2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Benimde son 2 iğnem cok sukur kurtuluyorum iğne bitsinde ben diğer ilaçların gözünü seveyim icerim omur boyu
diğerlerini şeker der yerim benim sabah 7,30 akşam 19,30 iğne saatlerim. hayatımı öyle etkiliyor ki . sabah hafta sonu bile olsa kalkıyorum akşam da iş çıkışı hiçbir şey yapamıyorum markete bile gidemiyorum eşim alıyor eksikleri. ( erkekler de bence hiç anlamıyor alışverişten ) 1 haftam kaldı diye çok mutluyum.

Ah çok sağol canm doktora bile soramadım salak der diye
Ay ama nerden bileyim ilk kez cocikim olacak
Ama siz biliyorsunuz bak sorun bende demek kiii
Galiba progestan dex e veda edeceğim şükür
yok yok sorun sende değil biz de işte zamanla öğrendik. inşallah hayırlısıyla bir doğsunlar da üçün beşin hesabını yapmayalım

yok yok sorun sende değil biz de işte zamanla öğrendik. inşallah hayırlısıyla bir doğsunlar da üçün beşin hesabını yapmayalım
Ya bende emin olmadan acaba öylemi şöylemi diyordum ama dr hiç sormuyordum
Taaa ki tüp bebek doktorum 10. Haftaya kadar progestanı kullancaksın deme olayına yakşana kadar
Dedim şu işi bi netleştiriyim
Sağlıcakla kavuşalım inşallah canım

Yani 10 haftam bitti yarın 11. Haftanın ilk günü doğrumu anladım
Şimdi bana tüp bebek dr 10 haftaya kadar iğneye devam demişti o zaman iğneyle işim bitti demek

11 HAFTALIK DEILSIN :)
9.HAFTAN BİTİYOR 10. HAFTANDAN GÜN ALIYORSUN
10+6 OLDUGUN ZAMANIN ERTESI GÜN 11 HAFTALIK OLMUS OLACAKSIN

YANİİİİ 10. HAFTANINN İLK GÜNÜÜÜ

HOPPALA SEN 10 DOLDURMADAN 11 E GEÇTİN

11 HAFTALIK DEILSIN :)
9.HAFTAN BİTİYOR 10. HAFTANDAN GÜN ALIYORSUN
10+6 OLDUGUN ZAMANIN ERTESI GÜN 11 HAFTALIK OLMUS OLACAKSIN

YANİİİİ 10. HAFTANINN İLK GÜNÜÜÜ

HOPPALA SEN 10 DOLDURMADAN 11 E GEÇTİN
hayır canım şu an 9+6 10. haftası bitiyor. ve 10+1 olunca 11. haftasına giriyor doğru dedi :)

Ana bak diğer kızlarda farklı yazdı gördüm mü hanginiz doğrusunuz kızlaaar
bunu sen de mantığınla bulabilirsin. şimdi farzet ki hamile oldun 1. gün 2. gün kaçıncı haftanın içinde olursun? 1. hafta o haftayı bitirdin ve diyelim hamileliğinin 9. günündesin kaçıncı haftanın içinde oluyorsun 2. haftanın. yani tamamladığın hafta bitmiş oluyor. yeni haftaya girmiş oluyorsun. sen 10 haftalık hamilesin ve 11. haftaya giriyorsun

9 hafta 6 gün yani 10. Haftaya giriş yapmış olacaksın cnm. 10+6 olduğunda 11 e girersin kafanı karıştırma

Ah birsürü cinsiyet haberi aynı anda gelecek :) beraberinde iyi haberlerle gelsin benim de aklım hep midemde. işi gücü bıraktım hep midemi düşünüyorum. az mı yedim çok mu yedim bunu yesem rahatsız olur muyum.. Aç da olsam memnun değilim tok da olsam öyle. Geçer inşallah çok uzun sürmeden. Az az yiyiyorum ben de. Normaldekinin yarısını koyuyorum tabağa. Nasılsa 1 saat sonra yine midemi düşünmeye başlarım diye:)
Ana bak diğer kızlarda farklı yazdı gördüm mü hanginiz doğrusunuz kızlaaar
Düşünmemiştim bunu:) ama yaş almak gibi düşünürsek 10+1'de 10 haftalık oluyor ve 11.haftanın içinde oluyoruz. Çocuk 13 aylıkken 1 yaşında diyoruz ama 2 yaştan gün alıyorya aynı mantık olmalı sanki.

Canm valla çok güzel anlattın ama İyice kafam karıştı bak diğerleri tam tersini diyor eğer senin dedipin doğruysa bak soruyu soran ben ama bilmeyen ben seğil herkesmilyüzümü karartıp doktora sorcam en sonunda hahha

Evet malesef esimi markete pazara gönderiyorum gelene kadar görüntülu ariyor belki 20 defa kendim cikip alsam o kadar yorulmam tarif etmek daha zor

Kızlar merhaba tüp bebek tedavisinin 8. Günündeyim bugün doktora gittim 8-9 tane büyümüş var dedi pko var ama bu yumurta sayısı bana düşük geldi niyeyse üzüldüm perşembe kadar artar mı acaba birde ultrasonda yumurta sayısıyla toplanan yumurta sayısı aynı mıdır ki

Hiç dert etme cnm. Sayıdan az da çıkabilir fazla da. Ve toplanılanların hepsinin dolu olmadığı zamanlarda oluyor. Yani boş da çıkabiliyor. Operasyon sonrası sayı önemli yani ve nasipte varsa tek yumurtayla bile tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…