2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Cok az kaldi birkac gune hepimiz bu moda gecicez inşallah

Kizlar şu an 3 +4 son adete göre buna goremi bakiliyor

Ben de 2 defa normal yaptım şuan bel fitigim olduğu için sezeryan isterim tmm derlerse
Huhuuu masallah sana hepsinin bir zorlugu var iste bir kez ameliyat oldugum icin sezeryan bana okadar zor geliyo mesela sizle konuşunca dusundum gozumde canlandirdim sonra bir mutlu oldum salak salak güldüm

Hoşgeldinnn ne zaman transfer olmuştun sen. Ben 11 inde oldum bu cumartesi çağırdı beni. Gerçi keseye bakıcaz demedi ama başka neden çağırırki
fruitella 8 ağustos 2 embriyo transferi olmuştum, benim ilk kontorlüm muhtemelen keseler varsa ya da yerleşim yeri, duyarsak kalp atışı bir ihtimal bunlar için çağırmıştır.

Ben paylaşmıştım ilk sayfada sanırım. Transfer tarihine göre hesaplama diye. Oradan bulabilirsiniz hesaplama linkini.

fruitella 8 ağustos 2 embriyo transferi olmuştum, benim ilk kontorlüm muhtemelen keseler varsa ya da yerleşim yeri, duyarsak kalp atışı bir ihtimal bunlar için çağırmıştır.
Hepimizin doktorları farklı tarihlerde çağırmış. Kese ve kalp atımı tarihleri en erken ne zaman yapılabiliyor onu bilmiyorum. Bakalım cumartesi gittiğimde öğrenicem artık neler bekliyorsa beni

Ah inşallah ben de kalp atışına kadar tam rahatlayamıcam sağlıkla büyütelim bebeklerimizi inşallah

Hepimizin doktorları farklı tarihlerde çağırmış. Kese ve kalp atımı tarihleri en erken ne zaman yapılabiliyor onu bilmiyorum. Bakalım cumartesi gittiğimde öğrenicem artık neler bekliyorsa beni
Hadi senin az kalmış dktr söyler kac hafta olduğunu güzel haberler bekliyoruz senden

Huhuuu masallah sana hepsinin bir zorlugu var iste bir kez ameliyat oldugum icin sezeryan bana okadar zor geliyo mesela sizle konuşunca dusundum gozumde canlandirdim sonra bir mutlu oldum salak salak güldüm
Ne ameliyatı oldun canm o duyguyu tatarsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…