- 9 Ekim 2020
- 367
- 970
- 33
- 32
Kanama alanım olduğu için haftada 1 kere gidiyorum benKızlar ne kadar zamanda bir kontrole gidiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanama alanım olduğu için haftada 1 kere gidiyorum benKızlar ne kadar zamanda bir kontrole gidiyorsunuz
Ben 2 haftada 1 gidiyorum bu sefer 3 hafta oldu amaKızlar ne kadar zamanda bir kontrole gidiyorsunuz
Merhaba canım benimde ağrılarım ve ara ara kahverengi lekelenmelerim devam ediyorSende ağrı var mı canım?
Doktorum hiç bahsetmedi bana umarım olmaz bi şey. Bi de bizi. Senle aynı değil miydi beklenen Doğum. Seninki değişmişHayırlı olsun canım gözünaydın rabbim sağlıkla ilerletsin insallah ayy bende artık ilaçları birakmak istiyorum ya hala devam drdi estrofemi bile 3 e düşürdü anca daha da devam bide ben baska bi doktora gittim sizede soylediler mi böyle bisey normal hamilelikte plasenta olusurken yumurtaliklarla kist olusuyormus hormonlardan dolayı bu ilaclarlarda bizim tüp bebekte dogal salgılanmadigi icin ondan veriliyormus benim henuz olusmamis o kist kafamı karıştırdı ondan daha fazla kullanabilirsin bu ilaçları dedi
Kanamam yok ama ağrım Hep var. Doktoruma sordum sorun yok bi çok sebebi var ama hiçbiri kötü bir şey olduğu için değil dediBende de var malesef hamileliğimin başından beri bi büyüyo bi küçülüyo. Biraz kasık ağrım vardı 2 gündür. Bugün de fitile karışmış bi kahvelik geldi. Yarın randevum var bakıcaz boyutu küçüllmüşmü büyümüş mü insan korkuyo tabi sizde kasık ağrısı var mı?
2 hafta da bir gidiyorum. Bana kalsa her gün giderimKızlar ne kadar zamanda bir kontrole gidiyorsunuz
ben şuan 6+5im ilk 1 hafta önce kahverengi lekelenmem oldu ondan 2 gün sonrada kıpkırmızı kanamam oldu. şimdide bi kaç defa minik minik de olsa peçeye kahverengi leke gelmeye devam ediyor. Hergün değil.Kanamayı ilk ne zaman gördünz kızlar? Kacıncı hafta da ve nasıl gördünüz?
Çok çok üzüldüm canım ne deyim bilmiyorumki Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler versin İnşallahBebeğimin kalbi durmuş çok kotuyum
Doktorum 5 mayıs dedi yani son adet tarihine göre hesaplayabilirsin dedi tabi o zaman belli olmaz son zamanlarda belli olur daha cok dedi sağlıkla gelsindeDoktorum hiç bahsetmedi bana umarım olmaz bi şey. Bi de bizi. Senle aynı değil miydi beklenen Doğum. Seninki değişmiş
İnşallah kanamam olmaz tabiki merak ettim de yürüyüş yapıyorum evde falan yavaştan işler yapıyorum ağır kaldırmıyorum normal hayatıma döndüm bugunden itibaren.Hayırlı olsun öncelikle inşallah pozitif sonuçlansın.
Kanama olması normal olmakla beraber iyi bir sey değil :/ herkeste de olmuyor zaten.
Dua et sende de olmasın çünkü kanama yaşayan arkadaşlar psikolojik olarak yıpranıyorlar.
Nacizane tavsiyem kendini çok yormadan günlük hayatına devam etmen yapabiliyorsan açık havada hafif yürüyüşler yaparak kan akışını sağlaman. Ben faydasını gördüğümü düşünüyorum umarım sen de görür 6 gün sonra mutlu haberi bizimle paylaşırsın
6. Haftada 4-5 gün suren kahverengi kanamam oldu sonra bidaha olmadı cok şükürKanamayı ilk ne zaman gördünz kızlar? Kacıncı hafta da ve nasıl gördünüz?
Ben de 6. Haftadayım 5+2 yim suan henüz kanama yok olursa paniklemeyeyim diye sordum cogunlukta oluyomuş cünkü o yüzden6. Haftada 4-5 gün suren kahverengi kanamam oldu sonra bidaha olmadı cok şükür
6. Haftada başladım canımMide ilacına kaçıncı hafta ihtiyaç duydun? Hiç kusmadığım için başlamak içime sinmedi ama günlerim çok kötü geçiyor böyle de. Artık dayanamayacağım sanırım.
Ben de aynı durumdayım 4 5 gündür kronik bi kasık ağrım var yanma gibi böyle. Bebiş ve rahim büyüdüğü içindir İnşallahKanamam yok ama ağrım Hep var. Doktoruma sordum sorun yok bi çok sebebi var ama hiçbiri kötü bir şey olduğu için değil dedi
aynen aynen önemli olan sağlıklı olmaları :)Doktorum 5 mayıs dedi yani son adet tarihine göre hesaplayabilirsin dedi tabi o zaman belli olmaz son zamanlarda belli olur daha cok dedi sağlıkla gelsinde
Canım coğumuzda oldu diye normal birşey sayma lütfen, inşallah olmaz ama olursa hemen doktora. Çünkü normal bişey değil.Ben de 6. Haftadayım 5+2 yim suan henüz kanama yok olursa paniklemeyeyim diye sordum cogunlukta oluyomuş cünkü o yüzden
kanama yok değil mi? kanama yoksa ağrı sorun değil diyor doktorum. rahim büyümesi, önceden yapılan işlemler ( polip, miyom operasyonları ) gibi türlü sebebi olurmuş.Ben de aynı durumdayım 4 5 gündür kronik bi kasık ağrım var yanma gibi böyle. Bebiş ve rahim büyüdüğü içindir İnşallah
Burda hemen hemen herkes yaşadı hala yaşıyo o kanamayı .. panik yapmayın ama yinede doktorunuzun bilgisi olsun benim doktorum kahverengi kanama kırmızıya dönmedigi takdirde ilaç vermedi dönmedi cok şükür bidaha olmadı ama genelde arkadaşlar iğne oldular doktorlarına sorupBen de 6. Haftadayım 5+2 yim suan henüz kanama yok olursa paniklemeyeyim diye sordum cogunlukta oluyomuş cünkü o yüzden