• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Tüp Bebek Ağustos/Eylül Pozitif Görenler buraya :)

yok yok karın onu anladım tabi ama ne bileyim deliğe çok mu yakın altı mı üstü mü onu bileyim de ben de vurmayayım diye :)
Canım işte göbek deliğinden 2 parmak ölçerek yanlara ve altlara vuruyordum ama bazen ölçmeden göz kararı yapıyorum 🙈 tam bnde hatırlamıyorum yani çok abes bi yer değildi aslında🥲parmaklarımın cok kucuk oldugunu soyledıgımde o gün bana hemşire şey de dedi 3 hatta 4 parmak da gidebilirsin dedi🙈 artık inan bakmıyorum nereye giderse😅 karnım mosmor çürük içinde günden 3 iğne vuruyorum artık yer kalmadı şimdiden

yok yok Allah korusun öyle düşük değil. başta hcg değerin düşüktü diye hatırlıyorum onu yazdım. olur mu hiç çok üzüldüm yanlış anlamana. asla düşük falan değil tabi.
Düşük başlamıştı deyince😅 evet diğer türlü anlamışım. Yok cnm önemli değil hayatta herşey insanlar için. İnş sağlıkla doğurmak büyütmek nasip olsun. Benim 5. Gün embriyosu 11.gün 481 di. Bir sürü kişiyle konuşuyoruz burda tabiki karıştırabilirsin normal😘

ben normalde günde 2,3 bardak suyla dururdum bu sürece girdiğimden beri 2 litrenin altına düşmüyorum ama içmek o kadar zor geliyor ki içine limon sıktım elma koydum deniyorum türlü yöntemler. sadece şu ara minik bardak sulardan aldım onlar daha kolay tüketiliyor
Canım bugün limon ve elma atarak suya 1 litre ancak içebildim. Ama mide yanması katıldı bu seferde aramıza. Mide beni biraz zorluyor :(

31 temmuz
Benım riskli gidiyor
Cuma kanama azaldı hafta sonuda hafif kahverengı geldı ama bugun yıne kırmızıya döndü yinee yattim yine kahverengye döndü.
Korkuyorum cuma kontrol var ama düşük yapacagım devam etmıcek diye cok korkuyorum :KK43:
Kuzum ben de öyleyim, yalnız değilsin, hiç endişe etme düzelecek. 2 Eylül’de korkunç ötesi bir kanamam oldu 😔. O gün proluton vuruldum ve dinlenmeye başladım. Kanamam yer yer azaldı, rengi koyulaştı ama kimi zaman adetin 2. Veya 3. Günü gibi kanamam oluyor kimi zaman da adetin en az olduğu günler gibi kanamam devam etti. 10 Eylül’de tekrar baktı kanama alanı büyümüş dedi. Yine proluton vurdular. Kanama alanı büyümüş ama aktif kanama alanı yok dedi. Yani daha önceki kanamalardan biriken kanlar birikinti oluşturmuş ve o büyümüş. Onun keseye yaklaşması tehlikeli. Düşük riskini artırıyor. Ama bir yandan bebek büyüdükçe de risk azalıyor. Proluton iğne dışında her gün üç defa ikişer progestanı vajenden uyguluyorum. Bol su içmek önemliymiş ama midem çok kötü, onu çözmem gerekiyor. Elini karnına koy. Dua et. Bak düzelecek inşallah. Ben de senin için dua edeceğim.

Kızlar misafirlikteyim progestan dex çantamda kırılmış kafası kopmuş ampulün yanında başka yoktu kafası dağılmamış diye çektim vurdum ama eksik oldu biraz 1 ml den 0.75 felan oldu sanırım eşim bisi olmaz dedi ama bisi olur mu ya moralim bozuldu 😫
Ben hiç iğne olmuyorum:) doktor hiç vermedi canım:) bence bir şey olmaz.

Kızlar bende artık fitilleri atamıyorum gitmiyor ucunda kaliyo gittiği kadar diyorum ama işe yarar mı sizce bişey olur mu

Aaa nasıl yani cok şaşırdım bilmiyordum iğnesiz olduğunu hangi ilaçları kullanıyorsun peki
Sadece progestan ve decavit (multivitamin). Kalp atışına kadar estrafem kullandım, kalp atışından sonra onu bıraktık. Transferden sonra başka hiç bir ilaç kullanmadım. En son kullandığım iğne yumurta çatlatma iğnesi, OPU’dan önce.

Canım işte göbek deliğinden 2 parmak ölçerek yanlara ve altlara vuruyordum ama bazen ölçmeden göz kararı yapıyorum 🙈 tam bnde hatırlamıyorum yani çok abes bi yer değildi aslında🥲parmaklarımın cok kucuk oldugunu soyledıgımde o gün bana hemşire şey de dedi 3 hatta 4 parmak da gidebilirsin dedi🙈 artık inan bakmıyorum nereye giderse😅 karnım mosmor çürük içinde günden 3 iğne vuruyorum artık yer kalmadı şimdiden
Yer kalmadı zaten günde 3 iğne artık morkuklar arasında nokta atışı yapıyorum

Düşük başlamıştı deyince😅 evet diğer türlü anlamışım. Yok cnm önemli değil hayatta herşey insanlar için. İnş sağlıkla doğurmak büyütmek nasip olsun. Benim 5. Gün embriyosu 11.gün 481 di. Bir sürü kişiyle konuşuyoruz burda tabiki karıştırabilirsin normal😘
Ay evet yaa 😂

Ya sanırım her doktorun uyguladığı sistem farklı. Ben hiç kan sulandırıcı falan da kullanmadım.
Bende kan sulandırıcı hiç kullanmadım alerjim olduğu icin bide normalden gec pıhtılasiyor benim kanım ondan hic vermedi ama prolutex iğne ve fitil delik desik oldu göbeğim inşallah cuma gidicem banada bıraktırır 🤲🏼🤲🏼🥰

Aynen benimde öyle canım günde karından 3 iğne vuruyorum. Artık neyi nereye vurduğumu şaşırdım yer yokki daha da çok var nasıl olcak bilmiyorum🥲 2 günde bir de kalçadan iğnem var. Orasıda ayrı dert🙈
Yaa o çok zor olmalı hadi göbek öyle böyle vuruyoruz ama kalça şart mıymış sana

Back