Canım çok üzüldümBebeğimin kalbi durmuş çok kotuyum
Bende aynısını dedim valla12. Haftadan önce bi şey almıycam diye söz vErdim kendime umarım dayanırım
Yani 10.hafta da tüm ilaçları kesiceklermi anlamadkmAynen öyle oldu kısacık açtı ama çektik Allahtanharikaydı çok şükür kalbini de duyduk. 2 hafta sonra kontrolüm var. Artık burda işin bitti kadın doğum bölümünde görüşeceğiz dedi. Çok şükür tüp bebek bölümünde her şey bitti. İlaçlara 2 hafta daha devam edecekmişim. Sadece estrofem 2 ye düşürdü.
Ben 7+3 'te kalp atışını duydum estrofemi kesti direktYani 10.hafta da tüm ilaçları kesiceklermi anlamadkm
MerhabaHayırlı olsun inşallah kaset test yapmış mıydınız ben bu sabah kaset test yaptım ve silik gibi ya da ben öyle görmek istiyorum
Var gibiSizce burda 2.çizgi var mı belli belirsiz
Eki Görüntüle 3134649
Canımm Allah sabrını versin sana en kısa zamanda en büyük mutluluklarla unuttursun bu acıyı İnşallah, o kadar derinden hissettm ki üzüntünü anlatamamBebeğimin kalbi durmuş çok kotuyum
Ya benim de kafamı kurcalıyo bu durum. Hamileliğimin başından beri oksapar kullanıyorum ve 12. Haftada bırakmam söylendi. Bırakırsam da pıhtılaşma sorunum varsa bebeğim düşer mi diye çok korkuyorum. Ama sonuç 2 ayda çıkıyomuş. Nası yapcam çok kararsızım. Tüp bebek doktorum kafana takma bırak 12. Haftada dedi ama zor olunca insan riske girmek istemiyoKızlar ben bugün içime sinmedigi için tıbbi genetikten randevu almıştım oraya gittim tabi 2 düşük demeden pıhtılaşma yapmıyorlar diye duyunca 2 düşük var gebeyim dedim kadın bi ilgilendi allah razı olsun kromozom tahlilinde istetdi gebe olduğun için acil yazıyorum felan dedi inşallah bi sorun çıkmazda benimde için rahatlar
Fetal dna 15-16. Haftadan sonra ikili taramada risk cıkarsa öneriyolar diye biliyorm sma da sadece yeni evlenecekler yaptırıyo diye biliyodk öegersem cocuu olmayan evlilerde yaptırıyomuş o ara transfer sürecine girdiğimz icin yaptıramamıştıkKizlar iyi aksamlar,
Aranizda fetal dna ve sma testi yaptirmayi dusunen var mi acaba?
Ben bu ara bu konularj araştırıyorum
Canim ikili test dogruluk orani biraz dusuk bir test ayrica fetal dna bir cok hastalik yonunden arastirma yapiyor ve 10. 11. Haftadan sonra yaptirilabiliyor. Ayrica ikili test uçlu test streslerini yasamaktansa bir kereden bunu yaptirip kafam rahat etsin istiyorum. Sma icinde bebek dogduktan sonra bile yapiliyor. Gercekten cok zor bir rahatsizlik bu yuzden yaptirmayi dusunuyorum onuda.Fetal dna 15-16. Haftadan sonra ikili taramada risk cıkarsa öneriyolar diye biliyorm sma da sadece yeni evlenecekler yaptırıyo diye biliyodk öegersem cocuu olmayan evlilerde yaptırıyomuş o ara transfer sürecine girdiğimz icin yaptıramamıştık
İki katından fazla artmış canım olması gerektıgı gibi:) harika değilmiiiiSelam kızlar
Cuma günü transferin 10.günü 490 çıkan sonucum 48 saat sonra tekrarlayınca 1135 çıktı?
Sizce nasıl?
Biri kız, biri erkek ☺ tabii bu gönlümden geçen, belki en zor kombinasyon ama ne güzel olmaz mı?Maşallah gün geçtikçe çoğalıyoruz. Kimsenin henüz belli olmamışken herkes bebeği için tahmin ettiği cinsiyeti yazsa ya güzel bir liste olur kim tutturmuş bakarız sonra
Bende de erkenden pozitifi görür görnez gitti estrofem. Çok sevinmiştim hiç almak istemediğim bir ilaçtı.Ben 7+3 'te kalp atışını duydum estrofemi kesti direkt
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin, bu günlere doktorun önerilerine güvenerek geldik bundan sonrası da harika geçecek inşallah. Pıhtılaşma normal bir hamilelikteki riskle aynı hepimizde. Tüp bebek olmayanlara iğne verilmiyorki özel bir risk yoksa. Ben de hiç kullanmadım kan sulandırıcı tüp bebek olduğu halde. Bol su içmeye, kan dolaşımını sağlamaya ve bacaklarınızı fazla sarkıtmamaya çalışın. Fırsat bulunca uzanın bacaklarınızı da yükseltin.Ya benim de kafamı kurcalıyo bu durum. Hamileliğimin başından beri oksapar kullanıyorum ve 12. Haftada bırakmam söylendi. Bırakırsam da pıhtılaşma sorunum varsa bebeğim düşer mi diye çok korkuyorum. Ama sonuç 2 ayda çıkıyomuş. Nası yapcam çok kararsızım. Tüp bebek doktorum kafana takma bırak 12. Haftada dedi ama zor olunca insan riske girmek istemiyo
Fetal 10.haftadan sonra istediğin zaman yaptırılabiliyor. İkiliyi filan beklemeye gerek yokmuş. Ben de yaptırmayı düşünüyorumFetal dna 15-16. Haftadan sonra ikili taramada risk cıkarsa öneriyolar diye biliyorm sma da sadece yeni evlenecekler yaptırıyo diye biliyodk öegersem cocuu olmayan evlilerde yaptırıyomuş o ara transfer sürecine girdiğimz icin yaptıramamıştık
Ben de kız hissediyorum. Bakalım ne çıkacak o günleri görmek nasip olsun hepimizeBenim içimde niyetse kız var .Sağlıklo sıhhatli gelsinde kız erkek farketmez aslında ama gönlümden geçen kız
Kesinlikle yaptıracağım. Dün kontrolde de söyledim hatta 10. Hafta gediğinde detayları konuşuruz dedi. Nifty miydi testin adı bir arkadaşım yapmıştı hatta yurtdışına falan gitmişti kanıKizlar iyi aksamlar,
Aranizda fetal dna ve sma testi yaptirmayi dusunen var mi acaba?
Ben bu ara bu konularj araştırıyorum
Müthiş sağlıkla gelsin inşallahSelam kızlar
Cuma günü transferin 10.günü 490 çıkan sonucum 48 saat sonra tekrarlayınca 1135 çıktı?
Sizce nasıl?
Ayrı yumurta ikizi olduğundan dolayı çok mümkün niye olmasın inşallah da sağlıkla bi kız bir erkek olsunBiri kız, biri erkek ☺ tabii bu gönlümden geçen, belki en zor kombinasyon ama ne güzel olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?