• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Biz de bez aldık bi kaç tane uygun buldukça umuyoruz ki severler.
İnşallah popisler bazı bezleri kabul etmiyor. prima ve sleepy natural cok oneriyolar henuz ben başlamadım ama annem benim icin başlamış sagolsun kadıncagiz emekli maaşını torununu yatiriyor 🥰😅

Ay kızlar bu muayenelerin sıklığı azaldıkça sizi de durup durup endişeler basıyor mu hala bebek iyi mi herşey yolunda mı gelişimi devam ediyor mu vs tarzında yoksa bir ben mi vesveseli kaldım 😬 1.trimester bitince rahatlarım kafa olarak diyodum ama hiç öyle olmadı :(

Ay kızlar bu muayenelerin sıklığı azaldıkça sizi de durup durup endişeler basıyor mu hala bebek iyi mi herşey yolunda mı gelişimi devam ediyor mu vs tarzında yoksa bir ben mi vesveseli kaldım 😬 1.trimester bitince rahatlarım kafa olarak diyodum ama hiç öyle olmadı :KK43:
valla bana kalsa her gün gidip bakarım her şey yolunda mı diye :D ama maalesef beklemek zorundayız. bir de ben huyum kurusun hep kötü hikayeler okuyorum ( aslında denk geliyor ) yok 12. haftada kalbi durdu yok 13. haftada gelişimi durdu. sonra kuruyorum kuruyorum doktora gidene kadar kafamda deli sorular

Ay kızlar bu muayenelerin sıklığı azaldıkça sizi de durup durup endişeler basıyor mu hala bebek iyi mi herşey yolunda mı gelişimi devam ediyor mu vs tarzında yoksa bir ben mi vesveseli kaldım 😬 1.trimester bitince rahatlarım kafa olarak diyodum ama hiç öyle olmadı :KK43:
Bana ayın 24 ü gelmedi bir turlu esime diyorum bu ultrason cihazı eve kurulmuyor mu 😂 vesvesenin bini bin geciyor aklimdan hareket etmeye başlasın heralde anca gecicek

valla bana kalsa her gün gidip bakarım her şey yolunda mı diye :KK70: ama maalesef beklemek zorundayız. bir de ben huyum kurusun hep kötü hikayeler okuyorum ( aslında denk geliyor ) yok 12. haftada kalbi durdu yok 13. haftada gelişimi durdu. sonra kuruyorum kuruyorum doktora gidene kadar kafamda deli sorular
Hadi yaa 12 13te de var mıymış Allah korusun :( Ben genelde bu söylediğin 7-10 hafta arasında görülüyor diye duymuştum. Belki hamileliğin her haftasında görülebiliyordur ama oransal olarak azalıyor olabilir ilk 3 aydan sonra

😂😂 söyledim tamam diyor küçük bedenleri de hep pahalı bide popisler hang bezi kabul edicek bilmiyoruz
hep aynı markayı kullanırsan sonra başka marka takınca pişik oluyor. arada değiştirmek lazım :) yeni doğanda ama kesinlikle prima :)

Hadi yaa 12 13te de var mıymış Allah korusun :KK43: Ben genelde bu söylediğin 7-10 hafta arasında görülüyor diye duymuştum. Belki hamileliğin her haftasında görülebiliyordur ama oransal olarak azalıyor olabilir ilk 3 aydan sonra
evet düşük gibi 12. haftadan sonra oran azalıyor ama karşıma çıkınca da moralim bozuluyor ya bana da olursa diye kuruyorum kafada :(

Bana ayın 24 ü gelmedi bir turlu esime diyorum bu ultrason cihazı eve kurulmuyor mu 😂 vesvesenin bini bin geciyor aklimdan hareket etmeye başlasın heralde anca gecicek
heh işte o zaman kendi kontrolünü kendin yaparsın. kıpırdadı tamam sorun yok diye :)

evet düşük gibi 12. haftadan sonra oran azalıyor ama karşıma çıkınca da moralim bozuluyor ya bana da olursa diye kuruyorum kafada :KK43:
İçimizi ferah tutmayı bi şekilde öğrenmemiz gerekecek yoksa 9 ay böyle geçmez. Fetal sonuçları iyi çıkarsa baya bir rahatlarız Allahın izniyle inşallah ( bu arada ben de dayanamadım bugün verdim fetal kanı) 😁

İçimizi ferah tutmayı bi şekilde öğrenmemiz gerekecek yoksa 9 ay böyle geçmez. Fetal sonuçları iyi çıkarsa baya bir rahatlarız Allahın izniyle inşallah ( bu arada ben de dayanamadım bugün verdim fetal kanı) 😁
en iyisini yaptın. kalan ayları merakla geçireceğine 10-15 gün daha merak eder sonra rahatlarsın. kısmetse haftaya perşembe cuma çıkıyor benim sonuç. inşallah hepsi çok sağlıklıdır :D

en iyisini yaptın. kalan ayları merakla geçireceğine 10-15 gün daha merak eder sonra rahatlarsın. kısmetse haftaya perşembe cuma çıkıyor benim sonuç. inşallah hepsi çok sağlıklıdır :KK70:
Test sonuçlarinizi mutlaka paylaşın kızlar 🤲🏼

İyi akşamlar kızlar göbek kısmın ateş gibi nedenn oyle olan var mı ?birde ara ara sancı oluyor kasıklarda belde gece üşümelerim başliyor.benide korku basıyor :)))

valla bana kalsa her gün gidip bakarım her şey yolunda mı diye :KK70: ama maalesef beklemek zorundayız. bir de ben huyum kurusun hep kötü hikayeler okuyorum ( aslında denk geliyor ) yok 12. haftada kalbi durdu yok 13. haftada gelişimi durdu. sonra kuruyorum kuruyorum doktora gidene kadar kafamda deli sorular
Aynı bende canım 1000de 1 olabilecek en kötü ne varsa onları okuyorum, sonrası malum

İyi akşamlar kızlar göbek kısmın ateş gibi nedenn oyle olan var mı ?birde ara ara sancı oluyor kasıklarda belde gece üşümelerim başliyor.benide korku basıyor :)))
Canım o sıcaklık bendede var kasıklarıma doğruda ateş gibi benimde çok dikkatimi çekiyor acaba farkeden var mı başka

Hadi yaa 12 13te de var mıymış Allah korusun :KK43: Ben genelde bu söylediğin 7-10 hafta arasında görülüyor diye duymuştum. Belki hamileliğin her haftasında görülebiliyordur ama oransal olarak azalıyor olabilir ilk 3 aydan sonra
Cinsiyet partisinden bi kaç hafta sonrada kalbi duranlar var kızlar
Genelde pıhtılaşmadan dolayı
Bnde nerede kötü hikaye var buradan okudum
Yada YouTube dan izledim
Malesef

Bilmiyorum ama garip geldi korktum biraz çünkü hafif sancılar da oluyor
Sancı ağrı ısı dengesizlikleri hamilelikte oluyor .siz akıntıları ve kanamayı takip edin şimdilik.
Diğer belirtiler hamilelikle paralel ayırt etmesi zor kendinizi strese sokmayın
-Isı artışı kan dolaşımının rahme yogunlasmasindan kaynaklı olabilir hormonlardan kaynaklı olabilir
-Sancilar da rahme tutunma ve rahim büyüme ağrıları olabilir

Sancı ağrı ısı dengesizlikleri hamilelikte oluyor .siz akıntıları ve kanamayı takip edin şimdilik.
Diğer belirtiler hamilelikle paralel ayırt etmesi zor kendinizi strese sokmayın
-Isı artışı kan dolaşımının rahme yogunlasmasindan kaynaklı olabilir hormonlardan kaynaklı olabilir
-Sancilar da rahme tutunma ve rahim büyüme ağrıları olabilir
Teşekkür ederim yorumun için ❤️

Kızlar bugün 11+5 deyim kontrole gittim. Doktorum uzun uzun kontrol etti sonunda bugün biz de kıpır kıpır oynadığını görebildik 😍 eli kolu hiç durmuyor hatta kordonunu çekiştiriyordu 11+3 çıktı doktorum 5 -6 gün önde veya geride olması sorun değil 2 gün önemsiz dedi. Haftasına uyumluymuş. Ve büyük ihtimal kıza benziyor dedi 🙏🏻🥰🤲🏻 Progestan dex kesti estrofem kesti Lutinus fitili kesti. Yerine bir hap verdi. Oksapar Doğuma kadar devam dedi. Olsun iğnelerim bire düştü :)

Back