- 22 Ekim 2011
- 1.824
- 1.060
- 333
Umarim... teşekkür ederim Kacinci gün embrıyosu idi sizin? Birde ilk kan tahliliniz kac çıktı?benim de transferin 7. ve 8 günü lekelenmem oldu. umarım kotu bir durum yoktur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarim... teşekkür ederim Kacinci gün embrıyosu idi sizin? Birde ilk kan tahliliniz kac çıktı?benim de transferin 7. ve 8 günü lekelenmem oldu. umarım kotu bir durum yoktur
Gözün aydin canim adina cok sevindim kacinci günündü bugün? Allah tamamına erdirsin saglicaklaKızlarrr sonucum çıktı çokkk şükürrrr 50 çıktııı 2 gün önce 23 tü allahımmm bugünü de gördüm
Masallah darisi basimizaO zaman ilk ben atayim
Hayırlı olsun pozitifinkaçıncı günün değerin kaç çıktı?Merhabalar bugün bende pozitif sonucu aldim bana supriz oldu 15 i 3. Gun emb. transferi olmuştum ilk kez direk kanda ogrendim
Hayırlı olsun kac çıktı deger?Merhabalar bugün bende pozitif sonucu aldim bana supriz oldu 15 i 3. Gun emb. transferi olmuştum ilk kez direk kanda ogrendim
Teşekkurler canim inşallahHadi az kaldı inşallah hayirli haberlerle gelirsin
Amin canım inşallahMasallah darisi basimiza
10. Gün 103 cıktı hic umudum yoktuHayırlı olsun pozitifinkaçıncı günün değerin kaç çıktı?
Hayırlı olsun10. Gün 103 cıktı hic umudum yoktu
103 ciktiHayırlı olsun kac çıktı deger?
Gayet güzel maşallah10. Gün 103 cıktı hic umudum yoktu
valla bej hiçbir şey yaşamıyorm suan aşırı bir kanamam oldu 2 gün önce doktor düşük tehlikesi dedi , yatıyorum wc dışında kalkmıyorım ben 2 ağustosta trabsfer oldım kese gözüktü ama kalp atışı duyulmadı daha duyan varmı acaba ?
Tesekkur ederim insallah 2 gun sonrada katlanirGayet güzel maşallah
Cok geçmişler olsun cnm düzeltirsin insallahvalla bej hiçbir şey yaşamıyorm suan aşırı bir kanamam oldu 2 gün önce doktor düşük tehlikesi dedi , yatıyorum wc dışında kalkmıyorım ben 2 ağustosta trabsfer oldım kese gözüktü ama kalp atışı duyulmadı daha duyan varmı acaba ?
Bu arada doktorun kestigi yada ekledigi ilac oldu mu cancazimAmin canim .darısı sizlere
Maşallah103 cikti
Dualarım seninle canım inşallah endişe etmeni gerek kalmayacak haber verirsin yine bize son durumu
Bekliyoruz canim guzel habelre
Eveeet sanırım bu maceranin sonuna geldim... sonucum 19.5 çıktı suan gebe görünsede sanirim olmadi... cok düşük ve muhtemelen düşüşü yakaladim testte..AYYY CANIM BUGUN MÜ VERILECEK TESSTT :) HEYECANLA BEKLIYORUM. İŞ YERINDE COK YOGUNUM TAKIP EDEMIYORUM ARAYA KAYNARSA GÖRMEM.
BENIM ADIMIDA ETIKET YAPTA SONUC ÇIKINCA ATLAMİM OLURMU
Normal normal benimde tek belirtim istah disinda adet sancisiydiKizlar benim hic belirtim olmadı su anda adet olacak hissi oluyor arada belimde bacaklarımda dun bugun oldu normaldir degil mi
Kiz niyeeeee ilk kan değil mi bu 10. Gunde 5 cikiyoda yükseliyor milletinki deli misinEveeet sanırım bu maceranin sonuna geldim... sonucum 19.5 çıktı suan gebe görünsede sanirim olmadi... cok düşük ve muhtemelen düşüşü yakaladim testte..