2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Hadi gözünaydın canım :) Bizim doktor bu iğne ve fitilleri hafta hafta azaltarak kestiriyor. Daha hala estrofem ve lutinus tamamen bitmedi benim. Bunları keserken de demire başlatmıştı 13.haftada demire başlanıyormuş sana da verdi mi?

Ayyy maşallah darısı benim başıma insallah bende hareketlerini görürüm benimde iğnelerim bitti dün son iğnemi oldum bitek progestan fitil kullanıyorum pazartesi olsun biran önce de bende göreyim bebisimi ikinci cinsiyet tahmini senden geldi Rabbim gönlüne göre versin herkesin

Hayırlı olsun, ne güzel erkenden tahmin yapmış. Progesteron içeren ilaçların hepsi bitti değil mi? oh o günlere geldik sonunda. 12. hafta bitiyor yazıyordu heryerde, bana da sonraki kontrolde bıraktırır herhalde.

Cinsiyet partisinden bi kaç hafta sonrada kalbi duranlar var kızlar
Genelde pıhtılaşmadan dolayı
Bnde nerede kötü hikaye var buradan okudum
Yada YouTube dan izledim
Malesef
Ayyy deme nolur valla ben cok etkileniyorum böyle seylerden kuruyorum sonra kendi kafamda Allah korusun

Kızlar günaydın ⚘️⚘️🏵
Bugün yoğunsunuz galiba yazmamışsıniz.
Doktoru cinsiyet tahmininde bulunan var mı? Bana 12+6da yüzde seksen olasılıkla bir şeyler söyledi ama yuzde yuz demedikten sonra emin olamam. Ense kalinligi burun da baktı. Bir de kıpır kıpırdi çok hareketliydi.

Maşallah
11+4 te gittim
Alışveriş yapmacaksan soylim dedi yüksek ihtimalle kız bacak arası boş dedi
15. Haftada net belli oluyormuş bu hafta gidecez bakalım sürpriz olur mu bilmem

Maşallah
11+4 te gittim
Alışveriş yapmacaksan soylim dedi yüksek ihtimalle kız bacak arası boş dedi
15. Haftada net belli oluyormuş bu hafta gidecez bakalım sürpriz olur mu bilmem
Ayyy saglikla büyüsünler de.⚘️
Ben doktor öyle dedikten sonra 1-2 arkadaşla paylaştım tahminlerini almak icin ama doktorun dediği cinsiyeti söylemedim. Onlar da dr bu kadar erken soylediyse cinsiyeti şudur ve yüzde 80 olasılık yuksek bir olasilik dediler. Drla aynı tahminde bulundular yani. ama ben zaten dra direkt şunu demiştim cinsiyet tahmininiz var mı ona göre alışveriş yapicam demiştim.

Son düzenleme:
Ben erkek olur diye düşünmüştüm sürekli tatlı istiyor cnm batıl belki bilmem ama içimizee doğan da oydu eşimle
Sağlıklı olsun bizim olsun

Ben erkek olur diye düşünmüştüm sürekli tatlı istiyor cnm batıl belki bilmem ama içimizee doğan da oydu eşimle
Sağlıklı olsun bizim olsun
Ben de tatlı yiyorum sürekli ama tatlının bir ayırt ediciligi yok benim için çünkü normalde de tatlı seven biriydim.

Selam Arkadaşlarr Ben 8+1 im Cumartesi randevum vardı her şey yolunda şükür Benim bugün çok belim ağrıyor sizce noraml mi? Bel ağrısı son haftalarda olmaz mı ya. Artık kasık agrilarina alistim derken onlar gecti bugun belim agriyor, cekiliyor mu desem.. Burda genelde benden ileri haftalardakiler var bu haftada normal mi? Bir de dün şifayı kaptım sanirim yutkunamiyorum bogazim sismis. İhlamur hamilelikte icilmez diyorlar, baska öneriniz var mi?

Canımm ultrason goruntusu varsa ataanaa bakalım kızamı benzıyor erkege mi kıyaslama yapalımm

Çin takvimine göre cinsiyet hesaplayan oldu mu? bende tutacağını düşünmüyorum çünkü embriyolarım 2021 aralıkta oluştu sonuçta

Bel ve kasık ağrısı normal canım rahim genişlerken. Ama brn hastalandığımda gayet de içtim ıhlamur, günde 1 bardak. Doktorum içebilirsin demişti. Ballı içtim çok da iyi geldi boğazıma. Ihlamur içilmeyeceğini kim söyledi ki? Sen de kendi doktoruna danışıp içebilirsin bence

Burda birkaç kişi fetal dna kanı verdik canım. Bikaç gün içinde kesin cinsiyetler gelecek inşallah. Benim doktorum yüzde yüz emin olmadan hiçbi yorum yapmıyor. Sonradan değiştiğinde hayal kırıklığı yaratabiliyormuş ki ben de istemem zaten kesin olmadan böyle bişeyi tahmine göre söylemesini

Geçmiş olsun canım ben 2 hafta önce hasta oldum. Ihlamur da içtim doktor da kozalak şurubu önerdi onu da içiyorum abartmamak kaydıyla. geçmek üzere çok şükür. Yoksa o öksürük geçmezdi.
Edit: bir de zencefil cayi

Son düzenleme:
Ben de verdim o yüzden ikili test yapmaya gerek yok dedi. Kız veya erkek olması, sonradan değişmesi hayal kırıklığı yaratmaz sadece insan merak ediyor. Bir de güzel kıyafetlere hevesleniyorum. Almak istiyorum.
Benim gittiğim hastanede fetal dna genoksa gonderiliyormus sizlerinki hangisine gonderildi? Biraz olumsuz şeyler okudum da orayla ilgili

Facede bi hamilelik grubunda post acmistim orda yazmislar içeyim o zaman bende ya yutkunamiyorum cunku. Cok tesekkur ederim :)

Benim galiba baslangicinda ya yutkunamiyorum suan. Ama burnumda kasinmaya basladi gribe doncem galiba. Bide hapsirik ve oksurktende korkuyorum cok kasiyorum kendimi bise olcak bebege diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…