• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

İKİZ OLURSA NAPICAM ÇOK HEYECANLIYIM. BENİM DE İKİZ KIZ KARDEŞİM VAR. KARDEŞLİK OLARAK COK GÜZEL AMA ANNEMİN YAŞADIKLARIN DÜŞÜNÜNCE KORKMUYOR DEĞİLİM :)
En iyi sen bilirsin ozaman cok mu zorlayici ama bide soyle bisey var iki cocuk 3 cocuk yapmakla farki ne ki arkadasim bebesi 3 aylikken 2. Yi getirdi digeri sutten kesilmeden biri dogdu oda ayni seyleri yasiyor mesele 3. Cocugu olanda hepsiyle hir perisan ugrasiyor bir iyi yaniysa tek seferde kurtulmus olcaz ikisi bir buyuyup cikicak birjac sene sonra bekar kiz gibi oturuz yanlarinda 😂 arkadasiminki de ikiz 7 yasinda bebeleri suanda okadar rahatki kizlarinki dalton gibi pes pese ortaligi elleye veriyor ama o iki cocugu olmasina ragmen 7 yasinda cocuk kendi baslarina is goruyolar artik kendisi temiz temiz oturuyo 😊🙈

Günaydın kizlar benimde 3 gundur sonuclarim böyle yarin tahlil günüm ama bugün lekelenmem var tedirgin oldum isin aslı 🥺 var mi aranizda lekelenme yaşayan bu süreçte? Umarim sağlıklı bor sekilde ilerler hepimizinki
Buarada 3.gun embrıyosu ve bugun 9.gunum
benim de transferin 7. ve 8 günü lekelenmem oldu. umarım kotu bir durum yoktur

Back