• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Bebeğimin kalbi durmuş çok kotuyum
Canım çok üzüldüm 😔 rabbim sana eşine çocuğa sağlık sıhhat versin 🤲🏻 her kayıp çok üzücü ve kötü ama neden olduğunu mutlaka araştır kuzum rabbim tez vakitte bir daha verdiğinde önlemimizi almış oluruz hem 😔 bir daha da yaşatmasın rabbim 🤲🏻

Aynen öyle oldu kısacık açtı ama çektik Allahtan 😍 harikaydı çok şükür kalbini de duyduk. 2 hafta sonra kontrolüm var. Artık burda işin bitti kadın doğum bölümünde görüşeceğiz dedi. Çok şükür tüp bebek bölümünde her şey bitti. İlaçlara 2 hafta daha devam edecekmişim. Sadece estrofem 2 ye düşürdü.
Yani 10.hafta da tüm ilaçları kesiceklermi anlamadkm

Hayırlı olsun inşallah kaset test yapmış mıydınız ben bu sabah kaset test yaptım ve silik gibi ya da ben öyle görmek istiyorum
Merhaba
Hayır yapmadım artık çok yoruldum kaset test yapmaktan bu sefer hiç acele etmeden günümü bekledim 🙈

Bebeğimin kalbi durmuş çok kotuyum
Canımm Allah sabrını versin sana en kısa zamanda en büyük mutluluklarla unuttursun bu acıyı İnşallah, o kadar derinden hissettm ki üzüntünü anlatamam😔 Rabbimin bi bildiği vardır ne diyelim 😢 Allahım onun ömrünü nasip edeceği diğer evlatlarına versin İnşallah

Kızlar ben bugün içime sinmedigi için tıbbi genetikten randevu almıştım oraya gittim tabi 2 düşük demeden pıhtılaşma yapmıyorlar diye duyunca 2 düşük var gebeyim dedim kadın bi ilgilendi allah razı olsun kromozom tahlilinde istetdi gebe olduğun için acil yazıyorum felan dedi inşallah bi sorun çıkmazda benimde için rahatlar 🙈
Ya benim de kafamı kurcalıyo bu durum. Hamileliğimin başından beri oksapar kullanıyorum ve 12. Haftada bırakmam söylendi. Bırakırsam da pıhtılaşma sorunum varsa bebeğim düşer mi diye çok korkuyorum. Ama sonuç 2 ayda çıkıyomuş. Nası yapcam çok kararsızım. Tüp bebek doktorum kafana takma bırak 12. Haftada dedi ama zor olunca insan riske girmek istemiyo

Kizlar iyi aksamlar,

Aranizda fetal dna ve sma testi yaptirmayi dusunen var mi acaba?

Ben bu ara bu konularj araştırıyorum
Fetal dna 15-16. Haftadan sonra ikili taramada risk cıkarsa öneriyolar diye biliyorm sma da sadece yeni evlenecekler yaptırıyo diye biliyodk öegersem cocuu olmayan evlilerde yaptırıyomuş o ara transfer sürecine girdiğimz icin yaptıramamıştık

Fetal dna 15-16. Haftadan sonra ikili taramada risk cıkarsa öneriyolar diye biliyorm sma da sadece yeni evlenecekler yaptırıyo diye biliyodk öegersem cocuu olmayan evlilerde yaptırıyomuş o ara transfer sürecine girdiğimz icin yaptıramamıştık
Canim ikili test dogruluk orani biraz dusuk bir test ayrica fetal dna bir cok hastalik yonunden arastirma yapiyor ve 10. 11. Haftadan sonra yaptirilabiliyor. Ayrica ikili test uçlu test streslerini yasamaktansa bir kereden bunu yaptirip kafam rahat etsin istiyorum. Sma icinde bebek dogduktan sonra bile yapiliyor. Gercekten cok zor bir rahatsizlik bu yuzden yaptirmayi dusunuyorum onuda.

Ben 7+3 'te kalp atışını duydum estrofemi kesti direkt
Bende de erkenden pozitifi görür görnez gitti estrofem. Çok sevinmiştim hiç almak istemediğim bir ilaçtı.
Ya benim de kafamı kurcalıyo bu durum. Hamileliğimin başından beri oksapar kullanıyorum ve 12. Haftada bırakmam söylendi. Bırakırsam da pıhtılaşma sorunum varsa bebeğim düşer mi diye çok korkuyorum. Ama sonuç 2 ayda çıkıyomuş. Nası yapcam çok kararsızım. Tüp bebek doktorum kafana takma bırak 12. Haftada dedi ama zor olunca insan riske girmek istemiyo
Aklınıza kötü şeyler getirmeyin, bu günlere doktorun önerilerine güvenerek geldik bundan sonrası da harika geçecek inşallah. Pıhtılaşma normal bir hamilelikteki riskle aynı hepimizde. Tüp bebek olmayanlara iğne verilmiyorki özel bir risk yoksa. Ben de hiç kullanmadım kan sulandırıcı tüp bebek olduğu halde. Bol su içmeye, kan dolaşımını sağlamaya ve bacaklarınızı fazla sarkıtmamaya çalışın. Fırsat bulunca uzanın bacaklarınızı da yükseltin.

Fetal 10.haftadan sonra istediğin zaman yaptırılabiliyor. İkiliyi filan beklemeye gerek yokmuş. Ben de yaptırmayı düşünüyorum

Kizlar iyi aksamlar,

Aranizda fetal dna ve sma testi yaptirmayi dusunen var mi acaba?

Ben bu ara bu konularj araştırıyorum
Kesinlikle yaptıracağım. Dün kontrolde de söyledim hatta 10. Hafta gediğinde detayları konuşuruz dedi. Nifty miydi testin adı bir arkadaşım yapmıştı hatta yurtdışına falan gitmişti kanı 😊

Back