- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
Hahaha asıl siz benim kafamı yaktınız ya hahhahaha bak az önce 10a gireceksin yazmışsın10 u bitirdin 11 den gün aldın işte...benim de kafamı yaktın hee
3.gun olanlar daha geç tutunuyormus cnm biz 10. Gün test veriyoruz siz 14 .gün gibi veriosunuz arada gün farkı oluyor olsun da geç olsun3.gün embryosu geçen hafta gittim erken gelmişsin dedi alttan bakarak iki kese gördü çok minik dedi Insallah bu hafta tam görünür
Kimi büyük kimi orta kimi küçük oluyor gelisimleri sana tahmini sayıyı söylüyorlar irili ufaklı değil büyükleri söylüyorlar geneldeKızlar merhaba tüp bebek tedavisinin 8. Günündeyim bugün doktora gittim 8-9 tane büyümüş var dedi pko var ama bu yumurta sayısı bana düşük geldi niyeyse üzüldüm perşembe kadar artar mı acaba birde ultrasonda yumurta sayısıyla toplanan yumurta sayısı aynı mıdır ki
Ultrasonda doktorun saydığını bende saydım onunla küçüklerde vardı sanırım büyükleri saymıştır dimi bencede günlük kaç doz vurulmuştunuz toplamda 300 vurunuyorumKimi büyük kimi orta kimi küçük oluyor gelisimleri sana tahmini sayıyı söylüyorlar irili ufaklı değil büyükleri söylüyorlar genelde
yumurta toplama günü belli oluyor tam sayısı önemli olan sayı değil cnm beşinci güne gelmesi inşallah kaliteli çıkar
Benim dr um otuza yakın toplarım dedi 28 çıktı bende de pko var
Fitil kullaniyorsaniz, kullandiginiz sure boyunca cinsellik yasak doktorum bana öyle demistiKızlar cinsellik ne zamana kadar yasak biliyor musunuz yarın dr a gidicem cesaret edebilirsem sorarım 11+0 oluyorum yarin
10+1 olduğunda 10 haftayı bitirmiş, 11. Haftaya girmiş oluyorsun.Kızlar size dünyanın en saçma sorusuyla geldimmm
Yahu ben bi türlü anlıyamadım şu olayı dr da sormadımbugün soracaktım yine sormadım
9+6 nın anlamı ; 9. Haftanın son günü ( yani bugün 9. Hafta bitecekmi demek?
Yoksa
9+6 nın anlamı; 9 hafta bitti sonraki 6. Gün yani 10 hafta doldu mu demek
Şimdi yarın 10. Haftanın ilk günümü
Yoksa 10 hafta bitti 11 haftadan aldığım 1. Gün mü
Hahahhaha umarım beyniniz yanmadı
hayır canım şu an 9+6 10. haftası bitiyor. ve 10+1 olunca 11. haftasına giriyor doğru dedi :)
Bence kimseyi dinleme S Senibeklerkenben10+1 olduğunda 10 haftayı bitirmiş, 11. Haftaya girmiş oluyorsun.
Hatırlamıyorum dozunu cnmUltrasonda doktorun saydığını bende saydım onunla küçüklerde vardı sanırım büyükleri saymıştır dimi bencede günlük kaç doz vurulmuştunuz toplamda 300 vurunuyorum
Tüp bebek transferden sonra on ikinci haftaya kadar yasak dediler. Takip doktorum 16. Haftaya kadar dedi.Kızlar cinsellik ne zamana kadar yasak biliyor musunuz yarın dr a gidicem cesaret edebilirsem sorarım 11+0 oluyorum yarin
Hayırlısı olsun öncelikleKızlar merhaba tüp bebek tedavisinin 8. Günündeyim bugün doktora gittim 8-9 tane büyümüş var dedi pko var ama bu yumurta sayısı bana düşük geldi niyeyse üzüldüm perşembe kadar artar mı acaba birde ultrasonda yumurta sayısıyla toplanan yumurta sayısı aynı mıdır ki
Yaa dev hizmetBence kimseyi dinleme S Senibeklerkenbenmis gibi uygulamalar var "gün gün gebelik" "hamilelik +" indir birini (baska uygulamalar da olur tabii) ben ikisini de kullanıyorum. Bir cok guzel bilgi var hem benim hem bebeklerimin gelisimi ile ilgili.
Ekteki kitap sayfası da Kaan Kocatepenin kitabından.
aynen benim dediğim gibi yazmış işte 10+0-10+6 olunca 11. hafta oluyor. :)Bence kimseyi dinleme S Senibeklerkenbenmis gibi uygulamalar var "gün gün gebelik" "hamilelik +" indir birini (baska uygulamalar da olur tabii) ben ikisini de kullanıyorum. Bir cok guzel bilgi var hem benim hem bebeklerimin gelisimi ile ilgili.
Ekteki kitap sayfası da Kaan Kocatepenin kitabından.
ben cum akan verdim bana 10-12 iş günü dediler. daha çok var ama ben de hep bir sorun var endişesiyle yaşıyorum. sonuç gelince artık hiçbir şeyi takmadan hamileliğin tadını çıkartacağım. buradaki herkes hemen hemen yeni kan verdi sonuç yakınlarda gelmez benceSelam kızlar fetal kanı verenlerden sonucu çıkan oldu mu? Uf ben hala çok kararsızım en son yaptırmamakta karar kılmıştım ama şimdi içime yine bi kurt düştü. 20.haftadaki detaylı ultrasona kadar bu tedirginlik devam ederse işim zorSize de bebekte genetik bir sorun var mı diye tedirginlik geliyor mu yoksa ben mi abartıyorum
bu arada benim dediğimi bu sitede destekliyor bak imzama :) ben bugün 11+1 deyim imzamda 12. haftadasın yazıyorYaa dev hizmetteşekkür ederim canım
bana 12. haftanın sonuna kadar dedi ama uzatır mı bilmiyorum. cumartesi kontrole gideceğim ilaçları kesecek kan vereceğim bir de şekere kolesterole falan bakılacakmış.Kızlar cinsellik ne zamana kadar yasak biliyor musunuz yarın dr a gidicem cesaret edebilirsem sorarım 11+0 oluyorum yarin
yaaa aynı vallahi aynı. mesaj yazıyorum eksikleri unutmasın diye ona rağmen arıyor. hatta ona rağmen eksik alıyorEvet malesef esimi markete pazara gönderiyorum gelene kadar görüntülu ariyor belki 20 defa kendim cikip alsam o kadar yorulmam tarif etmek daha zor
YAHU BENDE BENDE AYNI SEYI SOYLUYORUM9 hafta 6 gün yani 10. Haftaya giriş yapmış olacaksın cnm. 10+6 olduğunda 11 e girersin kafanı karıştırma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?