Yaaa Rabbim sabır versin çok kötü oldum yeni gördümBebeğimin kalbi durmuş çok kotuyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa Rabbim sabır versin çok kötü oldum yeni gördümBebeğimin kalbi durmuş çok kotuyum
Merhaba hangi doktora gittiniz bende oraya gitmek istiyorum.Tavsiye ediyor musunuz ?Bahçeciyle arasında kararsız kaldım .Bilgi verir misiniz ?Ben şişli memorialda tedavi gördüm
Merhaba bende tüp bebek tedavisine başlayacağım.Hangi doktora gittiniz acaba?Tecrübelererinizi paylaşır mısınız?Ben şişli memorial tedavi gördüm kesinlikle tavsiye ediyorum görüşmesi ücretsiz minimum 1 saat görüşüyorlar labı da cok basarılı kesinlikle tavsiye ederm
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canımKızlar saat 10 da randevum var kalp atışı için gideceğim. Nolur dua edin sorun olmasın.
Aynen öyle oldu kısacık açtı ama çektik Allahtan harikaydı çok şükür kalbini de duyduk. 2 hafta sonra kontrolüm var. Artık burda işin bitti kadın doğum bölümünde görüşeceğiz dedi. Çok şükür tüp bebek bölümünde her şey bitti. İlaçlara 2 hafta daha devam edecekmişim. Sadece estrofem 2 ye düşürdü.Ay canım hayirli olsun. dr odasına girerken telefonu hazır edin. Çünkü bir anda dr sesi açtı çok da uzatmadan kapatti bizde. zararlı seylermiş o yüzden uzunca dinletmedi öyle demişti.
Hayırlı olsun hoşgeldinBen hamileyimmm
Hay maşallah benim 10. Gün 200 çıkmıştı:) bence senin dördüz bile olabilir. Çok tebrik ederİm10.gün kan sonucum 1134 çıktı kızlaar sizce ikiz olabilir mi ?
Çok şükür canım duyduk doktor bak burda atıyor dedi ama görmedim ben olsun duydum ya o da yeterHadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Hadi gozjn aydın sağlıkla büyüsünAynen öyle oldu kısacık açtı ama çektik Allahtan harikaydı çok şükür kalbini de duyduk. 2 hafta sonra kontrolüm var. Artık burda işin bitti kadın doğum bölümünde görüşeceğiz dedi. Çok şükür tüp bebek bölümünde her şey bitti. İlaçlara 2 hafta daha devam edecekmişim. Sadece estrofem 2 ye düşürdü.
Ben kıyafetler bile alıyorum annem hevesleniyor daha çokMaşallah gün geçtikçe çoğalıyoruz. Kimsenin henüz belli olmamışsın herkes bebeği için tahmin ettiği cinsiyeti yazsa ya güzel bir liste olur kim tutturmuş bakarız sonra
Sağlıklı olsunlar da ilaca da katlanırız canım. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin içinHadi gozjn aydın sağlıkla büyüsün
Ben kalp atışını kadın doğumda baktırdım çünkü transferden 2 hafta sonra tüp bebek merkezimin bulunduğu şehirden ayrıldık. Yaşadığım yerde zaten yok.
Estrofem benim hala günde 4 tane ama bu hafta son şükür
12. Haftadan önce bi şey almıycam diye söz vErdim kendime umarım dayanırımBen kıyafetler bile alıyorum annem hevesleniyor daha çok
Zaman çabuk geçiyor12. Haftadan önce bi şey almıycam diye söz vErdim kendime umarım dayanırım
Aynen öyle zaten bi ton ilaç kullandık artık alıştımSağlıklı olsunlar da ilaca da katlanırız canım. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Çoook teşekkür ederiim hayırlısıyla keseyi göreceğimiz zaman kaçış olduğunu görürüz diye umuyorum. Çook güzel bir duyguymuş gerçektenHay maşallah benim 10. Gün 200 çıkmıştı:) bence senin dördüz bile olabilir. Çok tebrik ederİm
Ayy gözün aydın önümzdeki ctesi de benm var insallah bende duyarm saglıkla sıhhatleAynen öyle oldu kısacık açtı ama çektik Allahtan harikaydı çok şükür kalbini de duyduk. 2 hafta sonra kontrolüm var. Artık burda işin bitti kadın doğum bölümünde görüşeceğiz dedi. Çok şükür tüp bebek bölümünde her şey bitti. İlaçlara 2 hafta daha devam edecekmişim. Sadece estrofem 2 ye düşürdü.
Benim içimde niyetse kız var .Sağlıklo sıhhatli gelsinde kız erkek farketmez aslında ama gönlümden geçen kızMaşallah gün geçtikçe çoğalıyoruz. Kimsenin henüz belli olmamışken herkes bebeği için tahmin ettiği cinsiyeti yazsa ya güzel bir liste olur kim tutturmuş bakarız sonra
Bazı labaratuvarlar böyle herhalde korku ve stresten anlayabiliyorum ama rabbim sağlık versin kucağına inşallah hayırlısıyla alırsın daha yol uzun bunlara sıkma canınıİşaretleri biliyorum da,gece korkudan yanlış yazdım. Ben şeye takıldım neden tam rakam belirtilmemiş acaba