGI VERMEDI.
KENDI BAKTI EN SON NORMAL DEDİ.
VE 20 DK DA BITIRDI KONTROLÜ.
SENIN KI NASILDI ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…