2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

o olaydan sonra üst düzey tedbir almışlar desene :) ama tabi her yerde bu şekilde hatalar olabilir.

göbeğimdeki ödemlerden iğne yapacak yer bulamıyorum resmen.

o olaydan sonra üst düzey tedbir almışlar desene :) ama tabi her yerde bu şekilde hatalar olabilir.
Aynen öyle canım kimbilir neler olduda dna testi yapmadan kimsenin kolay kolay haberi olmuyor. Bi anlık dikkatsizlikler çok büyük sonuçlara mal oluyor ama insan işi değen her işte var ameliyatta makas unutma mesela doğumda cocuk karıstırma
Ay allah korusun
Doğumda biri bebiş çıktığı anda full peşinde olsun

Aynı şeyi düşünmüşüz biz de şimdiden onu organize ettik ailenin en uyanıklarını bebeklerin peşinden gitmekle sorumlu tutacağız:))

doğar doğmaz damga vurmak lazım tanımak için ay Allah korusun zaten başına birini koymak şart. neler duyuyoruz.

Kan sulandırıcı kullanmayan var mı aranızda? Tüp bebeği mi sebep gösterdi doktor bu ilaçları verirken yoksa test mi yaptırdınız? Ben hiç kullanmadım konusu da geçmedi, burada çok konuşulunca merak ettim.

Merhaba canım ben öyleyim şuanda 5+2 günlüğüm henüz kese dahi görmedim ama öyle bir öfke var ki bazen kocamı yumruklayasım geliyor.5 dk sonra asırı pişman olyrm. Estrofem Progestan fitil dupaston ve Progestan iğne kullanyrm bide üzerine hamilelik çok fenayım yani

Ben kullanmıyorum canım 5+2 yim haftaya kontrolüm var fakat tedavinin basından berı kullanmadım neden kullanmadım dıye sormadım gerek duyulmamış demek kontrole gittiğimde sorarım ama

Hem stres kafamızda ki acabalar hem hormonlar ve biz dışardan hormon ilaçları alıyoruz ekstra o yüzden normal ama ben de üzülüyorum sonrasında pişman oluyorum gereksiz tepkiler veriyorum

Hem stres kafamızda ki acabalar hem hormonlar ve biz dışardan hormon ilaçları alıyoruz ekstra o yüzden normal ama ben de üzülüyorum sonrasında pişman oluyorum gereksiz tepkiler veriyorum
Bnde,çok gereksiz tepkiler veriyorum birde işin garip tarafı gidip gelıyo bı duygular kalıcı değil

Tüp bebeklerde test olsun olmasın fix veriliyor pıhtı riski risk olmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…