• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Merhaba kızlarr ben de geldim🌸 Salı günü bildiğiniz regl oldum ve düşürdüm sandım bebeğimi ama ertesi günü gittim ve keseyi gördüm. Bebeğimin yanında büyük bir kanama alanı varmış hala düşme ihtimali var ama Allah’tan ümit kesilmez🤲🏼🌸 Sizlerin de dualarını bekliyorum. Pozitif gören herkesi tebrik ediyorum

Merhaba kızlarr ben de geldim🌸 Salı günü bildiğiniz regl oldum ve düşürdüm sandım bebeğimi ama ertesi günü gittim ve keseyi gördüm. Bebeğimin yanında büyük bir kanama alanı varmış hala düşme ihtimali var ama Allah’tan ümit kesilmez🤲🏼🌸 Sizlerin de dualarını bekliyorum. Pozitif gören herkesi tebrik ediyorum
Ne guzel bir umut piriltisi o 🤩

Yaa sorma dedim kesin gitti. O kadar üzüldüm ki. Ertesi gün de doktora ilaçlarımı bırakmak için gittim. Değerime bakın da ilaçlarımı keseyim dedim doktora. Ultrasona gel dedi bi baktı kese hepimiz şok olduk🥹 Rabbimin dediği olur vardır bunda da bi hayır
İnanilmaz çok şükür ya 🥺 doktorun ultrason fikri olmasa durumlar daha farkli olabilirdi 🤩 hemen sadaka cikarmalisin bu cok guzel bir şey aklima ilk bu geldi

İnanilmaz çok şükür ya 🥺 doktorun ultrason fikri olmasa durumlar daha farkli olabilirdi 🤩 hemen sadaka cikarmalisin bu cok guzel bir şey aklima ilk bu geldi
Evet haklısın galiba ❤️ Benim aklıma gelmemişti. En kısa zamanda halledicem 🥹 Annelik zorlu bi süreç ve başladı🥹 hep bi telaş hep bi korku endişe. Gerçekten hissediyorum dibine kadar. Rabbim kucağımıza sağlıkla sıhatle hayırlı evlatlar almayı nasip etsin hepimize🤲🏼

9.gun degerim bu ve leklenmem var ... bugün büyük çöküş yaşıyorum 🥺 en iyi sizler anlarsınız..
Ay deli misin kuzum lekelenme en baba belirtilerden biri aç oku araştır bana inanmıyosan. Ne diye çöküş yaşadın hiç anlamadım

valla bej hiçbir şey yaşamıyorm suan aşırı bir kanamam oldu 2 gün önce doktor düşük tehlikesi dedi , yatıyorum wc dışında kalkmıyorım ben 2 ağustosta trabsfer oldım kese gözüktü ama kalp atışı duyulmadı daha duyan varmı acaba ?
Canım çok geçmiş olsun 😔 bol bol dinlen 😘

Ay deli misin kuzum lekelenme en baba belirtilerden biri aç oku araştır bana inanmıyosan. Ne diye çöküş yaşadın hiç anlamadım
9.gun icinde gecerli mi bu? 2. Ve 3. Gunde yasadim lekelenme ama bukez biraz daha fazla... dr igne verdi tek sefer yapilacak cumartesi ve pazartesi tekrar test umarim dediğin gibi belirti/yerlesmedir

Canım bol bol dinlenin sende. Dualarım seninle 🙏😘

Geçmiş olsun canım .yat dinlen lavabo dışında kalkma dualrim senle 🤲

Evet haklısın galiba ❤️ Benim aklıma gelmemişti. En kısa zamanda halledicem 🥹 Annelik zorlu bi süreç ve başladı🥹 hep bi telaş hep bi korku endişe. Gerçekten hissediyorum dibine kadar. Rabbim kucağımıza sağlıkla sıhatle hayırlı evlatlar almayı nasip etsin hepimize🤲🏼
Amiiiiiiiinnnnn aminnn inşallah bidaha yasatmasin Allahim guzel telaslarimiz olur inşallah 🥰

Canım ben 2 gun lavabo dısı neredeyse kalkadım cevız fındık ananas falan yemıstım kabak cekırdegı . Bır de %100 nar suyu falan ıcıyordum 3. Gun kendı arabamızda yolculuk yaptım 3-4 saat kadar sonra eve geldım evde hıc bısey yapmadım ben evde de yıne aynı sekılde sebze meyve ve dogal urunler tukettım eve geldıgımde evın ıcınde bıraz yuruyurup yatıyordum sureklı yatmakta olmaz kan dolasımı sart cunku vucut ıcın ımkan varsa evde yakınınız kalsın ıslerı o yapsın benım akrabam kaldı test gunune kadar hıc bıseye elımı surmedım egıl kalk yapma yavas hareket et bol bol dua iste cevrenden bunların hepsi teferruat cunku Allah ol der olur 😍
Canım çok teşekkür ederim derim 🧡

Back