Teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım tabi ama bu heyecanı yaşamak güzel geldi bana.çok heyecanlı olsan gerek , ben 3 gündür test yapıyorum duramadım valla helal olsun arkadasım sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Çok heyecanlıyım tabi ama bu heyecanı yaşamak güzel geldi bana.çok heyecanlı olsan gerek , ben 3 gündür test yapıyorum duramadım valla helal olsun arkadasım sana
Transferden önce içtim sadece .progestan ağızdan al dedi başım dönüyor bir hoş oldumEstrofemi onceden de icmiyomuydun yanii
Progestan oral alınınca kafa yapıyor diye biliyordum sarhoş olmuş olabilirsinTransferden önce içtim sadece .progestan ağızdan al dedi başım dönüyor bir hoş oldum
Ya anestezi den çıkınca aptal gibi oluyordum aynı öyleyim afedersin mal gibi bakıyor etrafaProgestan oral alınınca kafa yapıyor diye biliyordum sarhoş olmuş olabilirsin
İnşallah benimde öyle olmusturPazar pazartesi adet olacakgibi ağrım coktu o yüzden Dr uma gittim ultrason ile vakti sıvı görünmüyor dedi tutuş ağrıları olabilir dedi
Bu devam eder böyle ağızdan kullanıcaksan cnm. Acaba neden oral verdi. Normalde vajinal olunca daha etkili oluyormuş. Helede çalışan insana çok zor bir durumYa anestezi den çıkınca aptal gibi oluyordum aynı öyleyim afedersin mal gibi bakıyor etrafa
6.gun çok erken bence test için kaçıncı gün embriyosuydu senin. Benim 3 gün.Aynı Gün yarın teste gideceğim ben altıncı gün negatifti
Dördüncü gün embriyoduydu canım şimdi kan verdim hadtsnede6.gun çok erken bence test için kaçıncı gün embriyosuydu senin. Benim 3 gün.
Sorma şimdi dışarı çıkmam lazım birdeBu devam eder böyle ağızdan kullanıcaksan cnm. Acaba neden oral verdi. Normalde vajinal olunca daha etkili oluyormuş. Helede çalışan insana çok zor bir durum
Gece alınması daha uygun sanırım cnm. Eğer tek doz kullanıyorsan gece iç yatmadanSorma şimdi dışarı çıkmam lazım birde
Sabah iki akşam ikiGece alınması daha uygun sanırım cnm. Eğer tek doz kullanıyorsan gece iç yatmadan
5. GÜN DONDURULMUŞ EMBRİYO. KAN TESTİ DAHA YAPTIRMADIM. 29 AGUSTOSU BEKLİYORUM. SADECE İDRAR TESTİNDE POZİTİFİ GORDUM 3 KERE YAPTIM HERGUNUmarim... teşekkür ederim Kacinci gün embrıyosu idi sizin? Birde ilk kan tahliliniz kac çıktı?
Dur daha kaçıncı gündü bu?Eveeet sanırım bu maceranin sonuna geldim... sonucum 19.5 çıktı suan gebe görünsede sanirim olmadi... cok düşük ve muhtemelen düşüşü yakaladim testte..
9. Gün aslinda ama lekelenmem olunca tedirgin oldumDur daha kaçıncı gündü bu?
BENİM DE 9. GÜNÜM VE 2 GÜNDÜR KAHVERENGİ LEKELENMEM VAR. SEN LÜTFEN ENDİŞE ETME9. Gün aslinda ama lekelenmem olunca tedirgin oldum
Amin canim inşallahDarısı ben ve benim gibi heyecanla bekleyenlerin başına inşallah
Lekelenme oluyor zaten benim 4 gün surdu. Ben de umudumu kaybediyordum ama sabır lütfen9. Gün aslinda ama lekelenmem olunca tedirgin oldum
Benide surekli ates basiyor ac hissediyorum ama yemege gelince yiyemiyorum istahsizlik oldu bende deKizlar beni böyle Ateş basıyor her yerim yanıyor sanki çok sicakliyorum sizde durumlar nasıl .hiç iştahım yok
CANIMMM YÜKSELİİİİRRRR TESTLERIN COK GUZELDI .. ILERLERR DUR BAKALIMM ALLAHIN IZNIYLEEEEveeet sanırım bu maceranin sonuna geldim... sonucum 19.5 çıktı suan gebe görünsede sanirim olmadi... cok düşük ve muhtemelen düşüşü yakaladim testte..