- 19 Mart 2021
- 1.358
- 1.260
- 53
- 31
Ay evet agizdan alinca bulanti ve bas donmesi yapiyor cok fenaTransferden önce içtim sadece .progestan ağızdan al dedi başım dönüyor bir hoş oldum
Of hayatını felç eder vajinal daha rahat neden ısrarcı merkezin bu konuda herkes vajinal kullanıyor herhangi bir riskin de yok herhalde. Tekrar konuş bence yaşam kalitesini çok düşüyor tansiyon dibe iniyor yer altından kayıyor insanın. Bizim merkezde oral kullanma sakın tansiyonun düşer dediler.Sabah iki akşam iki
Karından muane ile yapiliyor genelde doktor bakmak isterse erken dönem de ozaman vajinal canimKızlar merak ettigim bisey var bilgi almak istiyorum kese muayenesi vajinadan mi yapiliyor yoksa ultrason ilemi
Canım geçmiş olsun sen bu kanama olayını yaşadıktan sonra doktorun sana kan sulandırıcıları bıraktırdı mı? Kullanmaya devam ediyor musun?Merhaba kızlarr ben de geldimSalı günü bildiğiniz regl oldum ve düşürdüm sandım bebeğimi ama ertesi günü gittim ve keseyi gördüm. Bebeğimin yanında büyük bir kanama alanı varmış hala düşme ihtimali var ama Allah’tan ümit kesilmez Sizlerin de dualarını bekliyorum. Pozitif gören herkesi tebrik ediyorum
Benim doktorum aynen şunu dedi: Tüp bebek de olsa normal gebelik de olsa, ilk 3 ay lekelenme, hatta az miktar kanama normal. Anca kan böyle oluk oluk boşalıp pedler dayanmicak seviyeye gelirse o zaman korkarız dedi. Benim bir arkadaşım 9 ay boyunca kanama yaşadı ama sağlıklı doğum yaptı9.gun icinde gecerli mi bu? 2. Ve 3. Gunde yasadim lekelenme ama bukez biraz daha fazla... dr igne verdi tek sefer yapilacak cumartesi ve pazartesi tekrar test umarim dediğin gibi belirti/yerlesmedir
Çok şükür artış var cnm. İnşallah böylede devam ederKızlarrr sonucum çıktı çokkk şükürrrr 50 çıktııı 2 gün önce 23 tü allahımmm bugünü de gördüm
Hayırlı olsun cnm10. Gün 103 cıktı hic umudum yoktu
100lük mü 200 lük mü bayada fazlaymış. Aman dikkat et başın filan döner elinle biryerden destek al yürürkenSabah iki akşam iki
Benim bildiğim vajinal yapılıyor muane çok erken haftalarda karından kese görünmüyormuş ve eğer varsa sıkıntılar tespit edilemiyormuş...ama keseyi görmüş arkadaşlar daha iyi bilir tabiki.Kızlar merak ettigim bisey var bilgi almak istiyorum kese muayenesi vajinadan mi yapiliyor yoksa ultrason ilemi
Ay sen bugün mü gidiyordun ultrasonaAy evet agizdan alinca bulanti ve bas donmesi yapiyor cok fena
NegatifDördüncü gün embriyoduydu canım şimdi kan verdim hadtsnede
Yok yok yarin gidiyorumAy sen bugün mü gidiyordun ultrasona
Canim vajinadan degil gobekten yapiliyor ama doktordan doktora degisiyor ben iki doktora gittim ikiside gobekten bakti vajinadan deselerde baktirmazdim ve beklemeyi tercih ederdimKızlar merak ettigim bisey var bilgi almak istiyorum kese muayenesi vajinadan mi yapiliyor yoksa ultrason ilemi
Hiç bakmadım desem100lük mü 200 lük mü bayada fazlaymış. Aman dikkat et başın filan döner elinle biryerden destek al yürürken
Daha önce hep vajinal yolla kullandım.cok kötü ya soracam merkezeOf hayatını felç eder vajinal daha rahat neden ısrarcı merkezin bu konuda herkes vajinal kullanıyor herhangi bir riskin de yok herhalde. Tekrar konuş bence yaşam kalitesini çok düşüyor tansiyon dibe iniyor yer altından kayıyor insanın. Bizim merkezde oral kullanma sakın tansiyonun düşer dediler.
Teşekkür ederimCanim vajinadan degil gobekten yapiliyor ama doktordan doktora degisiyor ben iki doktora gittim ikiside gobekten bakti vajinadan deselerde baktirmazdim ve beklemeyi tercih ederdim
Bildiğin sarhoş oldum bir sağa bir sola yuruyodum şükür şimdi geçtiAy evet agizdan alinca bulanti ve bas donmesi yapiyor cok fena
Tabi kiz insani yere yapistiriyor o sekildeBildiğin sarhoş oldum bir sağa bir sola yuruyodum şükür şimdi geçti
Teşekkür ederimKarından muane ile yapiliyor genelde doktor bakmak isterse erken dönem de ozaman vajinal canim
İnşallah pozitifi görürsün canimDördüncü gün embriyoduydu canım şimdi kan verdim hadtsnede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?