Ay sizi ne kadar erken erken çağırmışlar öyle maşallah. 13.günde biz daha hala kan tahlili vermekle meşguldük :) Kalp atışı için de doktorlar 6 haftalık olmadan erken erken çok çağırmayı tercih etmiyolar garantiye almak için ama sizinki cesurmuş valla :)5. Gün embriyosu için transferin 13. gününde gittim ilk muayeneye. Yarın da 2. muayene var kalp atışı için, heyecanlı:)
progestan ve oksapar bende de aynı ama kalçadan yok şimdilik. Allah yardımcın olsun canımBilmiyorum ki canım transfer öncesinden beri böyle başladı benim :/
Ben şuan günde 2 kere sabah akşam progestan dex vuruyorum. günde 1 de oksapar vuruyorum.
2 günde birde kalçadan proluton vurduruyorum.
haklısın valla yaratıcı olduk bu süreçte :)Yanına 1 litrelik şişe sulardan al gece gündüz. Bardak gibi burnuna denk gelmiyorya kokusu gelmez belki daha kolay içersin. Ben de bol su içmek aklıma gelsin diye öyle yapıyorum.
kalp atışı mı? ben keseyi göremeye bile transferden 22 gün sonra gittim. kalp için de 2 hafta sonraya randevu verdi. hangi hastane sakıncası yoksa merak ettim :) üst düzey bir teknoloji olmalı yani5. Gün embriyosu için transferin 13. gününde gittim ilk muayeneye. Yarın da 2. muayene var kalp atışı için, heyecanlı:)
Aparat dedin ben öyle birşey kullanmıyorum. Parmakla itiyorum ya yanlış mı yapıyormuşumCanım hiçbişey olmaz ama ben aparatla en derine bırakıyorum parmakla çok zor
içinden çıkan beyaz çubuk var ya. ben onu kullanmaya korkuyorum bebek nerde bilmiyorum o çubukla derine itersem falan diye elle ittiriyorumAparat dedin ben öyle birşey kullanmıyorum. Parmakla itiyorum ya yanlış mı yapıyormuşum
Ay maşallah ne güzel13.günde muayene5. Gün embriyosu için transferin 13. gününde gittim ilk muayeneye. Yarın da 2. muayene var kalp atışı için, heyecanlı:)
Valla kuzum benim rapor bitince tekrar oldu doktor tekrar rapor verdi yatıyorum rapor alabilme durumun varsa al yat benimde şuan geliyor kanama alanı oluşmuş haftaya kontrolüm varÇalışırken burayı takip edemiyorum hanımlar. İnşallah herşey yolundadır hepiniz için. Benim kahverengi lekelenme arttı bugün fazla ayakta kaldığım için galiba. Bu leke olayları ve hassasiyet ne zaman biter sizce? Morelim çok bozuluyor. Bugün derse girmeden lavaboya girdim ve görünce öyle morelim altüst oldu. İnş ilk trimester a has birşeydir bu lekelenmeler
Aparat dedin ben öyle birşey kullanmıyorum. Parmakla itiyorum ya yanlış mı yapıyormuşum
Sanırım ilacın Luthinus hiç korkma çünkü o cubuğun tamamini bile itsen bebişine ulaşamaz :) güvenli olmasa sana bana yazmazlar zaten öyle düşün.içinden çıkan beyaz çubuk var ya. ben onu kullanmaya korkuyorum bebek nerde bilmiyorum o çubukla derine itersem falan diye elle ittiriyorum
Ay hayır o aparatla koy biz fitili vajene bırakıyoruz allah aşkına bebek nerdee vajina nerde. Doktora da sordum emin olmak için aparatı en sonuna kadar sokabilirsin dedi sonra geri akması da daha az oluyor o şekilde. Hem de parmakla sokmaktan daha hijyenik.içinden çıkan beyaz çubuk var ya. ben onu kullanmaya korkuyorum bebek nerde bilmiyorum o çubukla derine itersem falan diye elle ittiriyorum
Peki bu doktorlar niye bana böyle bir aparttan bahsetmedilerAy hayır o aparatla koy biz fitili vajene bırakıyoruz allah aşkına bebek nerdee vajina nerde. Doktora da sordum emin olmak için aparatı en sonuna kadar sokabilirsin dedi sonra geri akması da daha az oluyor o şekilde. Hem de parmakla sokmaktan daha hijyenik.
Bu arada aparat Lutinus’ta var Progestan markada yok canımfruitella
O günlerde hızlı artıyormuş katlama durumuna bakıp ona göre çağırırlar. 1600 ü görünce hemen çağırdı sonuç çıkana kadar 2000 i geçmiştir diye düşündü herhalde. İkiz mi diye bakmak için çağırdı aslında, keseleri de gördük ikizmiş.Benimde 5.gun embriyosu yarın 13.gun yine kan vericem acaba ondan sonra mi muayeneye çağıracaklar
İkizlerde hcg daha hızlı artıyormuş onunla ilgili olabilir. Bir de özellikle sağlık konusunda olumlu düşünmeyi çok ciddiye alıyorum baya zorluyorum kendimi olumsuzluğa kapılmamak için. Doktora da hiç kötü ihtimalleri sormadım. O da rahatladı herhalde :)Ay sizi ne kadar erken erken çağırmışlar öyle maşallah. 13.günde biz daha hala kan tahlili vermekle meşguldük :) Kalp atışı için de doktorlar 6 haftalık olmadan erken erken çok çağırmayı tercih etmiyolar garantiye almak için ama sizinki cesurmuş valla :)
Özel muyenehaneye gidiyorum. Vajinal bakıldı, yine öyle olur muhtemelen. Karın ultrasonları biraz daha ileri tarihlere kalıyormuş.kalp atışı mı? ben keseyi göremeye bile transferden 22 gün sonra gittim. kalp için de 2 hafta sonraya randevu verdi. hangi hastane sakıncası yoksa merak ettim :) üst düzey bir teknoloji olmalı yani
Benim de aparattan haberim yok hemşire bahsetmemişti kutudan da çıkmadı. Şimdiye kadar böyle oldu benim yanlış gibi gelmedi vallahi:) iki türlü de oluyordur herhalde.Aparat dedin ben öyle birşey kullanmıyorum. Parmakla itiyorum ya yanlış mı yapıyormuşum
1600lerde çıktı ama ikizmiş. Zaten ikiz mi diye gitmiştik ilk muayeneye de.Ay maşallah ne güzel13.günde muayene
Kaç cıkmıştı değerlerinz ?
çok acıtıyor ama yaa zaten öyle kurudu ki anlatamam. ama deneyeceğim doğru diyosunAy hayır o aparatla koy biz fitili vajene bırakıyoruz allah aşkına bebek nerdee vajina nerde. Doktora da sordum emin olmak için aparatı en sonuna kadar sokabilirsin dedi sonra geri akması da daha az oluyor o şekilde. Hem de parmakla sokmaktan daha hijyenik.
Bu arada aparat Lutinus’ta var Progestan markada yok canımfruitella
ya doğru aslında ama ne bileyim çok da kurcalamak istemedim içeriyi zaten doktor o kadar kurcaladı ki aylardırSanırım ilacın Luthinus hiç korkma çünkü o cubuğun tamamini bile itsen bebişine ulaşamaz :) güvenli olmasa sana bana yazmazlar zaten öyle düşün.
3 haftalık mı? son regl ne zaman transfer ne zamanki?Kızlar bende de dün bugün sabah bulantı gibi değilde birden öğürme oluyor bir iki defa sonra geçiyor ilaçların etkisi sanıyorum ama bu kadar erken olur mu?bilgnz var mı? Ben de hamilelk+ uygulamasına göre henüz 3 haftalık
Nasıl bi aparat nerde bulabilirim çünkü gitmiyo parmakla ittiriyorum yarıda kalıyor 2 tane bide birini atmaya calisirken diğeri kayıyorCanım hiçbişey olmaz ama ben aparatla en derine bırakıyorum parmakla çok zor
Benimde haberim yoktu şimdi öğrendimPeki bu doktorlar niye bana böyle bir aparttan bahsetmedilerlütfen bie tek ben olamam aparat kullanmayan değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?