2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

Ya çok güzel anlatmışsın şimdi kafamda bazı şeyler oturdu

Aynen canım bende onu kullanıyorum bencede tehlikeli olsa doktor kullandırmaz canım sendede 2 üç saat sonra geri akıyormu ilaç?

Kurudu derken nasıl yaniiii
Vajinadan mı bahsediyorsun? Benimki de tam tersi ekstra sulu. Sürekli renksiz akıntı içerisi vıcık vıcık afedersin ben de bundan rahatsızım
gün içinde hep sıvı akıyor o ayrı ama genel anlamda evet kupkuru menopoza girmiş gibi fitili iterken acıyor kuruluktan.

artmıştır ama 12. günden erken vermeseydin keşke boşuna böyle sürekli kan vereceksin :)
Benm hastanem 9.gün kan testi istiyor 12. Günü beklemiyor gününde vermiş oldum aslında sabahtan beri sıfır hissiyat hic bişey hissetmiyorm da insallah artmıştır

Benm hastanem 9.gün kan testi istiyor 12. Günü beklemiyor gününde vermiş oldum aslında sabahtan beri sıfır hissiyat hic bişey hissetmiyorm da insallah artmıştır
artmıştır artmıştır pozitif düşün dua et :) güzel haberlerini de paylaşmayı unutma :)

Kızlar bende de dün bugün sabah bulantı gibi değilde birden öğürme oluyor bir iki defa sonra geçiyor ilaçların etkisi sanıyorum ama bu kadar erken olur mu?bilgnz var mı? Ben de hamilelk+ uygulamasına göre

Aynen canım bende onu kullanıyorum bencede tehlikeli olsa doktor kullandırmaz canım sendede 2 üç saat sonra geri akıyormu ilaç?
Hem de nasıl :/// bu gün kıyafetime çıktı kalın günlük ped kullanmama rağmen. Su gibi oluyor bazen ilaç da parça parça geri geliyor.

Kullandığın fitilin markası ne? Luthinus’ta var aparat bi tek diğerlerinde yok ki
Progestan 200ml kullanıyorum. Yani daha öncede kullandım ön hazırlık zamanları ama hiç aparatla kullanın tarzinda bir uyarıda bulunulmamıştı bana ona şaşırdım. Ben sıkıntı yaşamıyorum ileri iterken. Neyse boşa gitmiyordur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…