• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

kııızlar tahminde bulunmak isteyen varmı acaba 🌺🌺🌺

Eklentiler

• 59E619F7-254F-42C0-82FC-F000895C4E20.jpeg
    59E619F7-254F-42C0-82FC-F000895C4E20.jpeg
    110,5 KB · Görüntüleme: 54
Çikolata ise yariyormus hareketlenmesi içi bende göremedim hareketli halini henüz 🥰 Rabbim hayirlisiy güzel haberler almayı nasip etsin benimde 8 gun sonra kontrol sonra gerek gorurse fetal yaptiririz dedi bende bekliyorum heyecanla benimde 11+4 oldu en son 4 gun önce kontrolüm vardı gayet iyi hic bir sorun yok dedi bana kalsa hergun gidip görmek istiyorum bi hareketlenselerdi o zaman içimiz daha rahat eder heralde 😬🤲🏼🧿
evet yaa bi hareketlense :D bugün tam 11+0 aramızda 4 gün var senle :) ilaçlar için 12. haftada bırakalım dedi.. 12 haftalıkken elinde kalan iğneler bitince yenisini alma dedi. çok şükür ya 1 hafta sonra iğne derdim kalmayacak. fitile bir süre daha devam edecekmişim vitaminler de doğum yapana kadar hatta emzirirken de devam dedi :D ama iğne bitiyor ya gerisi hiç önemli değil. belimizi büken de o göbeğimi delik deşik yapan da o.

evet yaa bi hareketlense :KK70: bugün tam 11+0 aramızda 4 gün var senle :) ilaçlar için 12. haftada bırakalım dedi.. 12 haftalıkken elinde kalan iğneler bitince yenisini alma dedi. çok şükür ya 1 hafta sonra iğne derdim kalmayacak. fitile bir süre daha devam edecekmişim vitaminler de doğum yapana kadar hatta emzirirken de devam dedi :KK70: ama iğne bitiyor ya gerisi hiç önemli değil. belimizi büken de o göbeğimi delik deşik yapan da o.
BENDE 11+0 SENINLE AYNIYIMM
SABAH NIFTY TESTI ICIN KAN VERDIM.
10 GUNE SONUCLANACAKK.
NASIL GECECEK GUNLER HIC BILMIYORUMM

KIZLAR KAÇ KİLO ALDINIIZZ
BEN AŞIRI YIYORUM MIDEM COK BULANIYOR AMA YEMEMDEN DE GERI KALMIYORUM
SIMDIYE KADAR 2 KİLO ALDIM :)

Çikolata ise yariyormus hareketlenmesi içi bende göremedim hareketli halini henüz 🥰 Rabbim hayirlisiy güzel haberler almayı nasip etsin benimde 8 gun sonra kontrol sonra gerek gorurse fetal yaptiririz dedi bende bekliyorum heyecanla benimde 11+4 oldu en son 4 gun önce kontrolüm vardı gayet iyi hic bir sorun yok dedi bana kalsa hergun gidip görmek istiyorum bi hareketlenselerdi o zaman içimiz daha rahat eder heralde 😬🤲🏼🧿
Kızlar 9+6 yım kıpır kıpırdı gördüm az önce
Bilmiyorum alakası varmı ama muzlu süt içtim içeri girmeden belki etki eder diye, sanırım o etki yaptı🐥

Kızlar size dünyanın en saçma sorusuyla geldimmm 🤯
Yahu ben bi türlü anlıyamadım şu olayı dr da sormadım😂 bugün soracaktım yine sormadım😂
9+6 nın anlamı ; 9. Haftanın son günü ( yani bugün 9. Hafta bitecekmi demek?
Yoksa
9+6 nın anlamı; 9 hafta bitti sonraki 6. Gün yani 10 hafta doldu mu demek🤣
Şimdi yarın 10. Haftanın ilk günümü
Yoksa 10 hafta bitti 11 haftadan aldığım 1. Gün mü
Hahahhaha umarım beyniniz yanmadı🥸

Bilmiyorum alakası varmı ama muzlu süt içtim içeri girmeden belki etki eder diye, sanırım o etki yaptı🐥
nasıl yaaa
biz 11 haftalık olduk jıc kıpırdama goremedıkk
hocada herhangı bısı soylemedı boyuna baktı ölçtü kalp atısı var dedı basından savdı herhalde bızı

Yahu ben bi türlü anlıyamadım şu olayı dr da sormadım😂 bugün soracaktım yine sormadım😂
Yoksa
yarın 10+0 oluyorsun demek :)
kısa ve net :D

10 GUNE SONUCLANACAKK.

neden imzana eklemedin ki öyle güzel oluyor birbirimizi takip edebiliyoruz. ben de cuma kan verdim 10-12 gün arası dediler. çok stresli devamlı dua okuyorum :) ben 1,5 kilo aldım ama zaten ilk 12 hafta 1,5-2 kg a kadar normal. daha fazlası iyi değil. benim kusmam yok ama yemek sonrası hep midem bulanıyor yediğimden tiksiniyorum. bir de çok yemediğim halde birden tıkanıyorum sanki tabak tabak yemek yemişim gibi. sende de oluyor mu öyle? midem yanıyor yemekten sonra hep uzanmak istiyorum. ay ne dertliymişim :D

nasıl yaaa
hocada herhangı bısı soylemedı boyuna baktı ölçtü kalp atısı var dedı basından savdı herhalde bızı
valla ben de sinir oldum :) her yerde okuyorum çok hareketli, yerinde durmuyor , ayakları oynuyor falan ben giriyorum ultrasona bizimki sabit duruyor. doktor da uyuyor diyor.

Yoksa
yarın 10 haftan dolmuş olacak dolu dolu 10 haftalık hamilesin ve 1 gün sonra 10+1 olacaksın yani 11. haftanın içinde olacaksın

nasıl yaaa
1 saat önce randevum vardı 9+6 yım canım elleri ayakları kıpır kıpırdı
Bende hateket dedikleri minik bi kıpırdı sanıyordum ama öle değil resman halayda gibiydi😍 ama dediğim gibi ben girmeden önce muzlu süt içtim belkide o etkiledi
İzlediğim videolarda ileri hafta gebeliklerde kontrol öncesi muzlu süt içiyorlardı hareketlensin diye
Bende dedim ilk 3 ay bebenim yediğim bebeğe gitmiyor ki, ama neyse bi deniyim dedim , içeri girmeden hemn önce kapıda içtim. Birdahakine dene😍

evet yaa bi hareketlense :KK70: bugün tam 11+0 aramızda 4 gün var senle :) ilaçlar için 12. haftada bırakalım dedi.. 12 haftalıkken elinde kalan iğneler bitince yenisini alma dedi. çok şükür ya 1 hafta sonra iğne derdim kalmayacak. fitile bir süre daha devam edecekmişim vitaminler de doğum yapana kadar hatta emzirirken de devam dedi :KK70: ama iğne bitiyor ya gerisi hiç önemli değil. belimizi büken de o göbeğimi delik deşik yapan da o.
Benimde son 2 iğnem cok sukur kurtuluyorum 🤲🏼 iğne bitsinde ben diğer ilaçların gözünü seveyim icerim omur boyu 😂

10 GUNE SONUCLANACAKK.

Hayirli haberlerle insallah bu testte temiz ciksin sonra rahat 😌
Benim mide bulantim cok fazla hala devam ediyor herseyden tiksindim resmen ben gecen doktora gittigimde 1 kilo almistim doktor normal kilon hic sorun degil dedi 😬 takmiyorum bende

ne guzel ya ben hala kipirdama goremedim benimde doktorum uyuyor rahatsiz etmeyelim diyo hep 😌😂 kalksin da azcik oynasin hareket etsin bende cok kipir kipirimdir hic annesine cekmemis 😂

çok doğru anladın evet :) mesela ben bugün 11+0 ım yarın 12. haftamın ilk günü
Ah çok sağol canm doktora bile soramadım salak der diye
Ay ama nerden bileyim ilk kez cocikim olacak😂
Ama siz biliyorsunuz bak sorun bende demek kiii🤣
Galiba progestan dex e veda edeceğim şükür🙏🏼

Back