- 20 Kasım 2020
- 1.706
- 2.097
- 83
di mi ben de taytla çok mutluyum :)))Günaydın canım ben tayt aldim kışa geldi zaten gömlekti hırkaydı sweatshirt falan öyle geçer diyorum zaten en sevdigim sey kısın tayt giymek rahat etti göbisim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
di mi ben de taytla çok mutluyum :)))Günaydın canım ben tayt aldim kışa geldi zaten gömlekti hırkaydı sweatshirt falan öyle geçer diyorum zaten en sevdigim sey kısın tayt giymek rahat etti göbisim
fetal dna sonucu olumlu çıktığı gibi başlayacağım kendimi daha fazla durdurabileceğimi sanmıyorum . ben dursam eşim durmazKızlar bebiş icin alışverişe ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben gorunce zor dayaniyorum cinsiyet belli olsada biseyler alsam
Geçmiş olsun narinal, bu kez mutlulukla alacaksın inşallah kucağına fetalin ben de bugün ya da pzt çıkmasını bekliyorum.valla 1 düşük bir de kimyasal gebelikte çan çalmıştım resmen sonu hüsran oldu ve herkese tek tek cevap vermek zorunda kaldım. bu sefer 12. hafta bitene kadar aileler dışında kimseye demicez diye karar aldık. çok şükür 12 de bitmek üzere :) hele bir fetal dna sonucum gelsin o zaman rahat rahat söylerim :) bebek artık belli olur tabi incir kadar olsa da kesesi de var içinde 10-12 cm bir alan açıldı göbüş dışa meyillendi artık :)
Yakınlarım bile benim yerime oyuncak vs aldılar heves edip, bana hiç bebek alışverişi hissi gelmedi daha. Testti kontroldu beslenmeydi birsürü şey düşünüyoruzya onlara odaklandım galiba. Cinsiyet belli olunca kafamda oturacak sanırım. O da yakında inşallahKızlar bebiş icin alışverişe ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben gorunce zor dayaniyorum cinsiyet belli olsada biseyler alsam
yaa testin güzel gelecek inşallah bize de bilgi ver mutlaka benimki haftaya çıkacakGeçmiş olsun narinal, bu kez mutlulukla alacaksın inşallah kucağına fetalin ben de bugün ya da pzt çıkmasını bekliyorum.
Yakınlarım bile benim yerime oyuncak vs aldılar heves edip, bana hiç bebek alışverişi hissi gelmedi daha. Testti kontroldu beslenmeydi birsürü şey düşünüyoruzya onlara odaklandım galiba. Cinsiyet belli olunca kafamda oturacak sanırım. O da yakında inşallah
Allahın izniyle hersey güzel çıkacak iyi düşün bende pazartesi yaptiricam kontrolüm var doktorumla kontrol sonrası yapariz once biz bakalım demistifetal dna sonucu olumlu çıktığı gibi başlayacağım kendimi daha fazla durdurabileceğimi sanmıyorum . ben dursam eşim durmaz
Test sonucun hayırlısıyla güzel gelicek hic stres yapmayın olumlu dusunuyoruz bizimle de paylaş bekliyoruzGeçmiş olsun narinal, bu kez mutlulukla alacaksın inşallah kucağına fetalin ben de bugün ya da pzt çıkmasını bekliyorum.
Yakınlarım bile benim yerime oyuncak vs aldılar heves edip, bana hiç bebek alışverişi hissi gelmedi daha. Testti kontroldu beslenmeydi birsürü şey düşünüyoruzya onlara odaklandım galiba. Cinsiyet belli olunca kafamda oturacak sanırım. O da yakında inşallah
ennn büyük kalem o zaten :) küçük bedenden çok almasın ama hızla büyüyorlar olmuyor sonra popişlereAllahın izniyle hersey güzel çıkacak iyi düşün bende pazartesi yaptiricam kontrolüm var doktorumla kontrol sonrası yapariz once biz bakalım demisti
Ben henüz bisey almadım ama annem bez stoğu yapmaya başlamış indirimleri buldukca aliyorum diyor en azından bezden yirttik
ben trendyolda bi tane hamile taytı aldım kadife fitilli çok güzeldi. tavsiye ederim. gerçi biraz kilolu gösteriyor ama olsun napalım :)Tesettürlü olunca bı çok kıyafet lastikli ve bol şimdilik idare ediyorum ama bazen çok şişkinlik oluyor sigmiyorum
LCW mobilde bı çok indirim kodu paylaşıyor denk getirip alabilirsiniz ben öyle düşünüyorum
Hiç bı yerde kışlık kalın tayt göremedim gören var mı ?
Ben bugün tulum giydim 3 kilo almışım (ağzımdaki saçma tadı bastırmak icin yediğim şekerler de sağolsun)günaydın bayanlar :) hamiş kıyafetlerine geçtiniz mi?
Biz de bez aldık bi kaç tane uygun buldukça umuyoruz ki severler.Allahın izniyle hersey güzel çıkacak iyi düşün bende pazartesi yaptiricam kontrolüm var doktorumla kontrol sonrası yapariz once biz bakalım demisti
Ben henüz bisey almadım ama annem bez stoğu yapmaya başlamış indirimleri buldukca aliyorum diyor en azından bezden yirttik
Markası ne cnm bakım hemenben trendyolda bi tane hamile taytı aldım kadife fitilli çok güzeldi. tavsiye ederim. gerçi biraz kilolu gösteriyor ama olsun napalım :)
yaa ne kadar güzel haberler :) sen 3 kilo alabilirsin 2 bebek var çok normal. tarih de gününe yakın çıkmış zaten maşallah en önemlisi sağlıklı olmaları. yarın da ben göreceğim kısmetse inşallah her şey yolundadır.Ben bugün tulum giydim 3 kilo almışım (ağzımdaki saçma tadı bastırmak icin yediğim şekerler de sağolsun)
Dün akşam gördük bebişlerimizi şükürler olsun iyi gidiyor
3 gundur kahve telvesi gibi kanama oluyor ama doktorum olursa endiselenme demisti. (Endiselenmemek pek mumkun degil tabi ama paniklemedim) Dun sordum buyurlerken oluyor boyle seyler dedi.
11+6 olculdu ikisi de ve sanırım biri kız
2 hafta sonra kesinleşecek.
link ekleyebiliyor muyuz yasak mı acaba? yasak değilse ekleyebilir misinS beden tayt giyen varsa LCW de şu an 39 liraya var hemen kapın
Hamile giyime gir sıralama fiyat artan yap çıkıyor hemenlink ekleyebiliyor muyuz yasak mı acaba? yasak değilse ekleyebilir misin
Her şey yolunda sen gönlünü ferah tut.yaa ne kadar güzel haberler :) sen 3 kilo alabilirsin 2 bebek var çok normal. tarih de gününe yakın çıkmış zaten maşallah en önemlisi sağlıklı olmaları. yarın da ben göreceğim kısmetse inşallah her şey yolundadır.
dur bakim hemen ARTIŞ KADİFE HAMİLE TAYTMarkası ne cnm bakım hemen
Dizden aşağısı görünecek zaten sıkıntı değil
canımsın :) hepsi iyi olsun artık kimse üzülmesin. ilk cinsiyet tahmini de senden geldi sanırımHer şey yolunda sen gönlünü ferah tut.
hemen bakıyorum :)Hamile giyime gir sıralama fiyat artan yap çıkıyor hemen