- 28 Ağustos 2022
- 129
- 138
- 18
- 40
Bende bilinen bir pıhtılaşma sorunu yok ama 100mg corasprin ve akşam 2 tane oksapar 4000 kullanıyorum.100mg corasprin , 4000ml oksapar kullanıyorum tam vuruyorum bunu
Ama bende kan pıhtılaşmasıda var :/
Aret hocaya gidiyorum ilk denemem zaten başka doktor bilmiyorum.Arkadaşlar lütfen hangi tüp merkezlere gittiğinizi paylaşır mısınız? şuanda güncel fiyatlar ile oydu buydu 50 bin liraya çıkıyor tüp bebek. bahceci ile görüşmemden doktor ve hemşiresi yüzünden hiç memnun kalmadım. kimseyi zan altında bırakmak istemedigim içinde doktor ismi paylaşmak istemiyorum. Aret Kamar , memorial ya da bahceci hakkında görüşleriniz nelerdir? memnun kaldıgınız doktor var mı? lütfen yardımcı olur musunuz? merkez secimi yapamıyorum bir türlü
İnşallah canım sağolYaa üzüldüm ama yinede sakin kalmaya calis canim senin stres seviyen bebeğine zarar. Şükür kalp atislarini durmuşsun umarim kesede duzelir
Prilam iç canım içmediğim zamanlarda ben de çıkarıyorum geneldeMerhaba kizlar sürekli migdem bulanıyor az önce kustum acı su şeklinde başına gelen varmi çok kotu ağzımın içi
Mideni rahatlatacak şeyler yiyor musun? Beyaz leblebi sade soda tarzı mide asidini alıcak kusmayı engellicek şeyler? Benim çok şükür bulantım yok.Merhaba kizlar sürekli migdem bulanıyor az önce kustum acı su şeklinde başına gelen varmi çok kotu ağzımın içi
Ben de kullanmıyorm suanlık kan sulandırıcı pıhtılaşma riski olanlara veriylar diye biliyorm benm riskim var mı yok mu bilmiyorum da ama bana vermedlerKan sulandırıcı kullanmayan var mı aranızda? Tüp bebeği mi sebep gösterdi doktor bu ilaçları verirken yoksa test mi yaptırdınız? Ben hiç kullanmadım konusu da geçmedi, burada çok konuşulunca merak ettim.
O bulantıdan ben de çok muzdaribim. Gün içerisinde tuzlu krater, Beyaz ya da normal leblebi biraz hafifletiyor. Ama ek olarak kokular da mahvediyor. 16. haftada geçermiş sabrediyorum.Merhaba kizlar sürekli migdem bulanıyor az önce kustum acı su şeklinde başına gelen varmi çok kotu ağzımın içi
İnsanlar hamileliği özledim derdi de güzel bir süreç sanırdım. En azından 16. Haftadan sonrası güzeldir inşallahO bulantıdan ben de çok muzdaribim. Gün içerisinde tuzlu krater, Beyaz ya da normal leblebi biraz hafifletiyor. Ama ek olarak kokular da mahvediyor. 16. haftada geçermiş sabrediyorum.
Uykusuzluk ve midenin boş kalması baya kötü yapıyor ben yanımda beyaz leblebiyle çıkıyorum evden. İmkanın olduğu günler öğle uykusu yapmayı da dene istersen. Açık hava da iyi geliyor.Merhaba kizlar sürekli migdem bulanıyor az önce kustum acı su şeklinde başına gelen varmi çok kotu ağzımın içi
Hayırlı olsun canım tebrik ederimBebişlerimin kalp atışlarını duydumdarısı duymayan arkadaşlarımıza. Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin
Hafif bulantım var ama kusacak kadar değil. Başım dönüyor sık sık ve çok halsizim deli gibi iştahım açık. .öğle yemeğinden sonra bir uyku bastırıyor ama çalıştığım için uyumam mümkün değil.Kizlar nasilsiniz?
Bu aralar ben surekli mide bulantisi ile uğraşıyorum. Surekli uykum geliyor ve ayakta duramiyorum ayakta durunca hic halim kalmiyor sizlerde de boyle mi?
MAŞALLAH RABBİM kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende dün dr randevum vardı keseyi gördük çok şükür bebekte oluşmuş 28 eylül kalp atışı için tekrar çağırdı minigimin kalp atışınıda duyarız insallahBugun 7+1 kalp atışını duydu cok şükür sağlıklı bir sekilde ilerliyor hic bir sorun yok dedi doktorum ilaclarıda bir anda kesemem kademeli kesicem dedi estrofem i azaltti 4 tü 3 yaptı 1 hafta sonra 2 sonra bitircek progestan fitil devam prolutex 10 ekime kadar devam sonra 1 e indirip bitircek yani 12. Hafta oluyor o zaman biticek bütün ilaçların dediyani 6 kutu daha alicam mecbur
ALLAH c.c kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimBebişlerimin kalp atışlarını duydumdarısı duymayan arkadaşlarımıza. Rabbim hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar versin
Maşallah rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsinMAŞALLAH RABBİM kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende dün dr randevum vardı keseyi gördük çok şükür bebekte oluşmuş 28 eylül kalp atışı için tekrar çağırdı minigimin kalp atışınıda duyarız insallahilaçlar aynı şekilde devam dedi doktorum
Pıhtılaşma sorunun olduğunu gen testinde mi öğrendin kuzum?Canım öncelikle çok teşekkür ederim. İlk cumartesi kahverengi akıntım olmuştu gittimdr kanama alanı göremediler
Ama dün baya baya kan geldi gördüğümde şok oldum düşüyor sandım. Zaten cumartesi düşük tehlikesi dendi bn yatıyordum hep üstüne dün öyle kanlar olunca eşimi nasıl aradım bilmiyorum eşimin iş yeri yakın koşarak geldi perişan halde
Şansa arabamızda arızalı o halde taksi aradık istanbulda taksi bulmak zor ah kabus gibiydi dün geceilk kez alttan muane oldum kanama alanı gözüktü bu defa belkide diğer doktor göremedi ultrasonda. Ama bebişi ilk kez dün gördüm ve dr kalp atışınıda gördü içim bi rahatladı riskli dedi yatıyorum şimdi.. inşallah geçicek Bu arada tüp bebek doktoruma bugun kanama alanı görüldüğü yazdım coraspini kesti sadece oksaparla devm edicekmiş kanama alanı geçene kadar. Sonra coraspine devam pıhtılaşma var bende bu arada. Şuan iyim herşeyin geçeceğine inanmak istiyorum
Neredeyse hepimizde lekelenme oldu ve şükürler olsun ki hepimizin geneliği devam bu bana güç veriyor
Ben her akşam 1 tane yapıyorum tam doz. Kullandığım iğne de buSiz oksaparı günlük tam doz mu yarım doz mu yapıyorsunuz acaba?
10. Hafta bulantının en fazla olduğu hafta derler bundan sonra azalıcak canım sabret. Benim de normalde hiç bulantım olmaz ama iki haftadır sabah bulantılarım başladı. Umarım şiddetlenmeden azalır ve biter gerçekten çok sinir bozucu bişeMerhaba kizlar sürekli migdem bulanıyor az önce kustum acı su şeklinde başına gelen varmi çok kotu ağzımın içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?