- 20 Kasım 2020
- 1.706
- 2.097
- 83
ay ben de alayım hemenAyva çıktı. Her yerde var artık. Eskiler öyle dermiş. Ben her gün bir dilim yiyorum. Bakalım nasıl bir şey çıkacak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ben de alayım hemenAyva çıktı. Her yerde var artık. Eskiler öyle dermiş. Ben her gün bir dilim yiyorum. Bakalım nasıl bir şey çıkacak?
iğnelere devam ediyor musun? ben ona bağlıyorum çünkü şişliğiBu arada herkese günaydın .Bulantısız bir gün olsun :)
Arkadaşlar karnında şişlik ve hazımsızlık ceken var mı? 5 aylık hamile gibi karnım
Ben iğneleri ve tüm ilaçları bıraktım ama özellikle akşamüstü ve tüm gece karnım şiş. Hamilelikte sindirim yavaşladığı için daha çok gaz birikmesi oluyormuş. Anne adayı bunu fark edemiyormuş ama aslında o gaz. Sabaha iniyor nedense. Birkaç haftadır bu döngüyü yaşıyorumiğnelere devam ediyor musun? ben ona bağlıyorum çünkü şişliği
Tam da anlattığın gibi. :/ ne zaman geçer acaba?O tat bende de var. cok kötü hib tat. birseyler yerken geçiyor ama diğer zamanlar hep agzımda o tat. ve midemi bulandıran da o diye tahmin ediyorum.
Beeennnn :)Bu arada herkese günaydın .Bulantısız bir gün olsun :)
Arkadaşlar karnında şişlik ve hazımsızlık ceken var mı? 5 aylık hamile gibi karnım
Kadın doğumda çalışan insanlar için psikoloji eğitimi gibi birşey yok mu acaba. 12. gün test yapmışsın o da beklenen aralıkta bir değer çıkmış. Risk var tabi ama tüm pozitif görenler için değerin azalma riski vardı. Sana özel bir risk değilki. Şu an önlem için yapılacak birşey de yok. Tebrik ederim pozitif çıktı 2 gün sonraki testte emin olacağız demek zor mu yani.. Sonuç ne olursa olsun o günleri umutla geçirmeni sağlamak varken aklına endişeler sokmuş..Kızlar 6 ekim transfer oldum 5.gun embriyosu dün test gunumdü pozitif çiktı değerim 300 çıktı ama 2 gün sonra tekrar test yap dedee değer düsebilir kimyasal olabilir diye sizce düser mi drger başına gelen oldu mu
gaz bende de çok var. akşam az yesem de karnım 1 kilo yemek yemiş gibi şişiyor ben hep iğnelere bağladım ama belki de gazdandırBen iğneleri ve tüm ilaçları bıraktım ama özellikle akşamüstü ve tüm gece karnım şiş. Hamilelikte sindirim yavaşladığı için daha çok gaz birikmesi oluyormuş. Anne adayı bunu fark edemiyormuş ama aslında o gaz. Sabaha iniyor nedense. Birkaç haftadır bu döngüyü yaşıyorum
ben 2 sene önce kimyasal gebelik yaşadım evet değer düşebilir ama bence senin düşmeyecek. içini ferah tutinsallah canım çok tesekur ederim
Çok tesekur ederim canımKadın doğumda çalışan insanlar için psikoloji eğitimi gibi birşey yok mu acaba. 12. gün test yapmışsın o da beklenen aralıkta bir değer çıkmış. Risk var tabi ama tüm pozitif görenler için değerin azalma riski vardı. Sana özel bir risk değilki. Şu an önlem için yapılacak birşey de yok. Tebrik ederim pozitif çıktı 2 gün sonraki testte emin olacağız demek zor mu yani.. Sonuç ne olursa olsun o günleri umutla geçirmeni sağlamak varken aklına endişeler sokmuş..
AYVA YİYENIN BEBEGI SAGLIKLI VE NUR YUZLU OLUR DERLER.ayvayı nerde bulacağız kız mevsimi mi ben pek anlamıyorum da :)
ayyy çok güldüm sana sarısını alsan amadem mevsimi niye yeşil yeşil aldın dur şimdi canım çekti bir sipariş vereyim gelsin varsa :)AYVA YİYENIN BEBEGI SAGLIKLI VE NUR YUZLU OLUR DERLER.
KURANDA DA GECIYORMUS :)
VEE EVETT AYVA KIŞ MEYVESİDİR YENI YENI CIKIYOR
BENDE ALDIM BIR ADET AYVA AMA YEŞİL SARARMASINI BEKLIYORUM 2 HAFTA OLDU HALA SARARMA YOK
İĞNELERİM BİTTİ AMA ŞİŞLİK HLA DEVAMiğnelere devam ediyor musun? ben ona bağlıyorum çünkü şişliği
Umarım biran önce geçer. Çünkü iğrenç bir tat gercektenTam da anlattığın gibi. :/ ne zaman geçer acaba?
Mevsimi cnm yeni basladi iki haftadır varayvayı nerde bulacağız kız mevsimi mi ben pek anlamıyorum da :)
"Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; 'Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar. ' diye vahiy etmiştir.” (İhya, IV/278).Ayva çıktı. Her yerde var artık. Eskiler öyle dermiş. Ben her gün bir dilim yiyorum. Bakalım nasıl bir şey çıkacak?
birazdan yerim harikasınız valla bir sürü güzel faydalı şey öğreniyoruz birbirimizden :))Mevsimi cnm yeni basladi iki haftadır var
ben doğuma kadar ayvayla beslenirim hatta ayvalı serum taktırabilirim"Rivayet edilmiştir ki, bir kavim / topluluk, çocuklarının çirkinliğini peygamberlerine şikâyet etmiştir. Bunun üzerine Allah o peygambere; 'Onlara; gebe olan hanımlarına ayva yedirmelerini tavsiye et, çünkü bu meyve çocuklara güzellik sağlar. ' diye vahiy etmiştir.” (İhya, IV/278).
Çıktık bir yola hadi bakalım
Akşam yemeginden sonra 1 tane maden suyu deneyin hem hazmi kolaylastiriyor hemde magnezyum destegi bana doktorum önermişti yemek yedikten sonra sisiyordum 5 aylik hamile gobi şimdi o sis indi normal bebek göbeğine dondu tabi ignelerinde etkisi oluyor ve bol bol su içinBu arada herkese günaydın .Bulantısız bir gün olsun :)
en çok ne mideni bulandırıyor diye sorsan su derim. zorla su içmekten inan midem bulanıyor artık. ama her şey onlar için deyip içiyorumAkşam yemeginden sonra 1 tane maden suyu deneyin hem hazmi kolaylastiriyor hemde magnezyum destegi bana doktorum önermişti yemek yedikten sonra sisiyordum 5 aylik hamile gobi şimdi o sis indi normal bebek göbeğine dondu tabi ignelerinde etkisi oluyor ve bol bol su için