• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

valla bej hiçbir şey yaşamıyorm suan aşırı bir kanamam oldu 2 gün önce doktor düşük tehlikesi dedi , yatıyorum wc dışında kalkmıyorım ben 2 ağustosta trabsfer oldım kese gözüktü ama kalp atışı duyulmadı daha duyan varmı acaba ?
Cok geçmişler olsun cnm düzeltirsin insallah🤲🥰

Kizlar benim hic belirtim olmadı su anda adet olacak hissi oluyor arada belimde bacaklarımda dun bugun oldu normaldir degil mi

Dualarım seninle canım inşallah endişe etmeni gerek kalmayacak🙏 haber verirsin yine bize son durumu

Bekliyoruz canim guzel habelre👍

AYYY CANIM BUGUN MÜ VERILECEK TESSTT :) HEYECANLA BEKLIYORUM. İŞ YERINDE COK YOGUNUM TAKIP EDEMIYORUM ARAYA KAYNARSA GÖRMEM.
BENIM ADIMIDA ETIKET YAPTA SONUC ÇIKINCA ATLAMİM OLURMU:KK200: :KK68:
Eveeet sanırım bu maceranin sonuna geldim... sonucum 19.5 çıktı 🥺 suan gebe görünsede sanirim olmadi... cok düşük ve muhtemelen düşüşü yakaladim testte.. 😔

Eveeet sanırım bu maceranin sonuna geldim... sonucum 19.5 çıktı 🥺 suan gebe görünsede sanirim olmadi... cok düşük ve muhtemelen düşüşü yakaladim testte.. 😔
Kiz niyeeeee ilk kan değil mi bu 10. Gunde 5 cikiyoda yükseliyor milletinki deli misin

Back