- 9 Mart 2020
- 1.306
- 1.096
- 83
20 agustos son regl transfer 4 eylül 5. Gün dondurulmuş uygulamada öyle cıkıyır bilmiyorum ki kaç haftalık3 haftalık mı? son regl ne zaman transfer ne zamanki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20 agustos son regl transfer 4 eylül 5. Gün dondurulmuş uygulamada öyle cıkıyır bilmiyorum ki kaç haftalık3 haftalık mı? son regl ne zaman transfer ne zamanki?
Ya çok güzel anlatmışsın şimdi kafamda bazı şeyler oturduCanım bu progesteron hormonu içeren iğneleri ve östrojen ilaçlarını içmemizin sebebi bizlerinki doğal bir gebelik olduğu için doğal gebelikte yumurtalıklar tarafından üretilen bu hormonları bizim vücudumuzun üretmiyor olması. Tüp bebekte vücudun doğal gebelikte salgıladığı hormonlar mecburen sentetik olarak dışarıdan alınmak zorunda. Bunlar hamileliğin devamı için olmazsa olmaz hormonlar. Ha evet belki 1 doz iğneni kaçırırsın çok fazla bir etkisi olmaz ama genel olarak olmazsa olmaz ilaçlar bunlar
Aynen canım bende onu kullanıyorum bencede tehlikeli olsa doktor kullandırmaz canım sendede 2 üç saat sonra geri akıyormu ilaç?Hangi ilaç fitil olarak kullandığın?
Ben Luthinus kullanıyorum onun içinde 2 parça aparat var. Vajinada ileri kadar gidiyor ama korkulduğu gibi rahime kadar itilebilecek bir şey değil zaten güvenli olmasa kullandırmazlar.
bende o kadar çok var ki özelden yaz istersen sana kargo yaparımNasıl bi aparat nerde bulabilirim çünkü gitmiyo parmakla ittiriyorum yarıda kalıyor 2 tane bide birini atmaya calisirken diğeri kayıyor
3+3 yani 4. haftandasın hayırlı olsun :)20 agustos son regl transfer 4 eylül 5. Gün dondurulmuş uygulamada öyle cıkıyır bilmiyorum ki kaç haftalık
Kullandığın fitilin markası ne? Luthinus’ta var aparat bi tek diğerlerinde yok kiPeki bu doktorlar niye bana böyle bir aparttan bahsetmediler lütfen bie tek ben olamam aparat kullanmayan değil mi
Kurudu derken nasıl yaniiiiçok acıtıyor ama yaa zaten öyle kurudu ki anlatamam. ama deneyeceğim doğru diyosun
Luthinus marka fitillerin içinden çıkıyor canım eczacına bir sor istersenNasıl bi aparat nerde bulabilirim çünkü gitmiyo parmakla ittiriyorum yarıda kalıyor 2 tane bide birini atmaya calisirken diğeri kayıyor
gün içinde hep sıvı akıyor o ayrı ama genel anlamda evet kupkuru menopoza girmiş gibi fitili iterken acıyor kuruluktan.Kurudu derken nasıl yaniiii
Vajinadan mı bahsediyorsun? Benimki de tam tersi ekstra sulu. Sürekli renksiz akıntı içerisi vıcık vıcık afedersin ben de bundan rahatsızım
Ayyy Bugün değer artmış mı diye telrar kan verdim 7.gün değerim 78 cıkmıştı umarım artmıştır3+3 yani 4. haftandasın hayırlı olsun :)
artmıştır ama 12. günden erken vermeseydin keşke boşuna böyle sürekli kan vereceksin :)Ayyy Bugün değer artmış mı diye telrar kan verdim 7.gün değerim 78 cıkmıştı umarım artmıştır
Benm hastanem 9.gün kan testi istiyor 12. Günü beklemiyor gününde vermiş oldum aslında sabahtan beri sıfır hissiyat hic bişey hissetmiyorm da insallah artmıştırartmıştır ama 12. günden erken vermeseydin keşke boşuna böyle sürekli kan vereceksin :)
artmıştır artmıştır pozitif düşün dua et :) güzel haberlerini de paylaşmayı unutma :)Benm hastanem 9.gün kan testi istiyor 12. Günü beklemiyor gününde vermiş oldum aslında sabahtan beri sıfır hissiyat hic bişey hissetmiyorm da insallah artmıştır
1982 şubat. 1 çocuğum var. 2.ci için sordum. İst Avrupa yakasıtam 40 oldu mu gün ay yıl? olmadıysa devlete başvurabilirsiniz. 40 dolduysa eğer sadece özel olabilir nerde yaşadığınızı bilsek belki öneride bulunabiliriz.
Kızlar bende de dün bugün sabah bulantı gibi değilde birden öğürme oluyor bir iki defa sonra geçiyor ilaçların etkisi sanıyorum ama bu kadar erken olur mu?bilgnz var mı? Ben de hamilelk+ uygulamasına göre
Hem de nasıl :/// bu gün kıyafetime çıktı kalın günlük ped kullanmama rağmen. Su gibi oluyor bazen ilaç da parça parça geri geliyor.Aynen canım bende onu kullanıyorum bencede tehlikeli olsa doktor kullandırmaz canım sendede 2 üç saat sonra geri akıyormu ilaç?
Arkadaşlar ilaç adını da yazın bu tip sorunlarda mesela Lutinusun aparatı muhtemelen başka ilaca uymaz. Belki bazı ilaçların içinde bu parçalar yoktur ve parmakla kullanılmalıdır. Bilmiyorum tabii.bende o kadar çok var ki özelden yaz istersen sana kargo yaparım
Progestan 200ml kullanıyorum. Yani daha öncede kullandım ön hazırlık zamanları ama hiç aparatla kullanın tarzinda bir uyarıda bulunulmamıştı bana ona şaşırdım. Ben sıkıntı yaşamıyorum ileri iterken. Neyse boşa gitmiyordur diye düşünüyorumKullandığın fitilin markası ne? Luthinus’ta var aparat bi tek diğerlerinde yok ki
Ekranda gördüğünde cok yoğun hissedeceksin. Şimdi bir sürü acabanın içinde insanın sevinesi gelmiyor.Benm hastanem 9.gün kan testi istiyor 12. Günü beklemiyor gününde vermiş oldum aslında sabahtan beri sıfır hissiyat hic bişey hissetmiyorm da insallah artmıştır
İnşallah ekranda görürürm onu Allahm o günler nasip eder bugün 9.gün kan testim 236.15 cıktı şükür suan minnakım benimle en azınxan onu biliyorumEkranda gördüğünde cok yoğun hissedeceksin. Şimdi bir sürü acabanın içinde insanın sevinesi gelmiyor.
ay olarak 40 dolmuş artık devlet şansı kalmamış. özel için de florya medical park diğerlerinden biraz daha uygun1982 şubat. 1 çocuğum var. 2.ci için sordum. İst Avrupa yakası