- 27 Nisan 2020
- 518
- 821
- 53
- 36
Pazartesi çıkacak Efolis benim, hala kafana takılıyorsa ve imkanın varsa yaptırıp kurtul istersen. Burada hep işin ne olursa olsun dünyaya getireceğim kısmı konuşuluyor. Ortada bir sorun yokken veya test yaptıracak durumu yokken annelik iç güdüsü ile konuşanları anlıyorum tabi ama bu tarz tepkiler insanların üzerinde baskı yaratıyor. Şimdi kötü ihtimalleri düşünmekten kaçıyoruz ama allah korusun bir problemin kesinleşmesi halinde konuyu detaylı ele alınca çok farklı düşünebilir insan. Anne kendinden fedakarlık yapmaya hazır olabilir ama kendisini paralasa da o çocuğun eksiklik hissini yok edemiyor. Engelden kaynaklı mutsuzluk sadece yeni doğanın ve annenin hayatını değil tüm aileyi ve varsa diğer çocukların hayatını etkiliyor. Çocukluğumuzu günlük hayatımızı etkilememiş olan bir hamile kalamama sorununda bile nasıl kendimizin ve çevremizi yıprattığımızı biliyoruz burada hepimiz. Hayatının her anını her alanını eksiklikle yaşayacak bir insanın dünyaya gelmesine karar vermek iyi bir anne olmaya mı işaret ediyor yoksa kendi tatminimizle yani karşılaştığımız üzüntüyü bastırma şeklimizle mi ilgili bunu ancak kararı veren kişi muhakeme edebilir.Selam kızlar fetal kanı verenlerden sonucu çıkan oldu mu? Uf ben hala çok kararsızım en son yaptırmamakta karar kılmıştım ama şimdi içime yine bi kurt düştü. 20.haftadaki detaylı ultrasona kadar bu tedirginlik devam ederse işim zor Size de bebekte genetik bir sorun var mı diye tedirginlik geliyor mu yoksa ben mi abartıyorum