Biraz önce bana da oldu kanama bölgemiz var ya bizim rahim duvarının ememediği kan var ya o akıyo doktor öyle söyledi.Aranızda hala kahverengi lekelenme yaşayan var mı? 9 bitti ben hala yaşıyorum ara ara. Hatta fitil tortusuyla birlikte geliyo çoğu zaman çamur gibi
Benım kanamam falan olmadı 6.günüm ne zamam görülür kanama kızlarBiraz önce bana da oldu kanama bölgemiz var ya bizim rahim duvarının ememediği kan var ya o akıyo doktor öyle söyledi.
Neye göre 6. Gününüz anlayamadımBenım kanamam falan olmadı 6.günüm ne zamam görülür kanama kızlar
Transfer sonrası genelde kanama görem cok olmuş daNeye göre 6. Gününüz anlayamadım
Bende de var rahimde kanama alanı. Ara ara oluyo kayboluyo nedeni hakkında hiçbi fikrim yok. Yarın tekrar kontrole gideceğim. Doktor da her kanama alanı gördüğünde 1 hafta rapor yazıyo ama böyle böyle nereye kadar devam edecek bilmiyorum.Biraz önce bana da oldu kanama bölgemiz var ya bizim rahim duvarının ememediği kan var ya o akıyo doktor öyle söyledi.
Bende de var malesef hamileliğimin başından beri bi büyüyo bi küçülüyo. Biraz kasık ağrım vardı 2 gündür. Bugün de fitile karışmış bi kahvelik geldi. Yarın randevum var bakıcaz boyutu küçüllmüşmü büyümüş mü insan korkuyo tabiBende de var rahimde kanama alanı. Ara ara oluyo kayboluyo nedeni hakkında hiçbi fikrim yok. Yarın tekrar kontrole gideceğim. Doktor da her kanama alanı gördüğünde 1 hafta rapor yazıyo ama böyle böyle nereye kadar devam edecek bilmiyorum.
Kanamanız İnşallah olmaz, olması gerekmiyor benim o zamanlar olmamıştı. inşallah sizin de hiç olmaz olucak gibi düşünmeyin.Transfer sonrası genelde kanama görem cok olmuş da
3 hafta sonra çağırdı.Kızlar ne kadar zamanda bir kontrole gidiyorsunuz
İplik iplik kahverengi pıhtı geliyor cnm arada bir azicikAranızda hala kahverengi lekelenme yaşayan var mı? 9 bitti ben hala yaşıyorum ara ara. Hatta fitil tortusuyla birlikte geliyo çoğu zaman çamur gibi
Pek var diyemem çok nadir batıyor. Size de doktor kan sulandırıcılarınızı kesip istirahat mi veriyor böyle durumlarda?Bende de var malesef hamileliğimin başından beri bi büyüyo bi küçülüyo. Biraz kasık ağrım vardı 2 gündür. Bugün de fitile karışmış bi kahvelik geldi. Yarın randevum var bakıcaz boyutu küçüllmüşmü büyümüş mü insan korkuyo tabisizde kasık ağrısı var mı?
Evet bol su iç ve istirahat et dedi. Corasprini kesmişti oksaparı hala kullanıyorum.Pek var diyemem çok nadir batıyor. Size de doktor kan sulandırıcılarınızı kesip istirahat mi veriyor böyle durumlarda?
Mide ilacına kaçıncı hafta ihtiyaç duydun? Hiç kusmadığım için başlamak içime sinmedi ama günlerim çok kötü geçiyor böyle de. Artık dayanamayacağım sanırım.Canım o zaman Zofer yazdır kadın doğumcuna. Prilam fayda etmeyince bana Zofer yazılar çok etkili
Hayırlı olsun öncelikle inşallah pozitif sonuçlansın.Transfer sonrası genelde kanama görem cok olmuş da
Sende ağrı var mı canım?İplik iplik kahverengi pıhtı geliyor cnm arada bir azicik
Hayırlı olsun canım gözünaydınAynen öyle oldu kısacık açtı ama çektik Allahtanharikaydı çok şükür kalbini de duyduk. 2 hafta sonra kontrolüm var. Artık burda işin bitti kadın doğum bölümünde görüşeceğiz dedi. Çok şükür tüp bebek bölümünde her şey bitti. İlaçlara 2 hafta daha devam edecekmişim. Sadece estrofem 2 ye düşürdü.
Alt karinda oluyor cnmSende ağrı var mı canım?
İlk zamanlar haftalık gitmiştim ben kalp atışını duyana kadar sonra 3 haftada bir gitmiştim ilk çocuğumdaKızlar ne kadar zamanda bir kontrole gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?