• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Kızlar çok önemli birşey sorucam 15 Eylül'de betam 961 di bugün rutin kontroller için tekrar bakıldı <1000 çıkmış bu ne demek 1 hafta arayla 1000 mi
Canım aynı bende böyle laboratuvar sonucu çıkmıştı çok üzüldüm artmadı diye. Ama doktora sordum 1000 sen büyük demek İstemi’ler sorun yok dediler. Ki bende kese kalp duydum şükür. Sorun yok yani

merhabalar,
bende aranıza katıldım 13 eylül çift embriyo transfer 23 eylül kan sonucum 490 :) inşallah artarak devam edecek :)
Hayırlı olsun inşallah kaset test yapmış mıydınız ben bu sabah kaset test yaptım ve silik gibi ya da ben öyle görmek istiyorum

Sizce burda 2.çizgi var mı belli belirsiz
7B6DB9C1-0A41-48E0-8E5E-3A9DD1EAF89D.jpeg

Kızlar saat 10 da randevum var kalp atışı için gideceğim. Nolur dua edin sorun olmasın.
Ay canım hayirli olsun. dr odasına girerken telefonu hazır edin. Çünkü bir anda dr sesi açtı çok da uzatmadan kapatti bizde. zararlı seylermiş o yüzden uzunca dinletmedi öyle demişti.

İlk yaptırdıgım yerde yaptırdım pRtesi kese görmeye gideceğiz. >1000 yazıyor bu işaret var önünde daha önceki beta larda direk rakam yazıyordu şimdi bu şekilde yazılmış
Tamam normal sen ilk mesajında < bunu kullanmışsın bu 1000 den küçüktür demek > böyleyse 1000 den büyüktür demek

Back