• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Hamileyken hasta olmak ne zormuş kızlar ya hiç ilaç içemiyorsun bi de üstüne bağışıklık baskılayıcı kullanıyorsun vücut nasıl savaşacak enfeksiyonla bilmiyorum ne zaman iyileşicez :/
Benim de devam ediyor bugün tıkandım iyice. Parol etki de etmiyor artık. Bağışıklık baskılayıcı kullandığımız neki cnm?

İnşallah güzel haberler alırsın canım bize de haber ver🙏🐥
Geldim kuzum çıkınca bi ağladım görmeniz lazım 🙈 net böyle çıktığımda çok şükür diyorum 🤲🏻 İyiymiş 9+1 sat ile uyumlu dedi kanama alanın yavaş yavaş kuruyacak lekelenmem olabilir dedi o kalıntıları atacak dedi ilaçlarına devam dedi öyle endişeni anlıyorum dedi korkma felan dedi koagulasyon testimi söyledim aptt 22.4 gelmiş diye anlamlı degil dedi öyle rapor istedim tamamverelim dedi ☺️ Rahatlayınca kalp atışını da duyunca bi duygu boşalması hissettim 🙈 buna da şükür kızlar valla zor süreçten geçiyoruz hepimiz sonunda rabbim koruyup kolluyor bizim için inşallah kucagımıza alırız hepimiz 😘🤲🏻 İkinci yada 3. Çocuklarımız hiç beklemeden kendiliğinden olacak inanıyorum sonra böyle şeyler olsa bile önemsemicez oluyordu diyecez işte bu yavrularımız biraz emekle zahmetle bide rabbimin yardımıyla olunca endişeden kurtulamıyoruz 🙈 söz verdim kötü kötü şeyler okumıcam rabbime emanetler artık stres yapmamaya çalışacağım 🙈 bugün evlilik yıldönümümüz yemeğe çıkalım dedik öyle işte benden durumlar böyle 🤪

Geldim kuzum çıkınca bi ağladım görmeniz lazım 🙈 net böyle çıktığımda çok şükür diyorum 🤲🏻 İyiymiş 9+1 sat ile uyumlu dedi kanama alanın yavaş yavaş kuruyacak lekelenmem olabilir dedi o kalıntıları atacak dedi ilaçlarına devam dedi öyle endişeni anlıyorum dedi korkma felan dedi koagulasyon testimi söyledim aptt 22.4 gelmiş diye anlamlı degil dedi öyle rapor istedim tamamverelim dedi ☺️ Rahatlayınca kalp atışını da duyunca bi duygu boşalması hissettim 🙈 buna da şükür kızlar valla zor süreçten geçiyoruz hepimiz sonunda rabbim koruyup kolluyor bizim için inşallah kucagımıza alırız hepimiz 😘🤲🏻 İkinci yada 3. Çocuklarımız hiç beklemeden kendiliğinden olacak inanıyorum sonra böyle şeyler olsa bile önemsemicez oluyordu diyecez işte bu yavrularımız biraz emekle zahmetle bide rabbimin yardımıyla olunca endişeden kurtulamıyoruz 🙈 söz verdim kötü kötü şeyler okumıcam rabbime emanetler artık stres yapmamaya çalışacağım 🙈 bugün evlilik yıldönümümüz yemeğe çıkalım dedik öyle işte benden durumlar böyle 🤪
Kanama alanı zamanla geçicek dedi yani ya çok güzel canım doktorun çok güzel konuşmuş rahatlatmış resmen yani. Kanama alanına direk düşük riski demeleri insanı korkutuyor çünkü :/ sen şimdi tüp bebek yaptığın dr a mı gittik canm yoksa başka doktor mu
Bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bi sonraki yıldönümüne bebişle olcaksınız allahın izniyle🧡

Arkadaşlar lütfen hangi tüp merkezlere gittiğinizi paylaşır mısınız? şuanda güncel fiyatlar ile oydu buydu 50 bin liraya çıkıyor tüp bebek. bahceci ile görüşmemden doktor ve hemşiresi yüzünden hiç memnun kalmadım. kimseyi zan altında bırakmak istemedigim içinde doktor ismi paylaşmak istemiyorum. Aret Kamar , memorial ya da bahceci hakkında görüşleriniz nelerdir? memnun kaldıgınız doktor var mı? lütfen yardımcı olur musunuz? merkez secimi yapamıyorum bir türlü

Hamileyken hasta olmak ne zormuş kızlar ya hiç ilaç içemiyorsun bi de üstüne bağışıklık baskılayıcı kullanıyorsun vücut nasıl savaşacak enfeksiyonla bilmiyorum ne zaman iyileşicez :/
çok geçmiş olsun canım yoksa sen de mi covid oldun?

Gectimi lekeler. Bende prograf kullanmaya basladim. Lekeler oldu bendede. Nasilsiniz tuttumu bebisiniz ?
Lekeler geçmedi ya karnıma yayıldı komple kabarık yanık gibi kırmızı :( ama bebek kalp atışları falan duyuldu, kanama alanı varmış plesanta öndeymiş biraz , bugün de kesenin şekli biraz bozuk gibi dedi ama canım sıkıldı 😒

yaaaaa okurken tüylerim diken diken oldu <3 inşallah hepimiz sağlıkla ve sırayla kucağımıza alacağız. aramızda zaten en fazla 2-3 hafta fark ediyor. bu grup durduğu sürece diş çıkarmaları , gaz sancılarını, kolik hastalığını konuşup akıl alacağız. hangi bezi kullanıyorsunuz tavsiyeniz ne diyeceğiz ben inanıyorum olacak bunlar. senin için çok sevindim. evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım. bu sene güzelce kutlayın seneye minnak olacağından sıkıntı olur :)

Arkadaşlar lütfen hangi tüp merkezlere gittiğinizi paylaşır mısınız? şuanda güncel fiyatlar ile oydu buydu 50 bin liraya çıkıyor tüp bebek. bahceci ile görüşmemden doktor ve hemşiresi yüzünden hiç memnun kalmadım. kimseyi zan altında bırakmak istemedigim içinde doktor ismi paylaşmak istemiyorum. Aret Kamar , memorial ya da bahceci hakkında görüşleriniz nelerdir? memnun kaldıgınız doktor var mı? lütfen yardımcı olur musunuz? merkez secimi yapamıyorum bir türlü
Bi de şehir söyleseydiniz daha iyi dönüş alırdınız diye düşünüyorum. Ankara memorial’a gittim memnun kaldım ben

nerde olduğunda önemli . avrupa yakasında florya medical park Hediye Dağdeviren tek geçerim. şu an 16.000 diye biliyorum

Benim de devam ediyor bugün tıkandım iyice. Parol etki de etmiyor artık. Bağışıklık baskılayıcı kullandığımız neki cnm?
Daha önce de konuşulmuştu diye hatırlıyorum. Tüp bebek tedavisinde bağışıklık baskılayıcı ilaç kullandırıyor bazı doktorlar. Vücut bebeği yabancı algılamasın diye galiba

Ben bahçecide tedavi gördüm ve çok memnunum🙏🏼 Çok yoğun biyer orası çok öyle içerde durayım faln olamıyor ama işlerinde o kadar iyiler ki herşey otamatiğe oturmuş durumda bunu hissediyorsun. Özellikle laboratuvardan embriyologlar dan faln çok memnundum en önemliside bu zaten bence🙏🏼 Arka planda kalan gizli kahramanlar onlar..Bu arada bence bahçecide ilk fatklı dr la görüşmüştüm hiç memnun kalmadım hatta neredeyse azıcık tartıştık gibi oldu. Sonra farklı doktorla görüştüm. Özelden bana yazarmısın hangi dr?

İstanbul için soruyorum

Ben bahçecide tedavi gördüm ve çok memnunum🙏🏼 Çok yoğun biyer orası çok öyle içerde durayım faln olamıyor ama işlerinde o kadar iyiler ki herşey otamatiğe oturmuş durumda bunu hissediyorsun. Özellikle laboratuvardan embriyologlar dan faln çok memnundum en önemliside bu zaten bence🙏🏼 Arka planda kalan gizli kahramanlar onlar..Bu arada bence bahçecide ilk fatklı dr la görüşmüştüm hiç memnun kalmadım hatta neredeyse azıcık tartıştık gibi oldu. Sonra farklı doktorla görüştüm. Özelden bana yazarmısın hangi dr?
bahçeci 2 embriyoyu karıştırmış ve başka kadına transfer etmişler, kadın bebeği doğurunca gerçeği öğrenmiş bu da haberlere çıkmıştı. ben o haberi izledikten sonra Bahçeci'nin yakınından bile geçmemiştim. ama doktorların iyi olduğunu duydum

bahçeci 2 embriyoyu karıştırmış ve başka kadına transfer etmişler, kadın bebeği doğurunca gerçeği öğrenmiş bu da haberlere çıkmıştı. ben o haberi izledikten sonra Bahçeci'nin yakınından bile geçmemiştim. ama doktorların iyi olduğunu duydum
Evet canm biliyorum o haberi ama çok düşük bir ihtimal bu he olabilir mi olabilit insan işi olaan işte herşey olabilir, cocuklarda karısıyor hastanede ınsan osı olan seyde hata da olabılıyor kımbılır nerelerde neler oldu da kımse dna yapmadığından hberı yok..
Ama ben orada tedavı gorudgum ıcın cok zor ıhtımal oldugunu bılıyorum
Transfer günü 40 tane şeyden geçiyoruz
Bileklikde kod var. O kod embrionun kodu
Kod okutuluyor eşle birlikte resimler cıkıyor
Ad soy ad baba ad teyıdı
Sonra embrıyo odasının onunda dosyayla gelınıyor teyıt edılıyor ay soy ad vs
Amelıyataneye gırmeden tekrar bıleklık okutuyorsun resminiz cıkıyor
Icerı gırıyorsun embrıyoyu gelmeden once embrıyolog seslenıyor 1000 defa teyıt alıyor vs. Yani çok zor ihtimaller ama olabilir canm insan işi değen şeyde malesef

Lekeler geçmedi ya karnıma yayıldı komple kabarık yanık gibi kırmızı :KK43: ama bebek kalp atışları falan duyuldu, kanama alanı varmış plesanta öndeymiş biraz , bugün de kesenin şekli biraz bozuk gibi dedi ama canım sıkıldı 😒
Yaa üzüldüm ama yinede sakin kalmaya calis canim senin stres seviyen bebeğine zarar. Şükür kalp atislarini durmuşsun umarim kesede duzelir 🙏🙏

Kizlar ilaclariniz azaltilinca sizde de rahatlama oldu mu
Dedim ki demekki normal gebelik rahatlikmis bi de hep şikayetçiler memnun değiller ya 😁😁
İlaç ilaç ilaç mahvolduk yan etkilerden yarıya düşünce bile ferahladim tamamen kurtulsak bı oh cekecem
Progestan kalcamdan hala dagilmadi bırakalı bı hafta oldu

Back