2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Sabah iki akşam iki
Of hayatını felç eder vajinal daha rahat neden ısrarcı merkezin bu konuda herkes vajinal kullanıyor herhangi bir riskin de yok herhalde. Tekrar konuş bence yaşam kalitesini çok düşüyor tansiyon dibe iniyor yer altından kayıyor insanın. Bizim merkezde oral kullanma sakın tansiyonun düşer dediler.

Canım geçmiş olsun sen bu kanama olayını yaşadıktan sonra doktorun sana kan sulandırıcıları bıraktırdı mı? Kullanmaya devam ediyor musun?

9.gun icinde gecerli mi bu? 2. Ve 3. Gunde yasadim lekelenme ama bukez biraz daha fazla... dr igne verdi tek sefer yapilacak cumartesi ve pazartesi tekrar test umarim dediğin gibi belirti/yerlesmedir
Benim doktorum aynen şunu dedi: Tüp bebek de olsa normal gebelik de olsa, ilk 3 ay lekelenme, hatta az miktar kanama normal. Anca kan böyle oluk oluk boşalıp pedler dayanmicak seviyeye gelirse o zaman korkarız dedi. Benim bir arkadaşım 9 ay boyunca kanama yaşadı ama sağlıklı doğum yaptı

Kızlar merak ettigim bisey var bilgi almak istiyorum kese muayenesi vajinadan mi yapiliyor yoksa ultrason ilemi
Benim bildiğim vajinal yapılıyor muane çok erken haftalarda karından kese görünmüyormuş ve eğer varsa sıkıntılar tespit edilemiyormuş...ama keseyi görmüş arkadaşlar daha iyi bilir tabiki.

Daha önce hep vajinal yolla kullandım.cok kötü ya soracam merkeze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…