- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
5 +2 görünüyorum son adet tarihine göre sen?Kaç haftalıksın canım
Aa kaç haftalık oldun ne zamann bıraktı doktor ve neye göreKizlar ilaclariniz azaltilinca sizde de rahatlama oldu mu
Dedim ki demekki normal gebelik rahatlikmis bi de hep şikayetçiler memnun değiller ya
İlaç ilaç ilaç mahvolduk yan etkilerden yarıya düşünce bile ferahladim tamamen kurtulsak bı oh cekecem
Progestan kalcamdan hala dagilmadi bırakalı bı hafta oldu
Ne testi yaptın?9 gün test yaptım negatif çıktı dönmez demi daha :))
Canım bnde bugün tam 6 oldum5 +2 görünüyorum son adet tarihine göre sen?
Evet yazmışsınız şimdi gördüm kaset testte çıkmayabilir . Eğer 5. Gün embriyosu ise 10. Gün kan vermenizi öneririmTesekur ederim bende kaset test yaptım bugün doktor kontrolümüz var kan testi vericez ilk denemenin sonucunu ogrenicez inşallah güzel sonuç alırım
Hadi geçmiş olsun :) Progestan komple bitti mi 10. Haftada ?Kizlar ilaclariniz azaltilinca sizde de rahatlama oldu mu
Dedim ki demekki normal gebelik rahatlikmis bi de hep şikayetçiler memnun değiller ya
İlaç ilaç ilaç mahvolduk yan etkilerden yarıya düşünce bile ferahladim tamamen kurtulsak bı oh cekecem
Progestan kalcamdan hala dagilmadi bırakalı bı hafta oldu
Ben kesemi transferden tam 19 gün sonra kalp atışını da transfer gününden 1 ay sonra gördümKızlar yolk kesesi, bebek, ve kalp atışı bunları tam kaç haftalıkken gördünüz? Ve haftanızı adet gününe göre mi hesaplıyorsunuz?
Ben Furkan Kayabaşoğlu’na gittim. Çok memnun kaldım. Çok ilgili 7/24 size cevap veren bir ekibi var. Her soruma cevap aldım. Bu işler nasip Allah nasip edicek de olucak ama gerçekten tavsiye ederim. İyi ki de oraya gitmişim. Zaten en iyi labaratuvarlardan biri de Acıbademde. İşlemleri orada yapıyor. Kendisini çok sevdim çok başarılı bir doktor işini severek yapıyor çok güleryüzlü. Ben o doktorla olan iletişime çok değer veriyorum. Kesinlikle bi ön görüşme yapmanı tavsiye ederim. Serkan beyle çalışıyorlar Serkan bey de gerçekten mükemmel bir doktor.Arkadaşlar lütfen hangi tüp merkezlere gittiğinizi paylaşır mısınız? şuanda güncel fiyatlar ile oydu buydu 50 bin liraya çıkıyor tüp bebek. bahceci ile görüşmemden doktor ve hemşiresi yüzünden hiç memnun kalmadım. kimseyi zan altında bırakmak istemedigim içinde doktor ismi paylaşmak istemiyorum. Aret Kamar , memorial ya da bahceci hakkında görüşleriniz nelerdir? memnun kaldıgınız doktor var mı? lütfen yardımcı olur musunuz? merkez secimi yapamıyorum bir türlü
Ben şişli memorial tedavi gördüm kesinlikle tavsiye ediyorum görüşmesi ücretsiz minimum 1 saat görüşüyorlar labı da cok basarılı kesinlikle tavsiye edermArkadaşlar lütfen hangi tüp merkezlere gittiğinizi paylaşır mısınız? şuanda güncel fiyatlar ile oydu buydu 50 bin liraya çıkıyor tüp bebek. bahceci ile görüşmemden doktor ve hemşiresi yüzünden hiç memnun kalmadım. kimseyi zan altında bırakmak istemedigim içinde doktor ismi paylaşmak istemiyorum. Aret Kamar , memorial ya da bahceci hakkında görüşleriniz nelerdir? memnun kaldıgınız doktor var mı? lütfen yardımcı olur musunuz? merkez secimi yapamıyorum bir türlü
Canım öncelikle çok teşekkür ederim. İlk cumartesi kahverengi akıntım olmuştu gittimdr kanama alanı göremedilerS Senibeklerkenben bu arada çok geçmiş olsun canım şimdi okuyabildim kanamanı. Aynı şeyi ben de yaşadım aklım gitti yerinden ilk gördüğümde kıpkırmızı kandı. Üstelik daha kesemi bile görmemiştim. Ama çok şükür bişe olmadı. 2 gün sonra kesemi gördüm. Kanama alanım devam ediyor. Biraz riskli bir gebeliğimiz var bizim diğerlerine göre. Bol dinlenme ile atlatıcaz İnşallah. Rabbim bize bu günleri de gösterdi ya çok şükür buna da. Sağlıklı bebişler kanama olsa da tutunurlarmış. Zaten biz birsürü iğne ile destek oluyoruz kanamam olunca corasprini kestiler anında doktorunun sana bunu söylememesi gerçekten çok saçma. Oksaparın kanama yapmadığı söylendi ve ona devam ettim hala da ediyorum. O kanama alanı da zamanla vücut tarafından emilecekmiş İnşallah. Bebek büyüdükçe risk azalıyormuş. Korkma, dinlen bolcaTekrar çok geçmiş olsun
Maşallah ne güzel kese göründü müCanım bnde bugün tam 6 oldum
Evet geçen hafta salı gitmiştim kese için canımMaşallah ne güzel kese göründü mü
Sekizinci haftada progestan kalçadan iğneyi bıraktırdı proluton beş günde bir olduAa kaç haftalık oldun ne zamann bıraktı doktor ve neye göre
Sekiz cnm on değil bu altta yazan program ileri gösteriyorHadi geçmiş olsun :) Progestan komple bitti mi 10. Haftada ?
Ay ne güzel yarında kalp atışıEvet geçen hafta salı gitmiştim kese için canım
İyi çok şükür sağlıkla ilerlesn inşallah. Benim 4 buçuk aylık bebek kaybım olduğu için belki benm çok uzın süre devam eder ilaçlarmSekizinci haftada progestan kalçadan iğneyi bıraktırdı proluton beş günde bir oldu
Estrofem günde altiydi üçe düştü 11.haftaya kadar kullanılacak snr o da bırakılacak
Fitile devam oksapar devam
Kanama geçirdiğim için coraspin bıraktım
Dokuzuncu haftadayim
Siz oksaparı günlük tam doz mu yarım doz mu yapıyorsunuz acaba?S Senibeklerkenben bu arada çok geçmiş olsun canım şimdi okuyabildim kanamanı. Aynı şeyi ben de yaşadım aklım gitti yerinden ilk gördüğümde kıpkırmızı kandı. Üstelik daha kesemi bile görmemiştim. Ama çok şükür bişe olmadı. 2 gün sonra kesemi gördüm. Kanama alanım devam ediyor. Biraz riskli bir gebeliğimiz var bizim diğerlerine göre. Bol dinlenme ile atlatıcaz İnşallah. Rabbim bize bu günleri de gösterdi ya çok şükür buna da. Sağlıklı bebişler kanama olsa da tutunurlarmış. Zaten biz birsürü iğne ile destek oluyoruz kanamam olunca corasprini kestiler anında doktorunun sana bunu söylememesi gerçekten çok saçma. Oksaparın kanama yapmadığı söylendi ve ona devam ettim hala da ediyorum. O kanama alanı da zamanla vücut tarafından emilecekmiş İnşallah. Bebek büyüdükçe risk azalıyormuş. Korkma, dinlen bolcaTekrar çok geçmiş olsun
Sonu hayırlı olsun da cnm herşeye razı geldikİyi çok şükür sağlıkla ilerlesn inşallah. Benim 4 buçuk aylık bebek kaybım olduğu için belki benm çok uzın süre devam eder ilaçlarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?