2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Şiddetli bulantı olunca ayva yiyin hem midenizi bastırır hem bebeği güzelleştirir ayva

Kızlar ilk haftalar kaşık ağrısı yasayan var mi acaba ?? Diyorum ikiz diye mi bu kadar kasık batması oluyor Ara ara cuma gidicem doktora

Bu bilgi çok hoşuma gitti size de atasım geldi. Bulantıları ilişkilendirdim tabi hemen. Yavrumu soğan suyunda yüzdürmemek için soğandan tiksindim herhalde :))

Eklentiler

• Screenshot_20221018_215956.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar elinde cetrodite olan satan eczane vs bilen varmı yer izmir veya istanbul olabilir hiç biyerde yok erken yumurta catlma sorunum var

Merhaba kızlar benim transferin 6. Günü beta hcg 31 güzel mi ? (5.gün embriyosu )
Slm hayirli gunler 8 gun önce yumurta catlatma ignesi oldum 5.gun taze emriyo tiransferi oldum bugun transfer le birlikte 2.gun ama ben test yaptim pozitif inanamadim acaba ignenin etkisimi yardimci olabilirmisiniz

Eklentiler

• 16661290176858690499157930309109.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 35
Slm hayirli gunler 8 gun önce yumurta catlatma ignesi oldum 5.gun taze emriyo tiransferi oldum bugun transfer le birlikte 2.gun ama ben test yaptim pozitif inanamadim acaba ignenin etkisimi yardimci olabilirmisiniz
Evet taze transferde en az transferin 6. Gününe kadar iğne etkisi devam ediyor. Yani her gün test yapıyor olsan çizgi azalacak ve inşallah 8. Gün gibi tekrar belirmeye başlayacak. Bazen 10 günden önce pozitif çıkmıyormuş. O azalışı izleyip moral bozacağına 8. Günü beklesen test için daha huzurlu olur.

Kızlar 6 ekim transfer oldum 5.gun embriyosu dün test gunumdü pozitif çiktı değerim 300 çıktı ama 2 gün sonra tekrar test yap dedee değer düsebilir kimyasal olabilir diye sizce düser mi drger başına gelen oldu mu

herkes kendi bildiği gibi takip etsin boş ver :) zamanı geldiğinde hepsi doğacak zaten

ben 2 sene önce kimyasal gebelik yaşadım evet değer düşebilir ama bence senin düşmeyecek. içini ferah tut.

O tat bende de var. cok kötü hib tat. birseyler yerken geçiyor ama diğer zamanlar hep agzımda o tat. ve midemi bulandıran da o diye tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…