• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Yaa o çok zor olmalı hadi göbek öyle böyle vuruyoruz ama kalça şart mıymış sana
Bilmiyorum ki canım transfer öncesinden beri böyle başladı benim :/
Ben şuan günde 2 kere sabah akşam progestan dex vuruyorum. günde 1 de oksapar vuruyorum.
2 günde birde kalçadan proluton vurduruyorum.

Merhaba,bugün transferimin 12. Günü test günümdü.3. Gün embriyosu beta değerim 23 cıktı. Sizce düşük mu?Bu durumu yaşayan var mi?
Canım önemli olan artısı. Bu tek basına bir anlam ifade etmez. İlk planda değer yüksek bu iyi haber, yükseliş de iyi olursa tadından yenmez :) tebrik ederiiiizzz 🤍🤍🤍🤍

Merhaba, halsizlik herkeste oluyor mu? yarım saat yürüsem kalabalığa karışsam kendimi çok kötü hissediyorum. Etraftan geçenlerin parfümü, ter kokusu, sigara dumanı, satıcıların bağırışlarını x10 algılıyorum bütün gücüm gitmiş gibi oluyor. Sizde de var mı böyle bir sorun. Sakin ortamlarda olduğum günler hele istediğim an uzanabiliyorsam hiç hissetmiyorum hamile olduğumu ama kalabalıklar ve ayakta kalma durumu çok fena.
Halsizlik ve ani uyku basması beni de çok zorluyor :( ikeayı dolaşırken birden gözlerim kapanmaya başladı dün çok şaşırdım normalde uykuyla aram çok süper değildir.
Gece uykularım da bozuldu iyice bir iki kere tuvalete kalkıyorum bir daha uyumakta zorlanıyorum.
Dün sabah 5 te kalkıp birseyler yedim 🤤 sürekli acıkıyorum.

Koku hassasiyeti 3 haftadır var bi ara kendi kokumdan nefret ettim neyse ki o geçti.
Aç karnına dışarı çıktım bugün iğne olmak için istanbuldan trafikten ve tüm kokulardan nefret ettim 30dk içinde.

Ben ben değilmişim gibi 😊

6+0

Ayy Aminnn ❤️ bende 6 sinda gidiyorum doktoruma heyecanlandim bak ayni anda guzel haberlerle gelelim muhakkak etiketle bakalim bebisler nasilmis 🙈😍 guzel yavrularim benim oyyyy
Hafta hesaplamasını nasıl yapıyorsunuz kızlar ben 7.gun kanda 40.70 10.gun kanda 172.1 gördük ama doktor randevu falan demedi Çarşamba yine kan ver dedi

Halsizlik ve ani uyku basması beni de çok zorluyor :( ikeayı dolaşırken birden gözlerim kapanmaya başladı dün çok şaşırdım normalde uykuyla aram çok süper değildir.
Gece uykularım da bozuldu iyice bir iki kere tuvalete kalkıyorum bir daha uyumakta zorlanıyorum.
Dün sabah 5 te kalkıp birseyler yedim 🤤 sürekli acıkıyorum.

Koku hassasiyeti 3 haftadır var bi ara kendi kokumdan nefret ettim neyse ki o geçti.
Aç karnına dışarı çıktım bugün iğne olmak için istanbuldan trafikten ve tüm kokulardan nefret ettim 30dk içinde.

Ben ben değilmişim gibi 😊

6+0
Bu kadar erken başlayacağını düşünmezdim 8.haftayı bekliyordum. Umarım artmadan böyle devam eder en azından:) bir de uzun süre yemeyince ilk lokma zorluyor. Kahvaltı fobisi oldu artık bende. Yumurtayı sabahları yiyemeyince akşam ya da öğle yemeğine kaydırıyorum.

Hafta hesaplamasını nasıl yapıyorsunuz kızlar ben 7.gun kanda 40.70 10.gun kanda 172.1 gördük ama doktor randevu falan demedi Çarşamba yine kan ver dedi
Hamilelik+ diye bir program yükledim o da adet tarihine göre hesapladı buradaki gibi. Uygulamayla takip güzel bu arada, benzerini yüklemediyseniz tavsiye ederim. Sonrasında doktor da aynı süreyi hesapladı kese boyutuna bakarak. İlk doktor randevusunu kan değerin 2000 üzeri olunca veriyorlar.

Hamilelik+ diye bir program yükledim o da adet tarihine göre hesapladı buradaki gibi. Uygulamayla takip güzel bu arada, benzerini yüklemediyseniz tavsiye ederim. Sonrasında doktor da aynı süreyi hesapladı kese boyutuna bakarak. İlk doktor randevusunu kan değerin 2000 üzeri olunca veriyorlar.
Teşekkür ederim peki siz kaç haftada 2000 değeri gördünüz

Bnde bi iki damlaya alışkınım ama bu çoktu canm baya çeşme gibi akıyor. Yanlış yere vurunca oluyormuş şok oldum hemen aradım bişey olmaz dediler.
Aslında şöyle düşünelim bu iğneleri kanaması olan düşük riski olan gebelere veriyorlar düşme riskinr karşı. Peki tüp bebek de bize niye veriyorlar daha kanama yokken hatta belkide öyle bi ihtimal bile yokken, o ihtimali yok etmek için.. kıymetli bebek olduğu için.
Nasıl kan pıhtılaşması olmayana bile tüp bebekte kan sulandırıcı veriyorlar..
Ya varsa bebişe bişey olmasın diye
Daha olmadan alınan önlemler..
Yani vurmayınca bile bişey olacak değil (tabiki vuralım🥲) ama öle yani kızlar yaniki dikkat edelim ama mantık bence bu
Yani bir kere vurmayınca bebiş gidecek değil
Tamamen benim fikrim 🐥
Canım bu progesteron hormonu içeren iğneleri ve östrojen ilaçlarını içmemizin sebebi bizlerinki doğal bir gebelik olduğu için doğal gebelikte yumurtalıklar tarafından üretilen bu hormonları bizim vücudumuzun üretmiyor olması. Tüp bebekte vücudun doğal gebelikte salgıladığı hormonlar mecburen sentetik olarak dışarıdan alınmak zorunda. Bunlar hamileliğin devamı için olmazsa olmaz hormonlar. Ha evet belki 1 doz iğneni kaçırırsın çok fazla bir etkisi olmaz ama genel olarak olmazsa olmaz ilaçlar bunlar

Hamilelik+ çok güzel bir uygulama makaleler ve görevler kısmı + olmuş gerçekten :) Gün Gün Gebelik diye bir tane daha yüklemiştim o da güzel forum bölümü var.
Bu tip uygulama vs. tavsiyesi olan var mı başka? Birlikte keşfedip öğrenelim.

Back