İnşallah popisler bazı bezleri kabul etmiyor. prima ve sleepy natural cok oneriyolar henuz ben başlamadım ama annem benim icin başlamış sagolsun kadıncagiz emekli maaşını torununu yatiriyorBiz de bez aldık bi kaç tane uygun buldukça umuyoruz ki severler.
valla bana kalsa her gün gidip bakarım her şey yolunda mı diyeAy kızlar bu muayenelerin sıklığı azaldıkça sizi de durup durup endişeler basıyor mu hala bebek iyi mi herşey yolunda mı gelişimi devam ediyor mu vs tarzında yoksa bir ben mi vesveseli kaldım1.trimester bitince rahatlarım kafa olarak diyodum ama hiç öyle olmadı
ennn büyük kalem o zaten :) küçük bedenden çok almasın ama hızla büyüyorlar olmuyor sonra popişlere
Bana ayın 24 ü gelmedi bir turlu esime diyorum bu ultrason cihazı eve kurulmuyor muAy kızlar bu muayenelerin sıklığı azaldıkça sizi de durup durup endişeler basıyor mu hala bebek iyi mi herşey yolunda mı gelişimi devam ediyor mu vs tarzında yoksa bir ben mi vesveseli kaldım1.trimester bitince rahatlarım kafa olarak diyodum ama hiç öyle olmadı
Hadi yaa 12 13te de var mıymış Allah korusunvalla bana kalsa her gün gidip bakarım her şey yolunda mı diyeama maalesef beklemek zorundayız. bir de ben huyum kurusun hep kötü hikayeler okuyorum ( aslında denk geliyor ) yok 12. haftada kalbi durdu yok 13. haftada gelişimi durdu. sonra kuruyorum kuruyorum doktora gidene kadar kafamda deli sorular
hep aynı markayı kullanırsan sonra başka marka takınca pişik oluyor. arada değiştirmek lazım :) yeni doğanda ama kesinlikle prima :)söyledim tamam diyor küçük bedenleri de hep pahalı bide popisler hang bezi kabul edicek bilmiyoruz
evet düşük gibi 12. haftadan sonra oran azalıyor ama karşıma çıkınca da moralim bozuluyor ya bana da olursa diye kuruyorum kafadaHadi yaa 12 13te de var mıymış Allah korusunBen genelde bu söylediğin 7-10 hafta arasında görülüyor diye duymuştum. Belki hamileliğin her haftasında görülebiliyordur ama oransal olarak azalıyor olabilir ilk 3 aydan sonra
heh işte o zaman kendi kontrolünü kendin yaparsın. kıpırdadı tamam sorun yok diye :)Bana ayın 24 ü gelmedi bir turlu esime diyorum bu ultrason cihazı eve kurulmuyor muvesvesenin bini bin geciyor aklimdan hareket etmeye başlasın heralde anca gecicek
İçimizi ferah tutmayı bi şekilde öğrenmemiz gerekecek yoksa 9 ay böyle geçmez. Fetal sonuçları iyi çıkarsa baya bir rahatlarız Allahın izniyle inşallah ( bu arada ben de dayanamadım bugün verdim fetal kanı)evet düşük gibi 12. haftadan sonra oran azalıyor ama karşıma çıkınca da moralim bozuluyor ya bana da olursa diye kuruyorum kafada
en iyisini yaptın. kalan ayları merakla geçireceğine 10-15 gün daha merak eder sonra rahatlarsın. kısmetse haftaya perşembe cuma çıkıyor benim sonuç. inşallah hepsi çok sağlıklıdırİçimizi ferah tutmayı bi şekilde öğrenmemiz gerekecek yoksa 9 ay böyle geçmez. Fetal sonuçları iyi çıkarsa baya bir rahatlarız Allahın izniyle inşallah ( bu arada ben de dayanamadım bugün verdim fetal kanı)
Test sonuçlarinizi mutlaka paylaşın kızlaren iyisini yaptın. kalan ayları merakla geçireceğine 10-15 gün daha merak eder sonra rahatlarsın. kısmetse haftaya perşembe cuma çıkıyor benim sonuç. inşallah hepsi çok sağlıklıdır
Aynı bende canım 1000de 1 olabilecek en kötü ne varsa onları okuyorum, sonrası malumvalla bana kalsa her gün gidip bakarım her şey yolunda mı diyeama maalesef beklemek zorundayız. bir de ben huyum kurusun hep kötü hikayeler okuyorum ( aslında denk geliyor ) yok 12. haftada kalbi durdu yok 13. haftada gelişimi durdu. sonra kuruyorum kuruyorum doktora gidene kadar kafamda deli sorular
Canım o sıcaklık bendede var kasıklarıma doğruda ateş gibi benimde çok dikkatimi çekiyor acaba farkeden var mı başkaİyi akşamlar kızlar göbek kısmın ateş gibi nedenn oyle olan var mı ?birde ara ara sancı oluyor kasıklarda belde gece üşümelerim başliyor.benide korku basıyor :)))
Cinsiyet partisinden bi kaç hafta sonrada kalbi duranlar var kızlarHadi yaa 12 13te de var mıymış Allah korusunBen genelde bu söylediğin 7-10 hafta arasında görülüyor diye duymuştum. Belki hamileliğin her haftasında görülebiliyordur ama oransal olarak azalıyor olabilir ilk 3 aydan sonra
Bilmiyorum ama garip geldi korktum biraz çünkü hafif sancılar da oluyorCanım o sıcaklık bendede var kasıklarıma doğruda ateş gibi benimde çok dikkatimi çekiyor acaba farkeden var mı başka
Sancı ağrı ısı dengesizlikleri hamilelikte oluyor .siz akıntıları ve kanamayı takip edin şimdilik.Bilmiyorum ama garip geldi korktum biraz çünkü hafif sancılar da oluyor
Teşekkür ederim yorumun içinSancı ağrı ısı dengesizlikleri hamilelikte oluyor .siz akıntıları ve kanamayı takip edin şimdilik.
Diğer belirtiler hamilelikle paralel ayırt etmesi zor kendinizi strese sokmayın
-Isı artışı kan dolaşımının rahme yogunlasmasindan kaynaklı olabilir hormonlardan kaynaklı olabilir
-Sancilar da rahme tutunma ve rahim büyüme ağrıları olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?