• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Eklentiler

• 1661417611980685902786307668837.jpg
    1661417611980685902786307668837.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 110
Vallahi bir bilgim yok cnm hemşireye sor bakim bizide bilgilendir
Doktorla görüştüm canım progesteron iğneler verdi. Olumsuz konuşmadı ama gayet iyi dedi 😂
Biryerlerde okumuştum progestan seviyesinin de artmask gerektiğini sağlıklı bir gebelik için ama yanlış da hatırlıyor olabilirim. Üstelik benim doktorum progestan a sadece transfer den mnceki gün baktırmıştı🤷‍♀️ valla olumsuz şeyleri görmeyelim diye burada toplanalım dedim ama burada da herkesin kafası karışık çok bilgi kirliliği var. Kötüyü çağırmayın hanımlar. Pozitif düşünün🙏 Allah nasip ettiyse zaten sağlıkşa doğacak bu bebekler değilse de yapabileceğimiz bir şey yok.
Teşekkürler sadece Bilgi almak istedim. Çok yeni olduğumuz için Bilgi paylaşa paylaşa öğreniceZ. Belki bilen vardır demiştim 😘
Benim doktor hiç öyle bişeye baktırmadı Allah Allah. Bana neden bakılmadı diye tereddüte düştüm şimdi. Sizin hcg değerleriniz kaçtı acaba?
8. Gün 45 9. Gün 95 bugün tekrarladım canım

Ben farklı bir doktora gitmeyi nedense risk etmek istemiyorum. Sonrasında tüp bebek konusunda uzman olmayan bir doktora gidiliyor mu onu da bilmiyorum. Ama bu kadın suratsızda olsa işinde çok iyi. Yani çekicez mecbur gibi görünüyor😅 Şuan hale ücretsiz kontrol oluyorum doktor bebeği onaylayana kadar. Sonrasında doğum paketi almayı düşünüyoruz.
Benim doktorum gebelik takibi yapmiyomus kalp atisindan sonra kendime doktor bulcam bende tup bebek gecmisi olan bir doktor secmekte fayda oldugunu düşündüm bir iki isim olustu zihnimde kadin doktor ama kadin doktorlara karşı tutumlarindan ötürü hep bi kaygiliyim ama gidenler çok övüyor bı ön gorusme yapcam yinede

Merhaba kızlar. Günlerdir yazdıklarınızı okuyorum. Evde zaman geçirirken sizlerin yazdıklarını okumak çok iyi geldi bana. Öncelikle hepinizin bebisleri sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsin hayırlı evlat olsunlar. Ben 15 de transfer oldum. 2 embriyo transfer edildi. Hiç test yapmadım. Merak içerisinde bekliyorum günlerin geçmesini.
çok heyecanlı olsan gerek , ben 3 gündür test yapıyorum duramadım valla helal olsun arkadasım sana

Back