- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
Canm doktoruma sordum bugünYAHU BENDE BENDE AYNI SEYI SOYLUYORUM
SADECE HERKES FARKLI YORUMLUYORRR
YOKSA HEPIMIZ AYNI SEYI SOYLUYORUZ
Meyve ye bol bol cnmAşerme değil de tiksinme oldu Nohut görmeye, duymaya, hatta şu an farkettim yazmaya karşı da
Ağzımda haftalardır geçmeyen bir tat var ekşi, tuzlu, tatlı, paslı bi çamur gibi. Ne yapsam geçmiyor
Var mı sizde de böyle bir şey yada bir çözüm biliyor musunuz?
sen hala bunu mu konuşuyorsunCanm doktoruma sordum bugün
10+0 ım ya dediki ; 10Hafta bitti bugün 11. Haftamın ilk günü oluyor
kese ve yolk vardı ama değil mi?Kızlar 6 haftalik gebelik kalp atışı duyamadm doktor sağlıksız olabilir dedi tekrar gidicem böyle birsey yaşayan varmi
Hiç bilmiyorum açıkçası kendi dr um nasıl yönlendirirse o şekilde yapıcam3,5 üstü riskli diye okumuştum ama doktor daha iyi bilir tabi. fetal dna yaptırsan nasıl olur? amniyosentez için az da olsa düşük riski varmış.
Hayır onunla ilgili bisi demediburun kemiğine baktı mı peki?
Bence erken daha ben 7+3 de duymuştumKızlar 6 haftalik gebelik kalp atışı duyamadm doktor sağlıksız olabilir dedi tekrar gidicem böyle birsey yaşayan varmi
Yani ense kalınlığı dışında sorun gözükmüyor dediburun kemiğine baktı mı peki?
Kese var dendi yolk söylemedi bende blmyrm ilk gebeligimkese ve yolk vardı ama değil mi?
Keşke öyle olsa canım öğrendiğimden beri içim içimi yiyorBence erken daha ben 7+3 de duymuştum
benim doktorum 7+5 de çağırmıştı. 6. haftada erken şimdi duymazsak canın sıkılır biraz bekle demişti. bence sabretKeşke öyle olsa canım öğrendiğimden beri içim içimi yiyor
bence sorun yok sınırın altında sonuçta. çok sıkma canınıYani ense kalınlığı dışında sorun gözükmüyor dedi
Dua edip bekliyorum canım yapacak bseyim yokbenim doktorum 7+5 de çağırmıştı. 6. haftada erken şimdi duymazsak canın sıkılır biraz bekle demişti. bence sabret
Bazı şeyler bende de öyle, adını ansam başıma ağrı giriyor. Ağız tadında naneli çeker bir süre iyi geldi sonra ondan da soğudum :) Bulantı kendiliğinden geçti sanıyordum ama ilaç geçirmiş almayı bırakınca ya da unutursam hemen geri geliyor.Aşerme değil de tiksinme oldu Nohut görmeye, duymaya, hatta şu an farkettim yazmaya karşı da
Ağzımda haftalardır geçmeyen bir tat var ekşi, tuzlu, tatlı, paslı bi çamur gibi. Ne yapsam geçmiyor
Var mı sizde de böyle bir şey yada bir çözüm biliyor musunuz?
Doktor amma duyarsızlık yapmış kesin olmadan söylenir mi bu.. Çoğu doktor 6. Haftada dinlemeyi denemiyor. Bazı aletler atışı gösterebiliyor ses dinletmeden. Tekrar gittiğinde 8. Haftadan önce gidersen kalp atışına ses olarak değil görsel olarak bakacak birine git istersen. Doktor 8. Haftadan önce dinlemek sakıncalı olabilir demişti.Kızlar 6 haftalik gebelik kalp atışı duyamadm doktor sağlıksız olabilir dedi tekrar gidicem böyle birsey yaşayan varmi
Tekrar gidip bakicam ordan başka hastaneye gidicem inşallah olumlu birseyler olur bakalmDoktor amma duyarsızlık yapmış kesin olmadan söylenir mi bu.. Çoğu doktor 6. Haftada dinlemeyi denemiyor. Bazı aletler atışı gösterebiliyor ses dinletmeden. Tekrar gittiğinde 8. Haftadan önce gidersen kalp atışına ses olarak değil görsel olarak bakacak birine git istersen. Doktor 8. Haftadan önce dinlemek sakıncalı olabilir demişti.
daha çok erken 7ci haftadan sonra bile duyulabilir ben 6+4 te gittiğimde doktor çok küçük henüz duyamayız demişti 7+2 de gittim o zaman vajinal ultrasonda duydu ki o zaman bile küçüktü merak etmeKeşke öyle olsa canım öğrendiğimden beri içim içimi yiyor
Haha canım napayım anlamayanlarada anlatayım diyorumsen hala bunu mu konuşuyorsun
Kesinlikle daha erken, bence başka doktora git ama şimdi değil 1 hafta sonra.Kızlar 6 haftalik gebelik kalp atışı duyamadm doktor sağlıksız olabilir dedi tekrar gidicem böyle birsey yaşayan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?