- 20 Kasım 2020
- 1.706
- 2.097
- 83
harika çok tebrik ederim canımİnşallah ekranda görürürm onu Allahm o günler nasip eder bugün 9.gün kan testim 236.15 cıktı şükür suan minnakım benimle en azınxan onu biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
harika çok tebrik ederim canımİnşallah ekranda görürürm onu Allahm o günler nasip eder bugün 9.gün kan testim 236.15 cıktı şükür suan minnakım benimle en azınxan onu biliyorum
Bak ben dün kurudu diye söylüyordum sen tam tersi demiştin. hemen insanın başına geliyor. sorun yok bence. benim de arada ıslak arada kupkuru biz normal gebelik yaşasak bunların hiçbirine takılmazdık da böyle zor elde edince her şeyi sorguluyoruz. bence gayet iyisin :) o değil de sen de erkenden uyuyor musun? ben 9-10 dedin mi gözümü açamıyorumKızlar normalde başından beri sürekli bi akıntım vardı renksiz ve beyaz renkli. Günlük pedimi hep ıslatırdı rahatsız olurdum aslında ama bugün sabahtan beri o alıntı kesilmiş baya bildiğiniz kuru. Sizde durumlar nasıl? Endişe edicek bir durum mudur acaba
Canm ne kadar mıs florya medıcalde dogum ucretı ve muane ucretıay olarak 40 dolmuş artık devlet şansı kalmamış. özel için de florya medical park diğerlerinden biraz daha uygun
tüp bebek tedavisi sormadın mı sen ? doğum ne kadar bilmiyorum ama tüp bebek 12.000 TLCanm ne kadar mıs florya medıcalde dogum ucretı ve muane ucretı
evet benim doktorumda öyle demişti. şimdi rahatsız etmeyelim bebekleri zamanı gelince net bir şekilde duyarız dedi. bu arada çok tebrik ediyorum sağlıkla kucağına da alırsın umarımOh gördük bugün şükür ikisinin de pıtır pıtır atıyordu geçenlerde burada kalp atışı gördük doktor neden dinletmedi diye sorulmuştu. Mesajı bulamadım ama dinleyemememizin sebebi şuymuş, sesin algılanması için cihazın gönderdiği dalgalar erken dönemlerde bebeğin tutunmasını etkileyebilirmiş. O yüzden 8. Haftada iyice yerleşene kadar bekleniyormuş.
Doktoruna danışsaydın keşke. Danışabildin mi acaba?Çalışırken burayı takip edemiyorum hanımlar. İnşallah herşey yolundadır hepiniz için. Benim kahverengi lekelenme arttı bugün fazla ayakta kaldığım için galiba. Bu leke olayları ve hassasiyet ne zaman biter sizce? Morelim çok bozuluyor. Bugün derse girmeden lavaboya girdim ve görünce öyle morelim altüst oldu. İnş ilk trimester a has birşeydir bu lekelenmeler
Çok teşekkür ederim canım gerçekten de buluttan nem kapmaya başladım iyice. Aynen ben de öyleyim geçen haftalarda daha beterdi de şimdi en azından 10a kadar durabiliyorumBak ben dün kurudu diye söylüyordum sen tam tersi demiştin. hemen insanın başına geliyor. sorun yok bence. benim de arada ıslak arada kupkuru biz normal gebelik yaşasak bunların hiçbirine takılmazdık da böyle zor elde edince her şeyi sorguluyoruz. bence gayet iyisin :) o değil de sen de erkenden uyuyor musun? ben 9-10 dedin mi gözümü açamıyorum
Ilaclar yapiyor canım. Benim aç karnına içtiğim Prograf midemi cok yoruyordu mide ilacini birakmistim sonra danışıp tekrar başladım.Benim sabahları ac karnına midem çok bulanıyor elim ayağım boşalıyor bide midem ağrıyor sık sık ilaçları yapar mı ki mide ağrısı 6.haftadayim sizde var mı böyle şeyler
Merhaba Samsun Medikalpark'ta doktorunuz kim öğrenebilir miyim?Samsun medikal park
Naziye hanımMerhaba Samsun Medikalpark'ta doktorunuz kim öğrenebilir miyim?
Bende gittiğimde isticem bulantı ve ağrı için bişiIlaclar yapiyor canım. Benim aç karnına içtiğim Prograf midemi cok yoruyordu mide ilacini birakmistim sonra danışıp tekrar başladım.
Hergün olmasa da Nexium içiyorum.
Çok üzüldüm ☹Bugün acilde yeniden yaptirdm 7.55 e düşmüş
Ay yok canm ben doğum ücreti konuşuyorsunuz sandım ama tüp bebek fiyatıda çook uygunmuştüp bebek tedavisi sormadın mı sen ? doğum ne kadar bilmiyorum ama tüp bebek 12.000 TL
bu yakada en uygun doğum medilife da 2500 TLAy yok canm ben doğum ücreti konuşuyorsunuz sandım ama tüp bebek fiyatıda çook uygunmuş
ilk hali kaçtı peki? kimyasal sanırım. çok çok geçmiş olsun ben de yaşadım insan yıkılıyor ama bak sonrasında başka bir hamilelik yaşıyorum. sağlıklı bir gebelikle sağlıklı bir bebek dilerim sanaBugün acilde yeniden yaptirdm 7.55 e düşmüş