Ne guzel bir umut piriltisi oMerhaba kızlarr ben de geldimSalı günü bildiğiniz regl oldum ve düşürdüm sandım bebeğimi ama ertesi günü gittim ve keseyi gördüm. Bebeğimin yanında büyük bir kanama alanı varmış hala düşme ihtimali var ama Allah’tan ümit kesilmez Sizlerin de dualarını bekliyorum. Pozitif gören herkesi tebrik ediyorum
Yaa sorma dedim kesin gitti. O kadar üzüldüm ki. Ertesi gün de doktora ilaçlarımı bırakmak için gittim. Değerime bakın da ilaçlarımı keseyim dedim doktora. Ultrasona gel dedi bi baktı kese hepimiz şok oldukNe guzel bir umut piriltisi o
9.gun degerim bu ve leklenmem var ... bugün büyük çöküş yaşıyorumKiz niyeeeee ilk kan değil mi bu 10. Gunde 5 cikiyoda yükseliyor milletinki deli misin
İnanilmaz çok şükür yaYaa sorma dedim kesin gitti. O kadar üzüldüm ki. Ertesi gün de doktora ilaçlarımı bırakmak için gittim. Değerime bakın da ilaçlarımı keseyim dedim doktora. Ultrasona gel dedi bi baktı kese hepimiz şok oldukRabbimin dediği olur vardır bunda da bi hayır
Ayy o muymuuuş maşallahTeşekkürlerresimi actiysan kesimin icinde küçük beyaz bir şey var o bebek nokta kadar
Çok güzel çıkmış maşallah10. Gün 103 cıktı hic umudum yoktu
Evet haklısın galibaİnanilmaz çok şükür yadoktorun ultrason fikri olmasa durumlar daha farkli olabilirdi hemen sadaka cikarmalisin bu cok guzel bir şey aklima ilk bu geldi
Ay deli misin kuzum lekelenme en baba belirtilerden biri aç oku araştır bana inanmıyosan. Ne diye çöküş yaşadın hiç anlamadım9.gun degerim bu ve leklenmem var ... bugün büyük çöküş yaşıyorumen iyi sizler anlarsınız..
Canım çok geçmiş olsunvalla bej hiçbir şey yaşamıyorm suan aşırı bir kanamam oldu 2 gün önce doktor düşük tehlikesi dedi , yatıyorum wc dışında kalkmıyorım ben 2 ağustosta trabsfer oldım kese gözüktü ama kalp atışı duyulmadı daha duyan varmı acaba ?
9.gun icinde gecerli mi bu? 2. Ve 3. Gunde yasadim lekelenme ama bukez biraz daha fazla... dr igne verdi tek sefer yapilacak cumartesi ve pazartesi tekrar test umarim dediğin gibi belirti/yerlesmedirAy deli misin kuzum lekelenme en baba belirtilerden biri aç oku araştır bana inanmıyosan. Ne diye çöküş yaşadın hiç anlamadım
Canım bol bol dinlenin sende. Dualarım seninleMerhaba kızlarr ben de geldimSalı günü bildiğiniz regl oldum ve düşürdüm sandım bebeğimi ama ertesi günü gittim ve keseyi gördüm. Bebeğimin yanında büyük bir kanama alanı varmış hala düşme ihtimali var ama Allah’tan ümit kesilmez Sizlerin de dualarını bekliyorum. Pozitif gören herkesi tebrik ediyorum
İki güne 6. haftayi dolduruyorum 7. Haftaya girecem.vardir bir bildiği doktorunAyy o muymuuuş maşallahSiz 6. Haftanızda mısınız? Ben daha 5 hafta bile olmadan ultrasona çağırıldım çok erken değil mi ya :/
Progestan igne iptal fitil ağızdan kullancam.estofrem ekledi .tahlil istedi onları yaptırıp duruma göre bakarlar sanırım. Kullandığım çok bir ilaç yokBu arada doktorun kestigi yada ekledigi ilac oldu mu cancazim
Geçmiş olsun canım .yat dinlen lavabo dışında kalkma dualrim senleMerhaba kızlarr ben de geldimSalı günü bildiğiniz regl oldum ve düşürdüm sandım bebeğimi ama ertesi günü gittim ve keseyi gördüm. Bebeğimin yanında büyük bir kanama alanı varmış hala düşme ihtimali var ama Allah’tan ümit kesilmez Sizlerin de dualarını bekliyorum. Pozitif gören herkesi tebrik ediyorum
Bilgilendiririm canımVallahi bir bilgim yok cnm hemşireye sor bakim bizide bilgilendir
Hemen bakayım kuzum tişükkür ediyorummmHoşgeldin canım. İnternette baktığım kadarıyla tüp bebek de günü belli olduğu için transfer tarihinden bakılıyormuş. Konunun ilk sayfasında paylaşmıştım link sanırım ordan bakabilirsin
Estrofemi onceden de icmiyomuydun yaniiProgestan igne iptal fitil ağızdan kullancam.estofrem ekledi .tahlil istedi onları yaptırıp duruma göre bakarlar sanırım. Kullandığım çok bir ilaç yok
Amiiiiiiiinnnnn aminnn inşallah bidaha yasatmasin Allahim guzel telaslarimiz olur inşallahEvet haklısın galibaBenim aklıma gelmemişti. En kısa zamanda halledicem Annelik zorlu bi süreç ve başladı hep bi telaş hep bi korku endişe. Gerçekten hissediyorum dibine kadar. Rabbim kucağımıza sağlıkla sıhatle hayırlı evlatlar almayı nasip etsin hepimize
Canım çok teşekkür ederim derimCanım ben 2 gun lavabo dısı neredeyse kalkadım cevız fındık ananas falan yemıstım kabak cekırdegı . Bır de %100 nar suyu falan ıcıyordum 3. Gun kendı arabamızda yolculuk yaptım 3-4 saat kadar sonra eve geldım evde hıc bısey yapmadım ben evde de yıne aynı sekılde sebze meyve ve dogal urunler tukettım eve geldıgımde evın ıcınde bıraz yuruyurup yatıyordum sureklı yatmakta olmaz kan dolasımı sart cunku vucut ıcın ımkan varsa evde yakınınız kalsın ıslerı o yapsın benım akrabam kaldı test gunune kadar hıc bıseye elımı surmedım egıl kalk yapma yavas hareket et bol bol dua iste cevrenden bunların hepsi teferruat cunku Allah ol der olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?