- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- 133
Aynı canım hiç bir şey istemiyor midem kaziniyor sürekli yemeyince ellerim titriyorBenide surekli ates basiyor ac hissediyorum ama yemege gelince yiyemiyorum istahsizlik oldu bende de
Napalim bebiş için herşeye katlanıyoruz icmedigimiZ ilaç kalmadı kolumuz göbeğiniz kalcamiz delik deşik içinde .hele dogumu düşünemiyorumTabi kiz insani yere yapistiriyor o sekilde
Bana vajinal olarak baktı küçük olduğu içinKızlar merak ettigim bisey var bilgi almak istiyorum kese muayenesi vajinadan mi yapiliyor yoksa ultrason ilemi
İyi de şuan karın ultrasonundan görünmez ki anca 8. haftada görünür. İlk aşamada vajinal ultrason yapılır siz neden tercih etmiyorsunuz? Yumurta toplama süreçlerinde filan da mı vajinal ultrason yaptırmadınız?Canim vajinadan degil gobekten yapiliyor ama doktordan doktora degisiyor ben iki doktora gittim ikiside gobekten bakti vajinadan deselerde baktirmazdim ve beklemeyi tercih ederdim
Yerleşme kanamasi olabilir endileşelenme bence normal adet gibi degilse9. Gün aslinda ama lekelenmem olunca tedirgin oldum
Ben o kismi hic dusunmedim dahaNapalim bebiş için herşeye katlanıyoruz icmedigimiZ ilaç kalmadı kolumuz göbeğiniz kalcamiz delik deşik içinde .hele dogumu düşünemiyorum
Ben normal doğum yaptım beni korku sarmaya başladıBen o kismi hic dusunmedim dahayoutube de bazi anne adaylarinin dogum vloglari denk geliyo ay nasil aglayarak izliyorum olumlu anlamda ama cok mutlu oluyorum hep diyordum ki Allah'ım birgun o anlari yasarsam asla isyan etmyecegim dua ile doguracagin dua ile cekecegim
Malesef negatif onuncu gün testi dördüncü gün emriyolari idi iki tane Dr iki gün sonra yine test dedi ilaçları kesme dedi umudum kalmadı ama artikİnşallah pozitifi görürsün canim
Gerçekten mi? Peki değerin kaç çıktı? Allah'ım korktuklarimizi uzak etsinBENİM DE 9. GÜNÜM VE 2 GÜNDÜR KAHVERENGİ LEKELENMEM VAR. SEN LÜTFEN ENDİŞE ETME
İnşallah canımCANIMMM YÜKSELİİİİRRRR TESTLERIN COK GUZELDI .. ILERLERR DUR BAKALIMM ALLAHIN IZNIYLEEE
Çok az lekelenmem öyle çok değil de görünce çok korktum e degerim de çok düşük.. hayırlısı artık elimizden geleni yapıyoruz gerisi nasip kısmet.. teşekkür ederim mesaj için çok rahatladımBenim doktorum aynen şunu dedi: Tüp bebek de olsa normal gebelik de olsa, ilk 3 ay lekelenme, hatta az miktar kanama normal. Anca kan böyle oluk oluk boşalıp pedler dayanmicak seviyeye gelirse o zaman korkarız dedi. Benim bir arkadaşım 9 ay boyunca kanama yaşadı ama sağlıklı doğum yaptı
Cnm ben 11inde oldum. Bende ara sıra sızı oluyor yani normaldir heralde. Leke hiç olmadı bende de. Tedirgin olmamak elde değil gibi birşey galiba. Ben zırıl zırıl ağlıyorum en ufak endişedeKızlar bişey sorucam…Ben de 5.haftaya girdim bugün 8 ağustosta transfer olmuştum bugün haff hafif sızlama oluyo kasıklarımda bazen sanki bişey çekiliyo gibi bazen de adet sancısı gibi hafif ağrı gibi tarif edemiyorum ama bi leke kanama vs yok çok şükür siz de de oluyo mu? Nebiliyim biraz tedirgin oldum bugün gereksiz yere aslknda dinlememem lazım bu kadar kendimi şimdiye kadar da çok rahattım ama…
Yok az denecek kadar ve kahverengi..adet kanaması gibi değil...umarım yerleşme kanaması dirYerleşme kanamasi olabilir endileşelenme bence normal adet gibi degilse
Evet o kadar zorluklarla sahip olunca insan tedirgin oluyor ister istemezCnm ben 11inde oldum. Bende ara sıra sızı oluyor yani normaldir heralde. Leke hiç olmadı bende de. Tedirgin olmamak elde değil gibi birşey galiba. Ben zırıl zırıl ağlıyorum en ufak endişede
Keseyi görsem kalp atışını duysam büyük bir rahatlama yaşıcam. Sonrası artık nasip kısmet. İnşhallah ileride bu zamanları atlatır bebeklerimize neler almamız gerektiğini konuştuğumuz günlere gelirizEvet o kadar zorluklarla sahip olunca insan tedirgin oluyor ister istemez
Hoşgeldinnnmerhaba kızlaarrr, ben de geldimm:)
geç gördüm bayadır girmemiştim.
29 ağustosta ilk kontrolümüz olacak
Hosgeldin canm benimde 8 eylulmerhaba kızlaarrr, ben de geldimm:)
geç gördüm bayadır girmemiştim.
29 ağustosta ilk kontrolümüz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?