- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
Bilmiyorum ki canım transfer öncesinden beri böyle başladı benim :/Yaa o çok zor olmalı hadi göbek öyle böyle vuruyoruz ama kalça şart mıymış sana
Koldan da vurabilirsin aslında sonuçta deri altı ya dr una sorupAynen benimde öyle canım günde karından 3 iğne vuruyorum. Artık neyi nereye vurduğumu şaşırdım yer yokki daha da çok var nasıl olcak bilmiyorum2 günde bir de kalçadan iğnem var. Orasıda ayrı dert
Yanına 1 litrelik şişe sulardan al gece gündüz. Bardak gibi burnuna denk gelmiyorya kokusu gelmez belki daha kolay içersin. Ben de bol su içmek aklıma gelsin diye öyle yapıyorum.Kesinlikle haklısın gün geçtikçe su kokmaya başladı
Benim de böyle çıkmıştı kimyasal gebelikti ama belli olmaz bi anda artabilir değeriniz…İnşallah artar sağlıklaMerhaba,bugün transferimin 12. Günü test günümdü.3. Gün embriyosu beta değerim 23 cıktı. Sizce düşük mu?Bu durumu yaşayan var mi?
Nasıl bebeğe ve sana iyi gelecekse öyle olsun canımBende kan sulandırıcı hiç kullanmadım alerjim olduğu icin bide normalden gec pıhtılasiyor benim kanım ondan hic vermedi ama prolutex iğne ve fitil delik desik oldu göbeğim inşallah cuma gidicem banada bıraktırır
Canım önemli olan artısı. Bu tek basına bir anlam ifade etmez. İlk planda değer yüksek bu iyi haber, yükseliş de iyi olursa tadından yenmez :) tebrik ederiiiizzzMerhaba,bugün transferimin 12. Günü test günümdü.3. Gün embriyosu beta değerim 23 cıktı. Sizce düşük mu?Bu durumu yaşayan var mi?
Kol iğnesi beni o kadar korkutuyor kiKoldan da vurabilirsin aslında sonuçta deri altı ya dr una sorup
Halsizlik ve ani uyku basması beni de çok zorluyorMerhaba, halsizlik herkeste oluyor mu? yarım saat yürüsem kalabalığa karışsam kendimi çok kötü hissediyorum. Etraftan geçenlerin parfümü, ter kokusu, sigara dumanı, satıcıların bağırışlarını x10 algılıyorum bütün gücüm gitmiş gibi oluyor. Sizde de var mı böyle bir sorun. Sakin ortamlarda olduğum günler hele istediğim an uzanabiliyorsam hiç hissetmiyorum hamile olduğumu ama kalabalıklar ve ayakta kalma durumu çok fena.
Artışı takip et cnm. Yarın tekrar yaptırArkadaşlar az önce kan testi yaptirdim beta hcg 15.1 çıktı 7.gun bugun
Hafta hesaplamasını nasıl yapıyorsunuz kızlar ben 7.gun kanda 40.70 10.gun kanda 172.1 gördük ama doktor randevu falan demedi Çarşamba yine kan ver dediAyy Aminnnbende 6 sinda gidiyorum doktoruma heyecanlandim bak ayni anda guzel haberlerle gelelim muhakkak etiketle bakalim bebisler nasilmis guzel yavrularim benim oyyyy
Bu kadar erken başlayacağını düşünmezdim 8.haftayı bekliyordum. Umarım artmadan böyle devam eder en azından:) bir de uzun süre yemeyince ilk lokma zorluyor. Kahvaltı fobisi oldu artık bende. Yumurtayı sabahları yiyemeyince akşam ya da öğle yemeğine kaydırıyorum.Halsizlik ve ani uyku basması beni de çok zorluyorikeayı dolaşırken birden gözlerim kapanmaya başladı dün çok şaşırdım normalde uykuyla aram çok süper değildir.
Gece uykularım da bozuldu iyice bir iki kere tuvalete kalkıyorum bir daha uyumakta zorlanıyorum.
Dün sabah 5 te kalkıp birseyler yedimsürekli acıkıyorum.
Koku hassasiyeti 3 haftadır var bi ara kendi kokumdan nefret ettim neyse ki o geçti.
Aç karnına dışarı çıktım bugün iğne olmak için istanbuldan trafikten ve tüm kokulardan nefret ettim 30dk içinde.
Ben ben değilmişim gibi
6+0
Hamilelik+ diye bir program yükledim o da adet tarihine göre hesapladı buradaki gibi. Uygulamayla takip güzel bu arada, benzerini yüklemediyseniz tavsiye ederim. Sonrasında doktor da aynı süreyi hesapladı kese boyutuna bakarak. İlk doktor randevusunu kan değerin 2000 üzeri olunca veriyorlar.Hafta hesaplamasını nasıl yapıyorsunuz kızlar ben 7.gun kanda 40.70 10.gun kanda 172.1 gördük ama doktor randevu falan demedi Çarşamba yine kan ver dedi
Teşekkür ederim peki siz kaç haftada 2000 değeri gördünüzHamilelik+ diye bir program yükledim o da adet tarihine göre hesapladı buradaki gibi. Uygulamayla takip güzel bu arada, benzerini yüklemediyseniz tavsiye ederim. Sonrasında doktor da aynı süreyi hesapladı kese boyutuna bakarak. İlk doktor randevusunu kan değerin 2000 üzeri olunca veriyorlar.
Canım hiçbişey olmaz ama ben aparatla en derine bırakıyorum parmakla çok zorKızlar bende artık fitilleri atamıyorum gitmiyor ucunda kaliyo gittiği kadar diyorum ama işe yarar mı sizce bişey olur mu
Canım bu progesteron hormonu içeren iğneleri ve östrojen ilaçlarını içmemizin sebebi bizlerinki doğal bir gebelik olduğu için doğal gebelikte yumurtalıklar tarafından üretilen bu hormonları bizim vücudumuzun üretmiyor olması. Tüp bebekte vücudun doğal gebelikte salgıladığı hormonlar mecburen sentetik olarak dışarıdan alınmak zorunda. Bunlar hamileliğin devamı için olmazsa olmaz hormonlar. Ha evet belki 1 doz iğneni kaçırırsın çok fazla bir etkisi olmaz ama genel olarak olmazsa olmaz ilaçlar bunlarBnde bi iki damlaya alışkınım ama bu çoktu canm baya çeşme gibi akıyor. Yanlış yere vurunca oluyormuş şok oldum hemen aradım bişey olmaz dediler.
Aslında şöyle düşünelim bu iğneleri kanaması olan düşük riski olan gebelere veriyorlar düşme riskinr karşı. Peki tüp bebek de bize niye veriyorlar daha kanama yokken hatta belkide öyle bi ihtimal bile yokken, o ihtimali yok etmek için.. kıymetli bebek olduğu için.
Nasıl kan pıhtılaşması olmayana bile tüp bebekte kan sulandırıcı veriyorlar..
Ya varsa bebişe bişey olmasın diye
Daha olmadan alınan önlemler..
Yani vurmayınca bile bişey olacak değil (tabiki vuralım) ama öle yani kızlar yaniki dikkat edelim ama mantık bence bu
Yani bir kere vurmayınca bebiş gidecek değil
Tamamen benim fikrim
Hamilelik+ çok güzel bir uygulama makaleler ve görevler kısmı + olmuş gerçekten :) Gün Gün Gebelik diye bir tane daha yüklemiştim o da güzel forum bölümü var.Hamilelik+ diye bir program yükledim o da adet tarihine göre hesapladı buradaki gibi. Uygulamayla takip güzel bu arada, benzerini yüklemediyseniz tavsiye ederim. Sonrasında doktor da aynı süreyi hesapladı kese boyutuna bakarak. İlk doktor randevusunu kan değerin 2000 üzeri olunca veriyorlar.
5. Gün embriyosu için transferin 13. gününde gittim ilk muayeneye. Yarın da 2. muayene var kalp atışı için, heyecanlı:)Teşekkür ederim peki siz kaç haftada 2000 değeri gördünüz
Benimde 5.gun embriyosu yarın 13.gun yine kan vericem acaba ondan sonra mi muayeneye çağıracaklar5. Gün embriyosu için transferin 13. gününde gittim ilk muayeneye. Yarın da 2. muayene var kalp atışı için, heyecanlı:)
Hayırlısı olsun sizin için inşallah5. Gün embriyosu için transferin 13. gününde gittim ilk muayeneye. Yarın da 2. muayene var kalp atışı için, heyecanlı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?