İnşallah benimde öyledir canmdaha çok erken 7ci haftadan sonra bile duyulabilir ben 6+4 te gittiğimde doktor çok küçük henüz duyamayız demişti 7+2 de gittim o zaman vajinal ultrasonda duydu ki o zaman bile küçüktü merak etme
Oyle yapicam canım inşallahKesinlikle daha erken, bence başka doktora git ama şimdi değil 1 hafta sonra.
İnşallah güzel haberler verirsin
Sekizinci haftada duydum bendeKızlar 6 haftalik gebelik kalp atışı duyamadm doktor sağlıksız olabilir dedi tekrar gidicem böyle birsey yaşayan varmi
Şiddetli bulantı olunca ayva yiyin hem midenizi bastırır hem bebeği güzelleştirir ayvaBazı şeyler bende de öyle, adını ansam başıma ağrı giriyor. Ağız tadında naneli çeker bir süre iyi geldi sonra ondan da soğudum :) Bulantı kendiliğinden geçti sanıyordum ama ilaç geçirmiş almayı bırakınca ya da unutursam hemen geri geliyor.
Progestan =KABUSHaha canım napayım anlamayanlarada anlatayım diyorumherkes öğrensin
Baksana herkes yanlış biliyormuş ben gibi
10 hafta kullanacaktım progestanı bak bugün bıraktım
Yoksa 1 hafta daha vurulcaktımzaten bıkmışım herkes öğrensinde fazladan kullanmasın
Evet alttan baktıSekizinci haftada duydum bende
Alttan mi bakıldı
F filozofcan canım sanki vardı elinde ? İletişime geçebilirsin EsraKızlar elinde cetrodite olan satan eczane vs bilen varmı yer izmir veya istanbul olabilir hiç biyerde yok erken yumurta catlma sorunum var
Slm hayirli gunler 8 gun önce yumurta catlatma ignesi oldum 5.gun taze emriyo tiransferi oldum bugun transfer le birlikte 2.gun ama ben test yaptim pozitif inanamadim acaba ignenin etkisimi yardimci olabilirmisinizMerhaba kızlar benim transferin 6. Günü beta hcg 31 güzel mi ? (5.gün embriyosu )
Evet taze transferde en az transferin 6. Gününe kadar iğne etkisi devam ediyor. Yani her gün test yapıyor olsan çizgi azalacak ve inşallah 8. Gün gibi tekrar belirmeye başlayacak. Bazen 10 günden önce pozitif çıkmıyormuş. O azalışı izleyip moral bozacağına 8. Günü beklesen test için daha huzurlu olur.Slm hayirli gunler 8 gun önce yumurta catlatma ignesi oldum 5.gun taze emriyo tiransferi oldum bugun transfer le birlikte 2.gun ama ben test yaptim pozitif inanamadim acaba ignenin etkisimi yardimci olabilirmisiniz
Teşekkür ederim canim sordum bakalım ❤
Canım istersen direk fetal dna testi yaptır için rahat etsinKızlar bugün dr a gittim 11+4 günlük ölçtü ense kalınlığı sınırda dedi 2.9mm geldi ikili test yapılacak 1 hafta sonra korkuyorum bisi çıkacak diye moralim bozuldu çok
herkes kendi bildiği gibi takip etsin boş ver :) zamanı geldiğinde hepsi doğacak zatenHaha canım napayım anlamayanlarada anlatayım diyorumherkes öğrensin
Baksana herkes yanlış biliyormuş ben gibi
10 hafta kullanacaktım progestanı bak bugün bıraktım
Yoksa 1 hafta daha vurulcaktımzaten bıkmışım herkes öğrensinde fazladan kullanmasın
ayvayı nerde bulacağız kız mevsimi mi ben pek anlamıyorum da :)Şiddetli bulantı olunca ayva yiyin hem midenizi bastırır hem bebeği güzelleştirir ayva
ben 2 sene önce kimyasal gebelik yaşadım evet değer düşebilir ama bence senin düşmeyecek. içini ferah tut.Kızlar 6 ekim transfer oldum 5.gun embriyosu dün test gunumdü pozitif çiktı değerim 300 çıktı ama 2 gün sonra tekrar test yap dedee değer düsebilir kimyasal olabilir diye sizce düser mi drger başına gelen oldu mu
Ayva çıktı. Her yerde var artık. Eskiler öyle dermiş. Ben her gün bir dilim yiyorum. Bakalım nasıl bir şey çıkacak?ayvayı nerde bulacağız kız mevsimi mi ben pek anlamıyorum da :)
O tat bende de var. cok kötü hib tat. birseyler yerken geçiyor ama diğer zamanlar hep agzımda o tat. ve midemi bulandıran da o diye tahmin ediyorum.Aşerme değil de tiksinme oldu Nohut görmeye, duymaya, hatta şu an farkettim yazmaya karşı da
Ağzımda haftalardır geçmeyen bir tat var ekşi, tuzlu, tatlı, paslı bi çamur gibi. Ne yapsam geçmiyor
Var mı sizde de böyle bir şey yada bir çözüm biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?