2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Doktorum hiç bahsetmedi bana umarım olmaz bi şey. Bi de bizi. Senle aynı değil miydi beklenen Doğum. Seninki değişmiş

Kanamam yok ama ağrım Hep var. Doktoruma sordum sorun yok bi çok sebebi var ama hiçbiri kötü bir şey olduğu için değil dedi

Kanamayı ilk ne zaman gördünz kızlar? Kacıncı hafta da ve nasıl gördünüz?
ben şuan 6+5im ilk 1 hafta önce kahverengi lekelenmem oldu ondan 2 gün sonrada kıpkırmızı kanamam oldu. şimdide bi kaç defa minik minik de olsa peçeye kahverengi leke gelmeye devam ediyor. Hergün değil.

Doktorum hiç bahsetmedi bana umarım olmaz bi şey. Bi de bizi. Senle aynı değil miydi beklenen Doğum. Seninki değişmiş
Doktorum 5 mayıs dedi yani son adet tarihine göre hesaplayabilirsin dedi tabi o zaman belli olmaz son zamanlarda belli olur daha cok dedi sağlıkla gelsinde

İnşallah kanamam olmaz tabiki merak ettim de yürüyüş yapıyorum evde falan yavaştan işler yapıyorum ağır kaldırmıyorum normal hayatıma döndüm bugunden itibaren.

Kanamam yok ama ağrım Hep var. Doktoruma sordum sorun yok bi çok sebebi var ama hiçbiri kötü bir şey olduğu için değil dedi
Ben de aynı durumdayım 4 5 gündür kronik bi kasık ağrım var yanma gibi böyle. Bebiş ve rahim büyüdüğü içindir İnşallah

Ben de aynı durumdayım 4 5 gündür kronik bi kasık ağrım var yanma gibi böyle. Bebiş ve rahim büyüdüğü içindir İnşallah
kanama yok değil mi? kanama yoksa ağrı sorun değil diyor doktorum. rahim büyümesi, önceden yapılan işlemler ( polip, miyom operasyonları ) gibi türlü sebebi olurmuş.

Ben de 6. Haftadayım 5+2 yim suan henüz kanama yok olursa paniklemeyeyim diye sordum cogunlukta oluyomuş cünkü o yüzden
Burda hemen hemen herkes yaşadı hala yaşıyo o kanamayı .. panik yapmayın ama yinede doktorunuzun bilgisi olsun benim doktorum kahverengi kanama kırmızıya dönmedigi takdirde ilaç vermedi dönmedi cok şükür bidaha olmadı ama genelde arkadaşlar iğne oldular doktorlarına sorup

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…