• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Evet canm biliyorum o haberi ama çok düşük bir ihtimal bu he olabilir mi olabilit insan işi olaan işte herşey olabilir, cocuklarda karısıyor hastanede ınsan osı olan seyde hata da olabılıyor kımbılır nerelerde neler oldu da kımse dna yapmadığından hberı yok..
Ama ben orada tedavı gorudgum ıcın cok zor ıhtımal oldugunu bılıyorum
Transfer günü 40 tane şeyden geçiyoruz
Bileklikde kod var. O kod embrionun kodu
Kod okutuluyor eşle birlikte resimler cıkıyor
Ad soy ad baba ad teyıdı
Sonra embrıyo odasının onunda dosyayla gelınıyor teyıt edılıyor ay soy ad vs
Amelıyataneye gırmeden tekrar bıleklık okutuyorsun resminiz cıkıyor
Icerı gırıyorsun embrıyoyu gelmeden once embrıyolog seslenıyor 1000 defa teyıt alıyor vs. Yani çok zor ihtimaller ama olabilir canm insan işi değen şeyde malesef
o olaydan sonra üst düzey tedbir almışlar desene :) ama tabi her yerde bu şekilde hatalar olabilir.

Kizlar ilaclariniz azaltilinca sizde de rahatlama oldu mu
Dedim ki demekki normal gebelik rahatlikmis bi de hep şikayetçiler memnun değiller ya 😁😁
İlaç ilaç ilaç mahvolduk yan etkilerden yarıya düşünce bile ferahladim tamamen kurtulsak bı oh cekecem
Progestan kalcamdan hala dagilmadi bırakalı bı hafta oldu
göbeğimdeki ödemlerden iğne yapacak yer bulamıyorum resmen.

o olaydan sonra üst düzey tedbir almışlar desene :) ama tabi her yerde bu şekilde hatalar olabilir.
Aynen öyle canım kimbilir neler olduda dna testi yapmadan kimsenin kolay kolay haberi olmuyor. Bi anlık dikkatsizlikler çok büyük sonuçlara mal oluyor ama insan işi değen her işte var ameliyatta makas unutma mesela doğumda cocuk karıstırma
Ay allah korusun
Doğumda biri bebiş çıktığı anda full peşinde olsun🙈

Aynen öyle canım kimbilir neler olduda dna testi yapmadan kimsenin kolay kolay haberi olmuyor. Bi anlık dikkatsizlikler çok büyük sonuçlara mal oluyor ama insan işi değen her işte var ameliyatta makas unutma mesela doğumda cocuk karıstırma
Ay allah korusun
Aynı şeyi düşünmüşüz biz de şimdiden onu organize ettik ailenin en uyanıklarını bebeklerin peşinden gitmekle sorumlu tutacağız:))

Ay allah korusun
doğar doğmaz damga vurmak lazım tanımak için :D ay Allah korusun zaten başına birini koymak şart. neler duyuyoruz.

Kan sulandırıcı kullanmayan var mı aranızda? Tüp bebeği mi sebep gösterdi doktor bu ilaçları verirken yoksa test mi yaptırdınız? Ben hiç kullanmadım konusu da geçmedi, burada çok konuşulunca merak ettim.

Arkadaşlar yarın allah nasip ederse 8. Haftaya giricez ikizlere hamileyim🙏🏻🧿 Ama inanılmaz bi öfke problemim var çok çabuk sinirleniyorum ateş basıyo hormonlardan sanırım ama çevreme ateş püskürüyorum resmen…git gelli duygularım bazen de çok duygusal oluyorum ağlıyorum falan…Benim gibi olan var mı aranızda?
Merhaba canım ben öyleyim şuanda 5+2 günlüğüm henüz kese dahi görmedim ama öyle bir öfke var ki bazen kocamı yumruklayasım geliyor.5 dk sonra asırı pişman olyrm. Estrofem Progestan fitil dupaston ve Progestan iğne kullanyrm bide üzerine hamilelik çok fenayım yani

Kan sulandırıcı kullanmayan var mı aranızda? Tüp bebeği mi sebep gösterdi doktor bu ilaçları verirken yoksa test mi yaptırdınız? Ben hiç kullanmadım konusu da geçmedi, burada çok konuşulunca merak ettim.
Ben kullanmıyorum canım 5+2 yim haftaya kontrolüm var fakat tedavinin basından berı kullanmadım neden kullanmadım dıye sormadım gerek duyulmamış demek kontrole gittiğimde sorarım ama

Merhaba canım ben öyleyim şuanda 5+2 günlüğüm henüz kese dahi görmedim ama öyle bir öfke var ki bazen kocamı yumruklayasım geliyor.5 dk sonra asırı pişman olyrm. Estrofem Progestan fitil dupaston ve Progestan iğne kullanyrm bide üzerine hamilelik çok fenayım yani
Hem stres kafamızda ki acabalar hem hormonlar ve biz dışardan hormon ilaçları alıyoruz ekstra o yüzden normal ama ben de üzülüyorum sonrasında pişman oluyorum gereksiz tepkiler veriyorum🥺

Hem stres kafamızda ki acabalar hem hormonlar ve biz dışardan hormon ilaçları alıyoruz ekstra o yüzden normal ama ben de üzülüyorum sonrasında pişman oluyorum gereksiz tepkiler veriyorum🥺
Bnde,çok gereksiz tepkiler veriyorum birde işin garip tarafı gidip gelıyo bı duygular kalıcı değil

Tüp bebeklerde test olsun olmasın fix veriliyor pıhtı riski risk olmasın diye

Back