2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Pazartesi çıkacak Efolis benim, hala kafana takılıyorsa ve imkanın varsa yaptırıp kurtul istersen. Burada hep işin ne olursa olsun dünyaya getireceğim kısmı konuşuluyor. Ortada bir sorun yokken veya test yaptıracak durumu yokken annelik iç güdüsü ile konuşanları anlıyorum tabi ama bu tarz tepkiler insanların üzerinde baskı yaratıyor. Şimdi kötü ihtimalleri düşünmekten kaçıyoruz ama allah korusun bir problemin kesinleşmesi halinde konuyu detaylı ele alınca çok farklı düşünebilir insan. Anne kendinden fedakarlık yapmaya hazır olabilir ama kendisini paralasa da o çocuğun eksiklik hissini yok edemiyor. Engelden kaynaklı mutsuzluk sadece yeni doğanın ve annenin hayatını değil tüm aileyi ve varsa diğer çocukların hayatını etkiliyor. Çocukluğumuzu günlük hayatımızı etkilememiş olan bir hamile kalamama sorununda bile nasıl kendimizin ve çevremizi yıprattığımızı biliyoruz burada hepimiz. Hayatının her anını her alanını eksiklikle yaşayacak bir insanın dünyaya gelmesine karar vermek iyi bir anne olmaya mı işaret ediyor yoksa kendi tatminimizle yani karşılaştığımız üzüntüyü bastırma şeklimizle mi ilgili bunu ancak kararı veren kişi muhakeme edebilir.

ne kadar güzel yazmışsın..

ne kadar güzel yazmışsın..
Sabah sabah daha olumlu yazmak isterdim ama başka sayfalarda okuduklarım öyle bir baskı hissi yarattı başkaları da aynı hisse kapılmasın dedim narinal. Teşekkürler
kızlar hiç aşeren oldu mu?
Ben önceki gün cips aşerdim ilk kez oldu. Normalde de hiç yemediğim birşey evde yoktu gittik aldık aşermedim demem artık:) Zaten bu haftalarda da geçiyormuş aşerme. Yeşil elmayı sayarsak onu hergün aşeriyorum bence ama evde bulundurduğumuz için çok farkına varmıyoruz onun aşerme olduğunun.

Çok haklısın bir de bu açıdan bakmak lazım olaya. Biraz daha kafa yoracağım teşekkür ederim :)

bu arada benim dediğimi bu sitede destekliyor bak imzama :) ben bugün 11+1 deyim imzamda 12. haftadasın yazıyor bu sitenin uygulaması sonuçta
Aynen canım onuda farkettim bu arada doktora sordum bugün 10+0 ım
Yani 10 hafta bitti. Yarın 11. Haftanın ilk günü
Yani senin söylediğin gibi

ben de dün vişneye aşerdim de daha önce hiç başıma gelmemişti ay ne fena bi şeymiş. aklımdan çıkmadı resmen

Kızlar bugün dr a gittim 11+4 günlük ölçtü ense kalınlığı sınırda dedi 2.9mm geldi ikili test yapılacak 1 hafta sonra korkuyorum bisi çıkacak diye moralim bozuldu çok

Kızlar bugün dr a gittim 11+4 günlük ölçtü ense kalınlığı sınırda dedi 2.9mm geldi ikili test yapılacak 1 hafta sonra korkuyorum bisi çıkacak diye moralim bozuldu çok
3,5 üstü riskli diye okumuştum ama doktor daha iyi bilir tabi. fetal dna yaptırsan nasıl olur? amniyosentez için az da olsa düşük riski varmış.

Aşerme değil de tiksinme oldu Nohut görmeye, duymaya, hatta şu an farkettim yazmaya karşı da

Ağzımda haftalardır geçmeyen bir tat var ekşi, tuzlu, tatlı, paslı bi çamur gibi. Ne yapsam geçmiyor
Var mı sizde de böyle bir şey yada bir çözüm biliyor musunuz?

olmaz mı hep tatsızım ne yesem tadını alamıyorum sanki. ve sürekli midem yanıyor. aksam hiç yemek yiyesim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…