• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

100mg corasprin , 4000ml oksapar kullanıyorum tam vuruyorum bunu
Ama bende kan pıhtılaşmasıda var :/
Bende bilinen bir pıhtılaşma sorunu yok ama 100mg corasprin ve akşam 2 tane oksapar 4000 kullanıyorum.

Bağışıklık baskılayıcıyı sormuş arkadaşlar 👇
Prograf sabah akşam aç ve inanılmaz bulantı yapıyor.

Hergün 2 ampül progestan dex Allahtan tek iğne.

5 günde 1 proluton depot

Yine her gece 1 ad. kortizon Decort (2 aydır tuz yok şeker yok en sevdiğim yiyecekler yok)

+ folik asit +magnezyum

Bir de Ailevi Akdeniz Ateşi FMF hastasıyım
+ kolşisin x2

Bir de bu kadar ilaca mide ilacı almak gerekiyor 😊
+ Nexium her sabah

Arkadaşlar lütfen hangi tüp merkezlere gittiğinizi paylaşır mısınız? şuanda güncel fiyatlar ile oydu buydu 50 bin liraya çıkıyor tüp bebek. bahceci ile görüşmemden doktor ve hemşiresi yüzünden hiç memnun kalmadım. kimseyi zan altında bırakmak istemedigim içinde doktor ismi paylaşmak istemiyorum. Aret Kamar , memorial ya da bahceci hakkında görüşleriniz nelerdir? memnun kaldıgınız doktor var mı? lütfen yardımcı olur musunuz? merkez secimi yapamıyorum bir türlü
Aret hocaya gidiyorum ilk denemem zaten başka doktor bilmiyorum.
Bebeği hep kısmete bırakıp buraları okurken yıllarca ümitsiz, hep adını başarılarını görüyordum. Bir gün gidersem Aret hocaya giderim diyordum birazda şansına inandım galiba ve şükürler olsun ilk denemem ve iki minik kalp var içimde bu akşam inşallah kalp atışlarını duyacağım.🥰
Ben hocadan, merkezden, hemsirelerden cok memnun kaldım. ( ekstra ilgi bekliyorsanız öyle biri değil, dozunda ve gerektiği kadar ilgili. Yoğun çalışıyor ve bence işini iyi yapıyor)

Fiyat olarak da en pahalısı değil.
Zaten merkez değil kullanılan ilaçlar bel büküyor.

Bir sürü ilaç kullanıyorum ama devlet en pahalı olanlarını karşılamıyor. (Oksopar raporlu sadece🤲 çok şükür :) )

Merhaba kizlar sürekli migdem bulanıyor az önce kustum acı su şeklinde başına gelen varmi çok kotu ağzımın içi

Kan sulandırıcı kullanmayan var mı aranızda? Tüp bebeği mi sebep gösterdi doktor bu ilaçları verirken yoksa test mi yaptırdınız? Ben hiç kullanmadım konusu da geçmedi, burada çok konuşulunca merak ettim.
Ben de kullanmıyorm suanlık kan sulandırıcı pıhtılaşma riski olanlara veriylar diye biliyorm benm riskim var mı yok mu bilmiyorum da ama bana vermedler

Merhaba kizlar sürekli migdem bulanıyor az önce kustum acı su şeklinde başına gelen varmi çok kotu ağzımın içi
O bulantıdan ben de çok muzdaribim. Gün içerisinde tuzlu krater, Beyaz ya da normal leblebi biraz hafifletiyor. Ama ek olarak kokular da mahvediyor. 16. haftada geçermiş sabrediyorum.

O bulantıdan ben de çok muzdaribim. Gün içerisinde tuzlu krater, Beyaz ya da normal leblebi biraz hafifletiyor. Ama ek olarak kokular da mahvediyor. 16. haftada geçermiş sabrediyorum.
İnsanlar hamileliği özledim derdi de güzel bir süreç sanırdım. En azından 16. Haftadan sonrası güzeldir inşallah🙏 hayatımın ileri sarma tuşu olsa hiç acımam şu an sararım 16. Haftaya 😄

Uykusuzluk ve midenin boş kalması baya kötü yapıyor ben yanımda beyaz leblebiyle çıkıyorum evden. İmkanın olduğu günler öğle uykusu yapmayı da dene istersen. Açık hava da iyi geliyor.

Kizlar nasilsiniz?

Bu aralar ben surekli mide bulantisi ile uğraşıyorum. Surekli uykum geliyor ve ayakta duramiyorum ayakta durunca hic halim kalmiyor sizlerde de boyle mi?
Hafif bulantım var ama kusacak kadar değil. Başım dönüyor sık sık ve çok halsizim deli gibi iştahım açık. .öğle yemeğinden sonra bir uyku bastırıyor ama çalıştığım için uyumam mümkün değil.

Bugun 7+1 kalp atışını duydu cok şükür sağlıklı bir sekilde ilerliyor hic bir sorun yok dedi doktorum ilaclarıda bir anda kesemem kademeli kesicem dedi estrofem i azaltti 4 tü 3 yaptı 1 hafta sonra 2 sonra bitircek progestan fitil devam prolutex 10 ekime kadar devam sonra 1 e indirip bitircek yani 12. Hafta oluyor o zaman biticek bütün ilaçların dedi 🙏🏼🙏🏼 yani 6 kutu daha alicam mecbur
MAŞALLAH RABBİM kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende dün dr randevum vardı keseyi gördük çok şükür bebekte oluşmuş 28 eylül kalp atışı için tekrar çağırdı minigimin kalp atışınıda duyarız insallah 😍ilaçlar aynı şekilde devam dedi doktorum

MAŞALLAH RABBİM kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende dün dr randevum vardı keseyi gördük çok şükür bebekte oluşmuş 28 eylül kalp atışı için tekrar çağırdı minigimin kalp atışınıda duyarız insallah 😍ilaçlar aynı şekilde devam dedi doktorum
Maşallah rabbim hepimize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin 😍

Canım öncelikle çok teşekkür ederim. İlk cumartesi kahverengi akıntım olmuştu gittimdr kanama alanı göremediler
Ama dün baya baya kan geldi gördüğümde şok oldum düşüyor sandım. Zaten cumartesi düşük tehlikesi dendi bn yatıyordum hep üstüne dün öyle kanlar olunca eşimi nasıl aradım bilmiyorum eşimin iş yeri yakın koşarak geldi perişan halde
Şansa arabamızda arızalı o halde taksi aradık istanbulda taksi bulmak zor ah kabus gibiydi dün gece🥺 ilk kez alttan muane oldum kanama alanı gözüktü bu defa belkide diğer doktor göremedi ultrasonda. Ama bebişi ilk kez dün gördüm😍 ve dr kalp atışınıda gördü🧡 içim bi rahatladı riskli dedi yatıyorum şimdi.. inşallah geçicek🙏🏼 Bu arada tüp bebek doktoruma bugun kanama alanı görüldüğü yazdım coraspini kesti sadece oksaparla devm edicekmiş kanama alanı geçene kadar. Sonra coraspine devam pıhtılaşma var bende bu arada. Şuan iyim herşeyin geçeceğine inanmak istiyorum
Neredeyse hepimizde lekelenme oldu ve şükürler olsun ki hepimizin geneliği devam bu bana güç veriyor
Pıhtılaşma sorunun olduğunu gen testinde mi öğrendin kuzum?

Eklentiler

• F2EA184A-0250-4E2D-8A96-AA3F78C0F972.jpeg
    F2EA184A-0250-4E2D-8A96-AA3F78C0F972.jpeg
    12,6 KB · Görüntüleme: 40
10. Hafta bulantının en fazla olduğu hafta derler bundan sonra azalıcak canım sabret. Benim de normalde hiç bulantım olmaz ama iki haftadır sabah bulantılarım başladı. Umarım şiddetlenmeden azalır ve biter gerçekten çok sinir bozucu bişe

Back