• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Benim galiba baslangicinda ya yutkunamiyorum suan. Ama burnumda kasinmaya basladi gribe doncem galiba. Bide hapsirik ve oksurktende korkuyorum cok kasiyorum kendimi bise olcak bebege diye
Başlangıcıysa erken önlem alabilirsin benim bademciklerim yaraydi öyle başladı. Limon bal ılık su yaptım ama midemi bulandırdı üstüne bir de kusunca iyice kötü oldu bogazim 1 hafta sonra oksurmeye de basladim. Onları kullanıyorum 2 3 gündür anca geçmeye başladı.

kızlar hiç aşeren oldu mu?
Ben hiç bişey aşermedim transferin sonucunu Beklerken Rüyamda Mandalina aşerdiğimi ve hamile olduğumu görmüştüm sonra pozitif Çıkınca direkt gidip mandalina alıp yedim ben normalde de canı çok şey çeken biriyim hamile değilken de Ay şunu yiyeyim bunu yiyeyim diye Ama şu anda yok Yani aynı eskisi gibiyim Hiçbir yiyeceği deli divane değilim tiksindiğim çok fazla ama

Selam Arkadaşlarr🌸 Ben 8+1 im🌸 Cumartesi randevum vardı her şey yolunda şükür🤲 Benim bugün çok belim ağrıyor sizce noraml mi? Bel ağrısı son haftalarda olmaz mı ya. Artık kasık agrilarina alistim derken onlar gecti bugun belim agriyor, cekiliyor mu desem.. Burda genelde benden ileri haftalardakiler var bu haftada normal mi? Bir de dün şifayı kaptım sanirim yutkunamiyorum bogazim sismis. İhlamur hamilelikte icilmez diyorlar, baska öneriniz var mi?
Ağrıları takip edemez oldum 😁😁😁 bir gün bacağım bir gün belim bir gün kasik bir gün leğen kemiği bir gün rahim

Bana transferden hemen sonra folik asit ve Demir vermişti canım çok teşekkür ederim

Hayırlı olsun, ne güzel erkenden tahmin yapmış. Progesteron içeren ilaçların hepsi bitti değil mi? oh o günlere geldik sonunda. 12. hafta bitiyor yazıyordu heryerde, bana da sonraki kontrolde bıraktırır herhalde.
Şükür bitti sonunda darısı diğer bekleyenlerin başına valla kesin demedi çok yüksek ihtimal kız dedi o sebeple bekliyorum pembeler için 😆

Ayyy maşallah darısı benim başıma insallah bende hareketlerini görürüm 🤲🏼🥰 benimde iğnelerim bitti dün son iğnemi oldum bitek progestan fitil kullanıyorum pazartesi olsun biran önce de bende göreyim bebisimi ♥️ ikinci cinsiyet tahmini senden geldi Rabbim gönlüne göre versin herkesin 🥰
Yarın sen de kıpır kıpır göreceksin canım. Çok tuhaf o kadar zıplarken hiç hissetmemek😃

Selam Arkadaşlarr🌸 Ben 8+1 im🌸 Cumartesi randevum vardı her şey yolunda şükür🤲 Benim bugün çok belim ağrıyor sizce noraml mi? Bel ağrısı son haftalarda olmaz mı ya. Artık kasık agrilarina alistim derken onlar gecti bugun belim agriyor, cekiliyor mu desem.. Burda genelde benden ileri haftalardakiler var bu haftada normal mi? Bir de dün şifayı kaptım sanirim yutkunamiyorum bogazim sismis. İhlamur hamilelikte icilmez diyorlar, baska öneriniz var mi?
Merhaba bel ağrısı normal bizler de zaman zaman yaşadık. Benim doktorum ıhlamur içme demedi ada çayı kesinlikle içme dedi ama ıhlamur içilir diye düşünüyorum

Ben sordum hala yasak 🙄 ve direkt cevap verince peki ne zamana kadar yasak diyemedim. 12. Haftamı dolduruyorum yarın ve net bir şekilde hala yasak dedi
Hımm 16 haftaya kdr yasak sanrm. Ya mutlaka önemli gecerli sebepler vardır. İlişki rahim kasılmasına sebep olduğu için mi? Ama normal durumlarda yasak olmayabiliyor neyse ben de yarın gidiyorum kontrole Ben de bir sorar fikir alırım bakalım Senin doktorunla aynı şeyleri mi söyleyecek.

Ben de verdim o yüzden ikili test yapmaya gerek yok dedi. Kız veya erkek olması, sonradan değişmesi hayal kırıklığı yaratmaz sadece insan merak ediyor. Bir de güzel kıyafetlere hevesleniyorum. Almak istiyorum.
Benim gittiğim hastanede fetal dna genoksa gonderiliyormus sizlerinki hangisine gonderildi? Biraz olumsuz şeyler okudum da orayla ilgili
Biz ABD'de bir yere gönderdik illumina laboratory services diye bir yer Chicago'da. Genoks'la ilgili benim bir arkadaşım da sıkıntı yaşadı, tekrar kan gönderdiler filan sizinki inşallah sorunsuz sonuçlanır

Back