- 27 Aralık 2021
- 339
- 418
- 33
Çok sevindim hayırlısı olsunKızlarrr sonucum çıktı çokkk şükürrrr 50 çıktııı 2 gün önce 23 tü allahımmm bugünü de gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sevindim hayırlısı olsunKızlarrr sonucum çıktı çokkk şükürrrr 50 çıktııı 2 gün önce 23 tü allahımmm bugünü de gördüm
Ya inşallah canım benimCok guzel yaaa bas ucuma cerceveleticem hatta nevsehire gezmeye gittik orda bunun icin cerceve aldim ici bos yavrumu bekliyo bi sekilde koyucam icine yarin doldurmak nasip olursa aticam bende size Eki Görüntüle 3118886
Banada 2 hafta sonra dedilerÇok sevindim bende 2 hafta sonra gidicem nasipse
En iyi sen bilirsin ozaman cok mu zorlayici ama bide soyle bisey var iki cocuk 3 cocuk yapmakla farki ne ki arkadasim bebesi 3 aylikken 2. Yi getirdi digeri sutten kesilmeden biri dogdu oda ayni seyleri yasiyor mesele 3. Cocugu olanda hepsiyle hir perisan ugrasiyor bir iyi yaniysa tek seferde kurtulmus olcaz ikisi bir buyuyup cikicak birjac sene sonra bekar kiz gibi oturuz yanlarinda arkadasiminki de ikiz 7 yasinda bebeleri suanda okadar rahatki kizlarinki dalton gibi pes pese ortaligi elleye veriyor ama o iki cocugu olmasina ragmen 7 yasinda cocuk kendi baslarina is goruyolar artik kendisi temiz temiz oturuyoİKİZ OLURSA NAPICAM ÇOK HEYECANLIYIM. BENİM DE İKİZ KIZ KARDEŞİM VAR. KARDEŞLİK OLARAK COK GÜZEL AMA ANNEMİN YAŞADIKLARIN DÜŞÜNÜNCE KORKMUYOR DEĞİLİM :)
Tebrikler canim hayirli olsun inşallahKızlarrr sonucum çıktı çokkk şükürrrr 50 çıktııı 2 gün önce 23 tü allahımmm bugünü de gördüm
Ayyyyy ne güzel bir fotograf o yumru.bisey kesemi?O zaman ilk ben atayim
Evet içinde nokta gibi beyaz şeyde bebekAyyyyy ne güzel bir fotograf o yumru.bisey kesemi?
Yaaa çok tatlı bir anı. Bebişi gördüm parıldıyorrrO zaman ilk ben atayim
benim de transferin 7. ve 8 günü lekelenmem oldu. umarım kotu bir durum yokturGünaydın kizlar benimde 3 gundur sonuclarim böyle yarin tahlil günüm ama bugün lekelenmem var tedirgin oldum isin aslı var mi aranizda lekelenme yaşayan bu süreçte? Umarim sağlıklı bor sekilde ilerler hepimizinki
Buarada 3.gun embrıyosu ve bugun 9.gunum
Evet minnacık inşallah kalp atisinida duyarım.insallah sende diğer arkadaşlarda keseyide bebegide görürsünüz sıra sizlerdeYaaa çok tatlı bir anı. Bebişi gördüm parıldıyorrr
Hayirli olsun canım coook güzel bir duyguEvet içinde nokta gibi beyaz şeyde bebek
Teşekkürler ederim canım senin randevu ne zamanHayirli olsun canım coook güzel bir duygu
Ama çok güzelll Rabbim sağlıkla kucağına Almatı’da nasip etsinO zaman ilk ben atayim
Darısı benim gibi bekleyenlerin başına inşallahÇok şükür bende pozitif haberini aldim dün benimde uyku duzenim bozuldu resmen
Güzel sonuçlarla gel inşallah
İnşallahGüzel sonuçlarla gel inşallah
Benim pazartesi günü inşallah 29 AğustosTeşekkürler ederim canım senin randevu ne zaman
Amin canim .darısı sizlereAma çok güzelll Rabbim sağlıkla kucağına Almatı’da nasip etsin
Hayirli olsun canımMerhabalar bugün bende pozitif sonucu aldim bana supriz oldu 15 i 3. Gun emb. transferi olmuştum ilk kez direk kanda ogrendim
Hadi az kaldı inşallah hayirli haberlerle gelirsinBenim pazartesi günü inşallah 29 Ağustos