2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Ay canım hayirli olsun. dr odasına girerken telefonu hazır edin. Çünkü bir anda dr sesi açtı çok da uzatmadan kapatti bizde. zararlı seylermiş o yüzden uzunca dinletmedi öyle demişti.
Aynen öyle oldu kısacık açtı ama çektik Allahtan harikaydı çok şükür kalbini de duyduk. 2 hafta sonra kontrolüm var. Artık burda işin bitti kadın doğum bölümünde görüşeceğiz dedi. Çok şükür tüp bebek bölümünde her şey bitti. İlaçlara 2 hafta daha devam edecekmişim. Sadece estrofem 2 ye düşürdü.

Hadi gozjn aydın sağlıkla büyüsün
Ben kalp atışını kadın doğumda baktırdım çünkü transferden 2 hafta sonra tüp bebek merkezimin bulunduğu şehirden ayrıldık. Yaşadığım yerde zaten yok.
Estrofem benim hala günde 4 tane ama bu hafta son şükür

Maşallah gün geçtikçe çoğalıyoruz. Kimsenin henüz belli olmamışken herkes bebeği için tahmin ettiği cinsiyeti yazsa ya güzel bir liste olur kim tutturmuş bakarız sonra

Maşallah gün geçtikçe çoğalıyoruz. Kimsenin henüz belli olmamışsın herkes bebeği için tahmin ettiği cinsiyeti yazsa ya güzel bir liste olur kim tutturmuş bakarız sonra
Ben kıyafetler bile alıyorum annem hevesleniyor daha çok

Sağlıklı olsunlar da ilaca da katlanırız canım. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Ayy gözün aydın önümzdeki ctesi de benm var insallah bende duyarm saglıkla sıhhatle

Maşallah gün geçtikçe çoğalıyoruz. Kimsenin henüz belli olmamışken herkes bebeği için tahmin ettiği cinsiyeti yazsa ya güzel bir liste olur kim tutturmuş bakarız sonra
Benim içimde niyetse kız var .Sağlıklo sıhhatli gelsinde kız erkek farketmez aslında ama gönlümden geçen kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…