• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Aşerme değil de tiksinme oldu Nohut görmeye, duymaya, hatta şu an farkettim yazmaya karşı da 🤣

Ağzımda haftalardır geçmeyen bir tat var ekşi, tuzlu, tatlı, paslı bi çamur gibi. Ne yapsam geçmiyor🤷‍♀️
Var mı sizde de böyle bir şey yada bir çözüm biliyor musunuz?
Meyve ye bol bol cnm

Aşerme değil de tiksinme oldu Nohut görmeye, duymaya, hatta şu an farkettim yazmaya karşı da 🤣

Ağzımda haftalardır geçmeyen bir tat var ekşi, tuzlu, tatlı, paslı bi çamur gibi. Ne yapsam geçmiyor🤷‍♀️
Var mı sizde de böyle bir şey yada bir çözüm biliyor musunuz?
Bazı şeyler bende de öyle, adını ansam başıma ağrı giriyor. Ağız tadında naneli çeker bir süre iyi geldi sonra ondan da soğudum :) Bulantı kendiliğinden geçti sanıyordum ama ilaç geçirmiş almayı bırakınca ya da unutursam hemen geri geliyor.

Kızlar 6 haftalik gebelik kalp atışı duyamadm doktor sağlıksız olabilir dedi tekrar gidicem böyle birsey yaşayan varmi
Doktor amma duyarsızlık yapmış kesin olmadan söylenir mi bu.. Çoğu doktor 6. Haftada dinlemeyi denemiyor. Bazı aletler atışı gösterebiliyor ses dinletmeden. Tekrar gittiğinde 8. Haftadan önce gidersen kalp atışına ses olarak değil görsel olarak bakacak birine git istersen. Doktor 8. Haftadan önce dinlemek sakıncalı olabilir demişti.

Doktor amma duyarsızlık yapmış kesin olmadan söylenir mi bu.. Çoğu doktor 6. Haftada dinlemeyi denemiyor. Bazı aletler atışı gösterebiliyor ses dinletmeden. Tekrar gittiğinde 8. Haftadan önce gidersen kalp atışına ses olarak değil görsel olarak bakacak birine git istersen. Doktor 8. Haftadan önce dinlemek sakıncalı olabilir demişti.
Tekrar gidip bakicam ordan başka hastaneye gidicem inşallah olumlu birseyler olur bakalm

Keşke öyle olsa canım öğrendiğimden beri içim içimi yiyor
daha çok erken 7ci haftadan sonra bile duyulabilir ben 6+4 te gittiğimde doktor çok küçük henüz duyamayız demişti 7+2 de gittim o zaman vajinal ultrasonda duydu ki o zaman bile küçüktü merak etme

sen hala bunu mu konuşuyorsun :KK70: :KK70:
Haha canım napayım anlamayanlarada anlatayım diyorum😂 herkes öğrensin
Baksana herkes yanlış biliyormuş ben gibi😂
10 hafta kullanacaktım progestanı bak bugün bıraktım
Yoksa 1 hafta daha vurulcaktım🥲 zaten bıkmışım😀 herkes öğrensinde fazladan kullanmasın

Back