• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlar bebiş icin alışverişe ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben gorunce zor dayaniyorum cinsiyet belli olsada biseyler alsam 😍🥳
fetal dna sonucu olumlu çıktığı gibi başlayacağım :D kendimi daha fazla durdurabileceğimi sanmıyorum . ben dursam eşim durmaz

valla 1 düşük bir de kimyasal gebelikte çan çalmıştım resmen sonu hüsran oldu ve herkese tek tek cevap vermek zorunda kaldım. bu sefer 12. hafta bitene kadar aileler dışında kimseye demicez diye karar aldık. çok şükür 12 de bitmek üzere :) hele bir fetal dna sonucum gelsin o zaman rahat rahat söylerim :) bebek artık belli olur tabi incir kadar olsa da kesesi de var içinde 10-12 cm bir alan açıldı göbüş dışa meyillendi artık :)
Geçmiş olsun narinal, bu kez mutlulukla alacaksın inşallah kucağına🧿 fetalin ben de bugün ya da pzt çıkmasını bekliyorum.
Kızlar bebiş icin alışverişe ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben gorunce zor dayaniyorum cinsiyet belli olsada biseyler alsam 😍🥳
Yakınlarım bile benim yerime oyuncak vs aldılar heves edip, bana hiç bebek alışverişi hissi gelmedi daha. Testti kontroldu beslenmeydi birsürü şey düşünüyoruzya onlara odaklandım galiba. Cinsiyet belli olunca kafamda oturacak sanırım. O da yakında inşallah🙏

Geçmiş olsun narinal, bu kez mutlulukla alacaksın inşallah kucağına🧿 fetalin ben de bugün ya da pzt çıkmasını bekliyorum.

Yakınlarım bile benim yerime oyuncak vs aldılar heves edip, bana hiç bebek alışverişi hissi gelmedi daha. Testti kontroldu beslenmeydi birsürü şey düşünüyoruzya onlara odaklandım galiba. Cinsiyet belli olunca kafamda oturacak sanırım. O da yakında inşallah🙏
yaa testin güzel gelecek inşallah bize de bilgi ver mutlaka benimki haftaya çıkacak

fetal dna sonucu olumlu çıktığı gibi başlayacağım :KK70: kendimi daha fazla durdurabileceğimi sanmıyorum . ben dursam eşim durmaz
Allahın izniyle hersey güzel çıkacak iyi düşün 😍 bende pazartesi yaptiricam kontrolüm var doktorumla kontrol sonrası yapariz once biz bakalım demisti
Ben henüz bisey almadım ama annem bez stoğu yapmaya başlamış 😂 indirimleri buldukca aliyorum diyor 😌 en azından bezden yirttik

Test sonucun hayırlısıyla güzel gelicek hic stres yapmayın olumlu dusunuyoruz 😍 bizimle de paylaş bekliyoruz

Allahın izniyle hersey güzel çıkacak iyi düşün 😍 bende pazartesi yaptiricam kontrolüm var doktorumla kontrol sonrası yapariz once biz bakalım demisti
Ben henüz bisey almadım ama annem bez stoğu yapmaya başlamış 😂 indirimleri buldukca aliyorum diyor 😌 en azından bezden yirttik
ennn büyük kalem o zaten :) küçük bedenden çok almasın ama hızla büyüyorlar olmuyor sonra popişlere :D

Tesettürlü olunca bı çok kıyafet lastikli ve bol şimdilik idare ediyorum ama bazen çok şişkinlik oluyor sigmiyorum 🤣🤣🤣
LCW mobilde bı çok indirim kodu paylaşıyor denk getirip alabilirsiniz ben öyle düşünüyorum
Hiç bı yerde kışlık kalın tayt göremedim gören var mı ?

Tesettürlü olunca bı çok kıyafet lastikli ve bol şimdilik idare ediyorum ama bazen çok şişkinlik oluyor sigmiyorum 🤣🤣🤣
LCW mobilde bı çok indirim kodu paylaşıyor denk getirip alabilirsiniz ben öyle düşünüyorum
Hiç bı yerde kışlık kalın tayt göremedim gören var mı ?
ben trendyolda bi tane hamile taytı aldım kadife fitilli çok güzeldi. tavsiye ederim. gerçi biraz kilolu gösteriyor ama olsun napalım :)

günaydın bayanlar :) hamiş kıyafetlerine geçtiniz mi?
Ben bugün tulum giydim 🙈 3 kilo almışım 🙃 (ağzımdaki saçma tadı bastırmak icin yediğim şekerler de sağolsun)

Dün akşam gördük bebişlerimizi şükürler olsun iyi gidiyor 🧿

3 gundur kahve telvesi gibi kanama oluyor ama doktorum olursa endiselenme demisti. (Endiselenmemek pek mumkun degil tabi ama paniklemedim) Dun sordum buyurlerken oluyor boyle seyler dedi.

11+6 olculdu ikisi de ve sanırım biri kız 🥳
2 hafta sonra kesinleşecek.

Biz de bez aldık bi kaç tane uygun buldukça umuyoruz ki severler.

Ben bugün tulum giydim 🙈 3 kilo almışım 🙃 (ağzımdaki saçma tadı bastırmak icin yediğim şekerler de sağolsun)

Dün akşam gördük bebişlerimizi şükürler olsun iyi gidiyor 🧿

3 gundur kahve telvesi gibi kanama oluyor ama doktorum olursa endiselenme demisti. (Endiselenmemek pek mumkun degil tabi ama paniklemedim) Dun sordum buyurlerken oluyor boyle seyler dedi.

11+6 olculdu ikisi de ve sanırım biri kız 🥳
2 hafta sonra kesinleşecek.
yaa ne kadar güzel haberler :) sen 3 kilo alabilirsin 2 bebek var çok normal. tarih de gününe yakın çıkmış zaten maşallah en önemlisi sağlıklı olmaları. yarın da ben göreceğim kısmetse inşallah her şey yolundadır.

Back