2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Aa kaç haftalık oldun ne zamann bıraktı doktor ve neye göre

Tesekur ederim bende kaset test yaptım bugün doktor kontrolümüz var kan testi vericez ilk denemenin sonucunu ogrenicez inşallah güzel sonuç alırım
Evet yazmışsınız şimdi gördüm kaset testte çıkmayabilir . Eğer 5. Gün embriyosu ise 10. Gün kan vermenizi öneririm

Hadi geçmiş olsun :) Progestan komple bitti mi 10. Haftada ?

Ben Furkan Kayabaşoğlu’na gittim. Çok memnun kaldım. Çok ilgili 7/24 size cevap veren bir ekibi var. Her soruma cevap aldım. Bu işler nasip Allah nasip edicek de olucak ama gerçekten tavsiye ederim. İyi ki de oraya gitmişim. Zaten en iyi labaratuvarlardan biri de Acıbademde. İşlemleri orada yapıyor. Kendisini çok sevdim çok başarılı bir doktor işini severek yapıyor çok güleryüzlü. Ben o doktorla olan iletişime çok değer veriyorum. Kesinlikle bi ön görüşme yapmanı tavsiye ederim. Serkan beyle çalışıyorlar Serkan bey de gerçekten mükemmel bir doktor.

Son düzenleme:
Ben şişli memorial tedavi gördüm kesinlikle tavsiye ediyorum görüşmesi ücretsiz minimum 1 saat görüşüyorlar labı da cok basarılı kesinlikle tavsiye ederm

S Senibeklerkenben bu arada çok geçmiş olsun canım şimdi okuyabildim kanamanı. Aynı şeyi ben de yaşadım aklım gitti yerinden ilk gördüğümde kıpkırmızı kandı. Üstelik daha kesemi bile görmemiştim. Ama çok şükür bişe olmadı. 2 gün sonra kesemi gördüm. Kanama alanım devam ediyor. Biraz riskli bir gebeliğimiz var bizim diğerlerine göre. Bol dinlenme ile atlatıcaz İnşallah. Rabbim bize bu günleri de gösterdi ya çok şükür buna da. Sağlıklı bebişler kanama olsa da tutunurlarmış. Zaten biz birsürü iğne ile destek oluyoruz kanamam olunca corasprini kestiler anında doktorunun sana bunu söylememesi gerçekten çok saçma. Oksaparın kanama yapmadığı söylendi ve ona devam ettim hala da ediyorum. O kanama alanı da zamanla vücut tarafından emilecekmiş İnşallah. Bebek büyüdükçe risk azalıyormuş. Korkma, dinlen bolca Tekrar çok geçmiş olsun

Canım öncelikle çok teşekkür ederim. İlk cumartesi kahverengi akıntım olmuştu gittimdr kanama alanı göremediler
Ama dün baya baya kan geldi gördüğümde şok oldum düşüyor sandım. Zaten cumartesi düşük tehlikesi dendi bn yatıyordum hep üstüne dün öyle kanlar olunca eşimi nasıl aradım bilmiyorum eşimin iş yeri yakın koşarak geldi perişan halde
Şansa arabamızda arızalı o halde taksi aradık istanbulda taksi bulmak zor ah kabus gibiydi dün gece ilk kez alttan muane oldum kanama alanı gözüktü bu defa belkide diğer doktor göremedi ultrasonda. Ama bebişi ilk kez dün gördüm ve dr kalp atışınıda gördü içim bi rahatladı riskli dedi yatıyorum şimdi.. inşallah geçicek Bu arada tüp bebek doktoruma bugun kanama alanı görüldüğü yazdım coraspini kesti sadece oksaparla devm edicekmiş kanama alanı geçene kadar. Sonra coraspine devam pıhtılaşma var bende bu arada. Şuan iyim herşeyin geçeceğine inanmak istiyorum
Neredeyse hepimizde lekelenme oldu ve şükürler olsun ki hepimizin geneliği devam bu bana güç veriyor

Aa kaç haftalık oldun ne zamann bıraktı doktor ve neye göre
Sekizinci haftada progestan kalçadan iğneyi bıraktırdı proluton beş günde bir oldu
Estrofem günde altiydi üçe düştü 11.haftaya kadar kullanılacak snr o da bırakılacak
Fitile devam oksapar devam
Kanama geçirdiğim için coraspin bıraktım
Dokuzuncu haftadayim

İyi çok şükür sağlıkla ilerlesn inşallah. Benim 4 buçuk aylık bebek kaybım olduğu için belki benm çok uzın süre devam eder ilaçlarm

Siz oksaparı günlük tam doz mu yarım doz mu yapıyorsunuz acaba?

Kızlar bugün boğaz ağrım için jinekoloğumun yönlendirmesiyle KBB ye gittim. Kan tahlili istendi kanda enfeksiyon değeri yüksek çıkınca antibiyotik yazıldı. Jinekoloğum da buna onay verdi. Gebelik döneminde kullanılması güvenli antibiyotikler varmış. Ondan kullanacağım. Çünkü bebeğe antibiyotik değil, enfeksiyon zarar verebilirmiş aklınızda olsun hasta olursanız doktora gitmemezlik ilaç almamazlık yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…