2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Biraz önce bana da oldu kanama bölgemiz var ya bizim rahim duvarının ememediği kan var ya o akıyo doktor öyle söyledi.
Bende de var rahimde kanama alanı. Ara ara oluyo kayboluyo nedeni hakkında hiçbi fikrim yok. Yarın tekrar kontrole gideceğim. Doktor da her kanama alanı gördüğünde 1 hafta rapor yazıyo ama böyle böyle nereye kadar devam edecek bilmiyorum.

Bende de var malesef hamileliğimin başından beri bi büyüyo bi küçülüyo. Biraz kasık ağrım vardı 2 gündür. Bugün de fitile karışmış bi kahvelik geldi. Yarın randevum var bakıcaz boyutu küçüllmüşmü büyümüş mü insan korkuyo tabi sizde kasık ağrısı var mı?

Pek var diyemem çok nadir batıyor. Size de doktor kan sulandırıcılarınızı kesip istirahat mi veriyor böyle durumlarda?

Canım o zaman Zofer yazdır kadın doğumcuna. Prilam fayda etmeyince bana Zofer yazılar çok etkili
Mide ilacına kaçıncı hafta ihtiyaç duydun? Hiç kusmadığım için başlamak içime sinmedi ama günlerim çok kötü geçiyor böyle de. Artık dayanamayacağım sanırım.

Transfer sonrası genelde kanama görem cok olmuş da
Hayırlı olsun öncelikle inşallah pozitif sonuçlansın.
Kanama olması normal olmakla beraber iyi bir sey değil :/ herkeste de olmuyor zaten.
Dua et sende de olmasın çünkü kanama yaşayan arkadaşlar psikolojik olarak yıpranıyorlar.

Nacizane tavsiyem kendini çok yormadan günlük hayatına devam etmen yapabiliyorsan açık havada hafif yürüyüşler yaparak kan akışını sağlaman. Ben faydasını gördüğümü düşünüyorum umarım sen de görür 6 gün sonra mutlu haberi bizimle paylaşırsın

Hayırlı olsun canım gözünaydın rabbim sağlıkla ilerletsin insallah ayy bende artık ilaçları birakmak istiyorum ya hala devam drdi estrofemi bile 3 e düşürdü anca daha da devam bide ben baska bi doktora gittim sizede soylediler mi böyle bisey normal hamilelikte plasenta olusurken yumurtaliklarla kist olusuyormus hormonlardan dolayı bu ilaclarlarda bizim tüp bebekte dogal salgılanmadigi icin ondan veriliyormus benim henuz olusmamis o kist kafamı karıştırdı ondan daha fazla kullanabilirsin bu ilaçları dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…