- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 31
Anlatsana biraz sahiden iyi mi oralar misaliBen normal doğum yaptım beni korku sarmaya başladı
Yarın bende gidiyorumKızlar yarın kendi doktoruma kontrole gidicem ultrason bakacak inşallah görürüz çok heyecanlıyım
Cok az kaldi birkac gune hepimiz bu moda gecicez inşallahKeseyi görsem kalp atışını duysam büyük bir rahatlama yaşıcam. Sonrası artık nasip kısmet. İnşhallah ileride bu zamanları atlatır bebeklerimize neler almamız gerektiğini konuştuğumuz günlere geliriz
Hadi bakim hayırlısı gun geçtikçe heyecan artiyorKızlar yarın kendi doktoruma kontrole gidicem ultrason bakacak inşallah görürüz çok heyecanlıyım
Ayyy hadi inşallahCok az kaldi birkac gune hepimiz bu moda gecicez inşallah
Ben de 2 defa normal yaptım şuan bel fitigim olduğu için sezeryan isterim tmm derlerseAnlatsana biraz sahiden iyi mi oralar misaliahahahdh
Huhuuu masallah sanaBen de 2 defa normal yaptım şuan bel fitigim olduğu için sezeryan isterim tmm derlerse
Beyaz akıntı gelmeye de basladiKizlar şu an 3 +4 son adete göre buna goremi bakiliyor
Adete gore hesapladim ben başka turlusunu bilmiyorumKizlar şu an 3 +4 son adete göre buna goremi bakiliyor
Hoşgeldinnnne zaman transfer olmuştun sen. Ben 11 inde oldum bu cumartesi çağırdı beni. Gerçi keseye bakıcaz demedi ama başka neden çağırırki
Hepimizin doktorları farklı tarihlerde çağırmış. Kese ve kalp atımı tarihleri en erken ne zaman yapılabiliyor onu bilmiyorum. Bakalım cumartesi gittiğimde öğrenicem artık neler bekliyorsa benifruitella 8 ağustos 2 embriyo transferi olmuştum, benim ilk kontorlüm muhtemelen keseler varsa ya da yerleşim yeri, duyarsak kalp atışı bir ihtimal bunlar için çağırmıştır.
İnşallah ikisi için güzel haberler alirsin cnmfruitella 8 ağustos 2 embriyo transferi olmuştum, benim ilk kontorlüm muhtemelen keseler varsa ya da yerleşim yeri, duyarsak kalp atışı bir ihtimal bunlar için çağırmıştır.
Ah inşallah ben de kalp atışına kadar tam rahatlayamıcam sağlıkla büyütelim bebeklerimizi inşallahKeseyi görsem kalp atışını duysam büyük bir rahatlama yaşıcam. Sonrası artık nasip kısmet. İnşhallah ileride bu zamanları atlatır bebeklerimize neler almamız gerektiğini konuştuğumuz günlere geliriz
Hadi senin az kalmış dktr söyler kac hafta olduğunu güzel haberler bekliyoruz sendenHepimizin doktorları farklı tarihlerde çağırmış. Kese ve kalp atımı tarihleri en erken ne zaman yapılabiliyor onu bilmiyorum. Bakalım cumartesi gittiğimde öğrenicem artık neler bekliyorsa beni
Benim 3 buçukta. Geç gitmemin sebebi oradan eşimin yanına gidicem uçak yolculuğu olacak.Yarın bende gidiyorumsabah gidiyosundur muhtemelen ben ogleden sonra gidicem 2 ye randevu aldim ama kalabaliktan ne zaman sira gelirse artik
Ne ameliyatı oldun canm o duyguyu tatarsin inşallahHuhuuu masallah sanahepsinin bir zorlugu var iste bir kez ameliyat oldugum icin sezeryan bana okadar zor geliyo mesela sizle konuşunca dusundum gozumde canlandirdim sonra bir mutlu oldum salak salak güldüm
Ayy evet çok güzel bir heyecan allah isteyen herkese yaşatsınHadi bakim hayırlısı gun geçtikçe heyecan artiyor
Amiinn insallahAyy evet çok güzel bir heyecan allah isteyen herkese yaşatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?