• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Biz ABD'de bir yere gönderdik illumina laboratory services diye bir yer Chicago'da. Genoks'la ilgili benim bir arkadaşım da sıkıntı yaşadı, tekrar kan gönderdiler filan sizinki inşallah sorunsuz sonuçlanır
Bulunduğum şehirde 1 hastane var orası da sadece genoksla çalışıyor.

KIZLAR GÜNAYDINN

YA HEPIMIZ GECEB HAFTA VERDIK NIPTY TESTLERINI OYUZDEN HEPIMIZ BU HAFTA BEKLIYORUZ SONUCLARI.
BİZ VERITAS YAPTIRDIK. İSPANYAYA GITTI .
BİZE 10 GÜN DENDİ SONUC ICIN. UMARIM DAHA ERKEN SÜREDE GELIR. RUYALARIMA GIRDI ARTIK.

Eveet, benim 11. Gün oldu fetal için. Dün pazara denk geldi, bugün doktor akşam üzeri aramazsa ben ararım diye düşünüyorum. 11. Gün çıkar herhalde sonuç. 10 iş günü değilde 10 gün dendi kan verirken. Bakalım gelecek mi.

hanımlar çatlaklar için krem ya da yağ kullanmaya başladınız mı? ben bu ara alayım diyorum ama ne alayım bilemedim. sizin aklınızda bir ürün var mı?

Eveet, benim 11. Gün oldu fetal için. Dün pazara denk geldi, bugün doktor akşam üzeri aramazsa ben ararım diye düşünüyorum. 11. Gün çıkar herhalde sonuç. 10 iş günü değilde 10 gün dendi kan verirken. Bakalım gelecek mi.
BANADA 11 İŞ GÜNÜ DENDİ.
AYY RESMEN INSANI CATLATACAKLAR.
10 İŞ GÜNÜ HESAPLARSAM TEE ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA PAZARTESIYE DENK GELIYOR DOLU DOLU 2 HAFTA RESMEN YA

hanımlar çatlaklar için krem ya da yağ kullanmaya başladınız mı? ben bu ara alayım diyorum ama ne alayım bilemedim. sizin aklınızda bir ürün var mı?
Ben henuz arastırmadım ama zeytınyagı en ıyısı deılmı hemde doğal ?
muhtemelen bir dünya para vermem kremlere mis gibi zeytınyaglarım göbişimii :)

kızlaarr birde göbeğiniz çıktımıı :)
hamile pantolunu almaya başladınız mı

ben bır tane tayt aldım ve bır kac tane normal bedenımden bır buyuk beden pantolon aldım trıko.
ilerdede gıyerım dıye

evde ki jeanlarım asla olmuyor asla dugmeler bır araya gelmıyor hepsı 36 beden
:D

Ben henuz arastırmadım ama zeytınyagı en ıyısı deılmı hemde doğal ?
muhtemelen bir dünya para vermem kremlere mis gibi zeytınyaglarım göbişimii :)
Hindistan cevizi yağı sürmeye başladım zyağından biraz daha hafif ve çok kokmuyor. Saçına bile sürenler var Kimyasal olarak kullandığım bir yüzüme sürdüğüm krem var bir de şampuan. Onun dışında yenilebilir ürünlerden şaşmamaya çalışıyorum. Çikolata kistim vardı eskiden, kozmetiklerin kimyasalların hormonları etkilemesi tetikliyormuş onu. Komple kimyasallardan uzak durdum. Şimdi bebiki hiç onlara maruz bırakasım yok. Bir ara yüzüme sürdüğüm kremi bile aktardan aldıklarımla kendim yaptım saçıma zeytinyağı sabunu kullandım ama sürekli başa çıkmadı:)

Hindistan cevizi yağı sürmeye başladım zyağından biraz daha hafif ve çok kokmuyor. Saçına bile sürenler var Kimyasal olarak kullandığım bir yüzüme sürdüğüm krem var bir de şampuan. Onun dışında yenilebilir ürünlerden şaşmamaya çalışıyorum. Çikolata kistim vardı eskiden, kozmetiklerin kimyasalların hormonları etkilemesi tetikliyormuş onu. Komple kimyasallardan uzak durdum. Şimdi bebiki hiç onlara maruz bırakasım yok. Bir ara yüzüme sürdüğüm kremi bile aktardan aldıklarımla kendim yaptım saçıma zeytinyağı sabunu kullandım ama sürekli başa çıkmadı:)
hindıstan cevızı yagını bende okudummm
tüylenme yaparmı acabaa
en ıyısı dogal bitkisel yağlar.
ben bıraz bıtkıselcıyım galibaa yaa

hatta bebişi bile dustan sonra zeytınyaglarım :)
bılmıyorum fıkrım degısır mı acabaa

Bio oil kullanıyorlar genelde. Son aylara doğru Lierac tavsiye ediyor herkes, biraz pahalı ama çok iyi sonuç verdiğini söylüyorlar

ben bır tane tayt aldım ve bır kac tane normal bedenımden bır buyuk beden pantolon aldım trıko.
ilerdede gıyerım dıye

:KK70:
Pantolon genişletici aparat var canım trendyolda satılıyor onu takıp giyiyorum ben 36 beden pantolonlarımı

KIZLAR GÜNAYDINN

YA HEPIMIZ GECEB HAFTA VERDIK NIPTY TESTLERINI OYUZDEN HEPIMIZ BU HAFTA BEKLIYORUZ SONUCLARI.
BİZ VERITAS YAPTIRDIK. İSPANYAYA GITTI .
BİZE 10 GÜN DENDİ SONUC ICIN. UMARIM DAHA ERKEN SÜREDE GELIR. RUYALARIMA GIRDI ARTIK.
bana 10-12 iş günü dendi ben bu hafta sonuna doğru gelir diye düşünüyorum

ilerdede gıyerım dıye

:KK70:
çıktı çıkaz mı hamile taytı aldım mis gibi çok rahat ettim. üstüne bol kazak sweat falan

KIZLAAR CİNSİYET PARTİSİ YAPACAKMISINIZZ?

YA BEN DAYANAMAM Kİİ ŞİMDİDEN SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM SAGLIKLI HABERLERINI VE CINSIYETINII .:dua:
KUZENIM BANA SOYLESIN DOKTOR DIYOR BEN HAZIRLIK YAPAYIM DIYOR AMA DAYANAMAMM Kİİ HATTA SONUC CIKINCA SABAHA KADARDA UYUYAMAM.

BİRDE ŞUNU FARKETTINIZ MI ?
SIZINKILER COK CABUK GOSTERDILER KENDILERINI AMA NORMAL HAMILE KALANLAR 14 - 16. HAFTADAN ONCE OGRENEMIYORLAR. BIZ TEST SONUCUNDA OGRENECEGIZ AMA ERKEN OLUNCA UILTRASONDA HATA VE YANILMA PAYI COK FAZLA OLUYORMUS OZELLIKLE KIZ BEBEKLERDE ÖYE DUYDUM CEVREMDEKI HAMILE ARKADASLARIMDAN

Back