- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.344
- 723
Başlangıcıysa erken önlem alabilirsin benim bademciklerim yaraydi öyle başladı. Limon bal ılık su yaptım ama midemi bulandırdı üstüne bir de kusunca iyice kötü oldu bogazim 1 hafta sonra oksurmeye de basladim. Onları kullanıyorum 2 3 gündür anca geçmeye başladı.Benim galiba baslangicinda ya yutkunamiyorum suan. Ama burnumda kasinmaya basladi gribe doncem galiba. Bide hapsirik ve oksurktende korkuyorum cok kasiyorum kendimi bise olcak bebege diye
Bende soramadım hiç bende 10+1 ı'm yarn kontrolüm var ☺Kızlar cinsellik ne zamana kadar yasak biliyor musunuz yarın dr a gidicem cesaret edebilirsem sorarım 11+0 oluyorum yarin
Ben hiç bişey aşermedim transferin sonucunu Beklerken Rüyamda Mandalina aşerdiğimi ve hamile olduğumu görmüştüm sonra pozitif Çıkınca direkt gidip mandalina alıp yedim ben normalde de canı çok şey çeken biriyim hamile değilken de Ay şunu yiyeyim bunu yiyeyim diye Ama şu anda yok Yani aynı eskisi gibiyim Hiçbir yiyeceği deli divane değilim tiksindiğim çok fazla amakızlar hiç aşeren oldu mu?
Ben yaşadm yerleşme döneminde sonra durdu şimdi bu aralar tekrar var 10 haftalıkKızlar ilk haftalar kaşık ağrısı yasayan var mi acaba ?? Diyorum ikiz diye mi bu kadar kasık batması oluyor Ara ara cuma gidicem doktora
Bnmde öyle metal kaşık,yalamısım gibi şu içti günde özellikleAğızda oluşan pis tat bir hafta falan sürüyor snr geçiyor çok şükür meyve yiyin daha kolay atlatirsiniz
Metal desen metal değil çamur desen çamur değil bir tuhaf tat
Geçer ins cnmBnmde öyle metal kaşık,yalamısım gibi şu içti günde özellikle
Erkek cikio dr un tahmini kızÇin takvimine göre cinsiyet hesaplayan oldu mu?bende tutacağını düşünmüyorum çünkü embriyolarım 2021 aralıkta oluştu sonuçta
Ağrıları takip edemez oldumSelam ArkadaşlarrBen 8+1 im Cumartesi randevum vardı her şey yolunda şükür Benim bugün çok belim ağrıyor sizce noraml mi? Bel ağrısı son haftalarda olmaz mı ya. Artık kasık agrilarina alistim derken onlar gecti bugun belim agriyor, cekiliyor mu desem.. Burda genelde benden ileri haftalardakiler var bu haftada normal mi? Bir de dün şifayı kaptım sanirim yutkunamiyorum bogazim sismis. İhlamur hamilelikte icilmez diyorlar, baska öneriniz var mi?
Evet meyve iyi geliyorGeçer ins cnm
Meyve ye bol bol
Şükür bitti sonunda darısı diğer bekleyenlerin başına valla kesin demedi çok yüksek ihtimal kız dedi o sebeple bekliyorum pembeler içinHayırlı olsun, ne güzel erkenden tahmin yapmış. Progesteron içeren ilaçların hepsi bitti değil mi? oh o günlere geldik sonunda. 12. hafta bitiyor yazıyordu heryerde, bana da sonraki kontrolde bıraktırır herhalde.
Yarın sen de kıpır kıpır göreceksin canım. Çok tuhaf o kadar zıplarken hiç hissetmemekAyyy maşallah darısı benim başıma insallah bende hareketlerini görürümbenimde iğnelerim bitti dün son iğnemi oldum bitek progestan fitil kullanıyorum pazartesi olsun biran önce de bende göreyim bebisimi ikinci cinsiyet tahmini senden geldi Rabbim gönlüne göre versin herkesin
Merhaba bel ağrısı normal bizler de zaman zaman yaşadık. Benim doktorum ıhlamur içme demedi ada çayı kesinlikle içme dedi ama ıhlamur içilir diye düşünüyorumSelam ArkadaşlarrBen 8+1 im Cumartesi randevum vardı her şey yolunda şükür Benim bugün çok belim ağrıyor sizce noraml mi? Bel ağrısı son haftalarda olmaz mı ya. Artık kasık agrilarina alistim derken onlar gecti bugun belim agriyor, cekiliyor mu desem.. Burda genelde benden ileri haftalardakiler var bu haftada normal mi? Bir de dün şifayı kaptım sanirim yutkunamiyorum bogazim sismis. İhlamur hamilelikte icilmez diyorlar, baska öneriniz var mi?
Cinsiyet tahmini yaptığı bir görüntü yok elimde yandan hali varCanımm ultrason goruntusu varsa ataanaa bakalım kızamı benzıyor erkege mi kıyaslama yapalımm
Ben sordum hala yasakBende soramadım hiç bende 10+1 ı'm yarn kontrolüm var ☺
Hımm 16 haftaya kdr yasak sanrm. Ya mutlaka önemli gecerli sebepler vardır. İlişki rahim kasılmasına sebep olduğu için mi? Ama normal durumlarda yasak olmayabiliyor neyse ben de yarın gidiyorum kontrole Ben de bir sorar fikir alırım bakalım Senin doktorunla aynı şeyleri mi söyleyecek.Ben sordum hala yasakve direkt cevap verince peki ne zamana kadar yasak diyemedim. 12. Haftamı dolduruyorum yarın ve net bir şekilde hala yasak dedi
Çok heyecanlıyım sabah 9:30 da randevum var biran önce sabah olsun uykuda tutmadı normalde bu saate hayatta kalmazdımYarın sen de kıpır kıpır göreceksin canım. Çok tuhaf o kadar zıplarken hiç hissetmemek
Biz ABD'de bir yere gönderdik illumina laboratory services diye bir yer Chicago'da. Genoks'la ilgili benim bir arkadaşım da sıkıntı yaşadı, tekrar kan gönderdiler filan sizinki inşallah sorunsuz sonuçlanırBen de verdim o yüzden ikili test yapmaya gerek yok dedi. Kız veya erkek olması, sonradan değişmesi hayal kırıklığı yaratmaz sadece insan merak ediyor. Bir de güzel kıyafetlere hevesleniyorum. Almak istiyorum.
Benim gittiğim hastanede fetal dna genoksa gonderiliyormus sizlerinki hangisine gonderildi? Biraz olumsuz şeyler okudum da orayla ilgili
Sen yine de doktoruna danışıp öyle iç. Herkesin durumu farklı olabilirFacede bi hamilelik grubunda post acmistim orda yazmislariçeyim o zaman bende ya yutkunamiyorum cunku. Cok tesekkur ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?