• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

10 u bitirdin 11 den gün aldın işte...benim de kafamı yaktın hee🤣
Hahaha asıl siz benim kafamı yaktınız ya hahhahaha bak az önce 10a gireceksin yazmışsın😂 şimdi 10 bittirdin diyorsun
Ay hahhahaha

Eklentiler

• 50EE7B61-10B6-46A3-AF5C-A10E231E212D.png
    50EE7B61-10B6-46A3-AF5C-A10E231E212D.png
    379,5 KB · Görüntüleme: 37
3.gün embryosu geçen hafta gittim erken gelmişsin dedi alttan bakarak iki kese gördü çok minik dedi Insallah bu hafta tam görünür 🤲
3.gun olanlar daha geç tutunuyormus cnm biz 10. Gün test veriyoruz siz 14 .gün gibi veriosunuz arada gün farkı oluyor olsun da geç olsun 🐣 kese gorulduyse gelişmeleri de takip edilir dinlen beslen keyfine bak 😇

Kızlar merhaba tüp bebek tedavisinin 8. Günündeyim bugün doktora gittim 8-9 tane büyümüş var dedi pko var ama bu yumurta sayısı bana düşük geldi niyeyse üzüldüm perşembe kadar artar mı acaba birde ultrasonda yumurta sayısıyla toplanan yumurta sayısı aynı mıdır ki
Kimi büyük kimi orta kimi küçük oluyor gelisimleri sana tahmini sayıyı söylüyorlar irili ufaklı değil büyükleri söylüyorlar genelde
yumurta toplama günü belli oluyor tam sayısı önemli olan sayı değil cnm beşinci güne gelmesi inşallah kaliteli çıkar 👍🏼
Benim dr um otuza yakın toplarım dedi 28 çıktı bende de pko var

Kimi büyük kimi orta kimi küçük oluyor gelisimleri sana tahmini sayıyı söylüyorlar irili ufaklı değil büyükleri söylüyorlar genelde
yumurta toplama günü belli oluyor tam sayısı önemli olan sayı değil cnm beşinci güne gelmesi inşallah kaliteli çıkar 👍🏼
Benim dr um otuza yakın toplarım dedi 28 çıktı bende de pko var
Ultrasonda doktorun saydığını bende saydım onunla küçüklerde vardı sanırım büyükleri saymıştır dimi bencede günlük kaç doz vurulmuştunuz toplamda 300 vurunuyorum

Kızlar cinsellik ne zamana kadar yasak biliyor musunuz yarın dr a gidicem cesaret edebilirsem sorarım 11+0 oluyorum yarin

Kızlar size dünyanın en saçma sorusuyla geldimmm 🤯
Yahu ben bi türlü anlıyamadım şu olayı dr da sormadım😂 bugün soracaktım yine sormadım😂
9+6 nın anlamı ; 9. Haftanın son günü ( yani bugün 9. Hafta bitecekmi demek?
Yoksa
9+6 nın anlamı; 9 hafta bitti sonraki 6. Gün yani 10 hafta doldu mu demek🤣
Şimdi yarın 10. Haftanın ilk günümü
Yoksa 10 hafta bitti 11 haftadan aldığım 1. Gün mü
Hahahhaha umarım beyniniz yanmadı🥸
10+1 olduğunda 10 haftayı bitirmiş, 11. Haftaya girmiş oluyorsun.

10+1 olduğunda 10 haftayı bitirmiş, 11. Haftaya girmiş oluyorsun.
Bence kimseyi dinleme S Senibeklerkenben 🤣 mis gibi uygulamalar var "gün gün gebelik" "hamilelik +" indir birini (baska uygulamalar da olur tabii) ben ikisini de kullanıyorum. Bir cok guzel bilgi var hem benim hem bebeklerimin gelisimi ile ilgili.

Ekteki kitap sayfası da Kaan Kocatepenin kitabından.

Eklentiler

• 1666037562933525288401596264720.jpg
    1666037562933525288401596264720.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 40
Kızlar merhaba tüp bebek tedavisinin 8. Günündeyim bugün doktora gittim 8-9 tane büyümüş var dedi pko var ama bu yumurta sayısı bana düşük geldi niyeyse üzüldüm perşembe kadar artar mı acaba birde ultrasonda yumurta sayısıyla toplanan yumurta sayısı aynı mıdır ki
Hayırlısı olsun öncelikle 🥰
8-9 büyümüş var dediyse bir sonraki randevunda bu sayı artacaktır. Tam zamanında toplama işlemi yapılacak ama her yumurta döllenmeye uygun olmayacaktır. Döllenme aşamasında da sayı azalabilir. Ama bunların hiç biri seni korkutmasın aksine mutlu ol 8 çok güzel bir sayı. Bu sayıya ulaşabilmek için defalarca yumurta toplama aşamasından geçen kadınlarla tanıştım.

Bu süreçte en önemli şey hiç bir şeyi gereğinden fazla kafana takma. Huzurlu olmaya çalış. En güzelini düşün ki inşallah senin için en güzeli olsun 😊

Bence kimseyi dinleme S Senibeklerkenben 🤣 mis gibi uygulamalar var "gün gün gebelik" "hamilelik +" indir birini (baska uygulamalar da olur tabii) ben ikisini de kullanıyorum. Bir cok guzel bilgi var hem benim hem bebeklerimin gelisimi ile ilgili.

Yaa dev hizmet🥲 teşekkür ederim canım🥰🙏🏼

Selam kızlar fetal kanı verenlerden sonucu çıkan oldu mu? Uf ben hala çok kararsızım en son yaptırmamakta karar kılmıştım ama şimdi içime yine bi kurt düştü. 20.haftadaki detaylı ultrasona kadar bu tedirginlik devam ederse işim zor😪 Size de bebekte genetik bir sorun var mı diye tedirginlik geliyor mu yoksa ben mi abartıyorum

aynen benim dediğim gibi yazmış işte 10+0-10+6 olunca 11. hafta oluyor. :)

Selam kızlar fetal kanı verenlerden sonucu çıkan oldu mu? Uf ben hala çok kararsızım en son yaptırmamakta karar kılmıştım ama şimdi içime yine bi kurt düştü. 20.haftadaki detaylı ultrasona kadar bu tedirginlik devam ederse işim zor😪 Size de bebekte genetik bir sorun var mı diye tedirginlik geliyor mu yoksa ben mi abartıyorum
ben cum akan verdim bana 10-12 iş günü dediler. daha çok var ama ben de hep bir sorun var endişesiyle yaşıyorum. sonuç gelince artık hiçbir şeyi takmadan hamileliğin tadını çıkartacağım. buradaki herkes hemen hemen yeni kan verdi sonuç yakınlarda gelmez bence

Kızlar cinsellik ne zamana kadar yasak biliyor musunuz yarın dr a gidicem cesaret edebilirsem sorarım 11+0 oluyorum yarin
bana 12. haftanın sonuna kadar dedi ama uzatır mı bilmiyorum. cumartesi kontrole gideceğim ilaçları kesecek kan vereceğim bir de şekere kolesterole falan bakılacakmış.

Evet malesef esimi markete pazara gönderiyorum gelene kadar görüntülu ariyor belki 20 defa kendim cikip alsam o kadar yorulmam tarif etmek daha zor 😂😂
yaaa aynı vallahi aynı. mesaj yazıyorum eksikleri unutmasın diye ona rağmen arıyor. hatta ona rağmen eksik alıyor :D mesela salça diyorum ne bileyim ben salça deyince hepsini aynı sanacağını biz salça deyince domates salçası diye anlarız . geçen biber salçası almış gelmiş hem de kocaman :D ay bi şey de denmiyor o zaman sipariş ver diyor hemen. dün 4 kere aradı marketten en sonunda yeter daha arama al ne alıyorsan dedim. zaten midem deli gibi yanıyordu. 2 kaşık yemek zor yedim :D

Back