• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Ya benim de kafamı kurcalıyo bu durum. Hamileliğimin başından beri oksapar kullanıyorum ve 12. Haftada bırakmam söylendi. Bırakırsam da pıhtılaşma sorunum varsa bebeğim düşer mi diye çok korkuyorum. Ama sonuç 2 ayda çıkıyomuş. Nası yapcam çok kararsızım. Tüp bebek doktorum kafana takma bırak 12. Haftada dedi ama zor olunca insan riske girmek istemiyo
Aynen benimde öyle hatta ben 6 kaftanda kestim lekelenmem var diye geri de başlama dediler bende kafama takıldığı için verdim sonuç çıkana kadar 12 haftayı geçer belki inşallah yoktur ama KESK’e daha erken baktırsaymışım diyorum 🤲🏻 Hayırlısı rabbime emanetler zaten olacağı varsa kaçamayız inşallah olmasın da 🤲🏻

Aret hocaya gidiyorum ilk denemem zaten başka doktor bilmiyorum.
Bebeği hep kısmete bırakıp buraları okurken yıllarca ümitsiz, hep adını başarılarını görüyordum. Bir gün gidersem Aret hocaya giderim diyordum birazda şansına inandım galiba ve şükürler olsun ilk denemem ve iki minik kalp var içimde bu akşam inşallah kalp atışlarını duyacağım.🥰
Ben hocadan, merkezden, hemsirelerden cok memnun kaldım. ( ekstra ilgi bekliyorsanız öyle biri değil, dozunda ve gerektiği kadar ilgili. Yoğun çalışıyor ve bence işini iyi yapıyor)

Fiyat olarak da en pahalısı değil.
Zaten merkez değil kullanılan ilaçlar bel büküyor.

Bir sürü ilaç kullanıyorum ama devlet en pahalı olanlarını karşılamıyor. (Oksopar raporlu sadece🤲 çok şükür :) )
Merhaba bende aret hocanın hastasıyım oksapara rapor nasıl çıkardınız

Kızlar bugün covid sonrası kontrole gittim. Çok şükür kalbi atıyor..ama bizimki tosuncukmuş biraz yani doktor iri dedi. Önceki verdiği haftaya göre 9+2 olmam gerekiyorken 9+6 görünüyor dedi. Sanırım kilosuna göre mi hafta değişiyor bilemedim. 2 hafta sonraya da ikili tarama günü verdi. Bu test hakkında bilgisi olan var mı? Nasıl bir işlem?

Kızlar bugun sabah kalktim göğüslerim hafif yumusamis agrıda hafiflemisti normal mi bu korkuyorum bebeğime bisey olucak diye kontrolu de 4 ekimde doktora erken gitmelimiyim acaba

Kızlar bugün covid sonrası kontrole gittim. Çok şükür kalbi atıyor..ama bizimki tosuncukmuş biraz yani doktor iri dedi. Önceki verdiği haftaya göre 9+2 olmam gerekiyorken 9+6 görünüyor dedi. Sanırım kilosuna göre mi hafta değişiyor bilemedim. 2 hafta sonraya da ikili tarama günü verdi. Bu test hakkında bilgisi olan var mı? Nasıl bir işlem?
Kilosuna göre diil boyunu ölçüp ona göre söylüyorlar canım. Sen fetal dna testi yaptıracak mısın? Onu yaptırırsan 2li 3lü 4lü hçbirine gerek kalmıyormulş bu siteden bi oku istersen fetal test ile ilgili ben de burda duydum yaptırmaya karar verdim

Kızlar bugun sabah kalktim göğüslerim hafif yumusamis agrıda hafiflemisti normal mi bu korkuyorum bebeğime bisey olucak diye kontrolu de 4 ekimde doktora erken gitmelimiyim acaba
ağrısa problem ağrımasa problem :) ben de geçen inmişler daha dolgundu diye söyleniyordum. bence hiç sorun yok biz sorun arıyoruz.

ağrısa problem ağrımasa problem :) ben de geçen inmişler daha dolgundu diye söyleniyordum. bence hiç sorun yok biz sorun arıyoruz.
Vallahi ya iyice paranoyak oldum ciktim bu korkular ne zaman biticek acaba.. tansiyonumda aşırı derecede düşük

Vallahi ya iyice paranoyak oldum ciktim bu korkular ne zaman biticek acaba.. tansiyonumda aşırı derecede düşük
tansiyon için bir şey diyemem hamilelikte şeker ve tansiyon maalesef olabiliyor. ama ağrılara takılma bence. bak şu an adet günümdeyim normalde ve bildiğin adet sancısı yaşıyorum. vücut alıştığı rutini devam ettiriyor. 10 dk da bir wc gidiyorum bi şey geldi mi korkusuyla :D bak bu da başka dert...:)

Kilosuna göre diil boyunu ölçüp ona göre söylüyorlar canım. Sen fetal dna testi yaptıracak mısın? Onu yaptırırsan 2li 3lü 4lü hçbirine gerek kalmıyormulş bu siteden bi oku istersen fetal test ile ilgili ben de burda duydum yaptırmaya karar verdim
Fetal testle alakalı bir fikrim yok. Doktorum farklı bir alternatiften bahsetmedi bile. Fetal testin ücreti daha mı maliyetli acaba? Bugün yine bir kan testi verdim enfeksiyon içinmiş. Adını unuttum yine birşey paneli dedi doktor. Bazen para tuzağımı diye düşünüyorum a a kadın hep nerelerde yaptırabileceğimi söylüyor özel dışında.

tansiyon için bir şey diyemem hamilelikte şeker ve tansiyon maalesef olabiliyor. ama ağrılara takılma bence. bak şu an adet günümdeyim normalde ve bildiğin adet sancısı yaşıyorum. vücut alıştığı rutini devam ettiriyor. 10 dk da bir wc gidiyorum bi şey geldi mi korkusuyla :KK70: bak bu da başka dert...:)
dertler bitmiyordu 9 ayı sagsaglim bitireydik annem bende tansiyonum cok dusuyor diye geldi bayilcak gibi oluyorum nerdeyse bu dertler hic birsey degil doguncada bisey olcakmi diye korkuyorsun diyor 😂😂 dedim ne güzel moral verdin annelik öyle kolay degil diyo valla annemi gercekten suan daha iyi anliyorum anne olunca anlarsin lafinin tam üzerindeyim duygusallik bastı

Back