- 9 Ekim 2020
- 367
- 970
- 33
- 32
Canım gözünaydın muhteşem bi his değil mi?Bebişlerimin kalp atışlarını duydum darısı duymayan arkadaşlarımıza. Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gözünaydın muhteşem bi his değil mi?Bebişlerimin kalp atışlarını duydum darısı duymayan arkadaşlarımıza. Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin
Evet canm genetik test yaptırmıştım tüp bebeğe başlamadan o zaman öğrendimPıhtılaşma sorunun olduğunu gen testinde mi öğrendin kuzum?
Aminnn narinalHayırlı olsun canım tebrik ederim darısı başıma
3 dakika kadar sürdü muayene ( o kadar az geldi ki bence saniye sürdü bebeklere fazlası zararlıymış zaten) ama videoya çektim surekli izliyorum.Canım gözünaydın muhteşem bi his değil mi?
Allah’ıma şükürler olsun ki ben de pozitifi gören bi anne adayı olarak aranızdayım kızlar aslında benim ilk tüp bebek denememdi fakat bence ilk son farketmiyor çünkü süreç kadın için inanılmaz yıpratıcı ve zor. Ben bi tık daha şansı kullanabilmek adına Kıbrıs’ta tüp bebek tedavisine başladım. Doktorum Lefkoşa sevinç hastanesinde Ahmet Eser, harika bi doktor. En başından bu zamana dek olan süreçte hep yanımızdaydı hala da öyle. Bugün 6 haftalık gebeyim ve oğlumuzun kalp atışlarını duyduk Kıbrıs olduğu için cinsiyetini de önceden öğrenme şansımız oldu. Dilerim rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Ben deneyimlerimi yazmak istedim. Yinede sorularınız olursa artık burdayımUzun emekler sonucu Pozitifi görüp heyecanlı olan Anne adayları gelin burada paylaşımda bulunalım Birbirimize destek olalım
son adet tarihine göre sayılıyor. o ölçüm sürekli değişiyor gelişimlerine göre. aa evet aynıymış beklenen doğum ben de cumsrtesi gidiyorum inşallah biz de duyarız yaa nasıl güzel değil mi :)Aminnn narinal
Senin ki de yakındır doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor.
Dün ölçümde 7+4 dedi doktorum ikisi aynılar. Acaba ölçüme göre mi tarihe göre mi gün sayılıyor? ( o kadar bilmiyorum )
2 hafta önce gittiğimde *Bende cuma gidicem kalp atışı için duyanları tebrik ediyorum inşallah bende duyabilirim bir de sat ile embriyo transfer tarihine göre hesaplama yaptığimda arasında 4 gün fark ediyor dr hafta önce 5 haftalık demişti kese için gittiğimde ölçüm felan yapmamıştı bu sefer nasıl olucak acaba
Canım endişe etme kusmak, öksürmEk, hapşırmak bunların hiçbiri zarar veren şeyler değil. Hepsi olacak insanız engelleyemeyizKızlar lekelenmem olduğu için kusmaktan aşırı korkuyorum midem çok bulanıyor
Kusarken çok zorlanan biriyim kasılıcam çok ve kanama alanını büyür ne bileyim işte bişey olur diye aklım çıkıyor Sabahtan beri tetikteyim resmen midem çok fena
Bende de kusma daha hic olmadi. Dedigin gibi çalıştığım icin bende uyuyamiyorum. Haftasonuda bir uyursam tum gun yerimden kalkamiyorumHafif bulantım var ama kusacak kadar değil. Başım dönüyor sık sık ve çok halsizim deli gibi iştahım açık. .öğle yemeğinden sonra bir uyku bastırıyor ama çalıştığım için uyumam mümkün değil.
Aminn canım az önce fitille beraber kahverengi leke geldi sizdede oldumu acaba biraz korktum açıkçasıMaşallah rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
Kanama alanı olduğu için büyür kanama çoğalır falan gibi geliyor aklımaCanım endişe etme kusmak, öksürmEk, hapşırmak bunların hiçbiri zarar veren şeyler değil. Hepsi olacak insanız engelleyemeyiz
Tuzlu çubuk ye baya toparlatiyor kusma anindaKızlar lekelenmem olduğu için kusmaktan aşırı korkuyorum midem çok bulanıyor
Kusarken çok zorlanan biriyim kasılıcam çok ve kanama alanını büyür ne bileyim işte bişey olur diye aklım çıkıyor Sabahtan beri tetikteyim resmen midem çok fena
Evet canm az önce aldım gerçekten iyi geldiTuzlu çubuk ye baya toparlatiyor kusma aninda
hafta sonu gelsin diye her gün dua ediyorum. hem çok halsizim, hem işyerinde daha kimse bilmiyor saklamak çok zor geliyor, hem de gözümden uyku akıyorBende de kusma daha hic olmadi. Dedigin gibi çalıştığım icin bende uyuyamiyorum. Haftasonuda bir uyursam tum gun yerimden kalkamiyorum
oldu oldu. galiba firil de tahriş ediyor.Aminn canım az önce fitille beraber kahverengi leke geldi sizdede oldumu acaba biraz korktum açıkçası
öncelikle çok tebrik ediyorum sağlıkla ilerlesin inşallah. donasyon muydu yoksa kendi yumurta ve sperm mi?Allah’ıma şükürler olsun ki ben de pozitifi gören bi anne adayı olarak aranızdayım kızlar aslında benim ilk tüp bebek denememdi fakat bence ilk son farketmiyor çünkü süreç kadın için inanılmaz yıpratıcı ve zor. Ben bi tık daha şansı kullanabilmek adına Kıbrıs’ta tüp bebek tedavisine başladım. Doktorum Lefkoşa sevinç hastanesinde Ahmet Eser, harika bi doktor. En başından bu zamana dek olan süreçte hep yanımızdaydı hala da öyle. Bugün 6 haftalık gebeyim ve oğlumuzun kalp atışlarını duyduk Kıbrıs olduğu için cinsiyetini de önceden öğrenme şansımız oldu. Dilerim rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah. Ben deneyimlerimi yazmak istedim. Yinede sorularınız olursa artık burdayım
Doktoru aradım fitili bırak dedi igneleri çoğalttıoldu oldu. galiba firil de tahriş ediyor.
aynen ben de çok zor koyuyorum hiç kaymıyorDoktoru aradım fitili bırak dedi igneleri çoğalttı